Suszarka na naczynia, którą zakupiłam, okazała się strzałem w dziesiątkę. Jest solidnie wykonana, a użyte materiały sprawiają, że wygląda estetycznie i dobrze komponuje się z kuchnią. Posiada dwupoziomowy układ, dzięki czemu mieści sporo naczyń, a tacka na dole skutecznie zbiera wodę, co ułatwia utrzymanie porządku na blacie. Stabilna konstrukcja daje pewność, że naczynia nie będą się przesuwać ani przewracać. Montaż był prosty, a całość jest łatwa w czyszczeniu. Produkt spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim, którzy szukają praktycznego i eleganckiego rozwiązania do suszenia naczyń.
Dzień dobry
Sprzedawanie porcelany bez sygnatury to jest jakiś marketingowy strzał w kolano. To tak jak bym kupował oryginalne ubrania bez metek.
Nie wiem co to ma na celu. Produkt jest drugiej kategorii czy coś w tym stylu.
W takim razie nie zamieszczajcie zdjęcia na którym widać spodek filiżanki na którym jest sygnatura. Dla mnie jest ważne żebym wiedział ze ta filiżanka jest wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach. To ze jest tam ta sygnatura to jest tego gwarancja dla mnie
Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że masz dobre doświadczenia z Nakrywamy.pl i że wszystko poszło gładko i bezpiecznie. Jesteśmy dumni z naszego zaangażowania w dostarczanie szybszych i bezpiecznych usług i mamy nadzieję, że jeśli kiedykolwiek będziesz nas potrzebować, pomyślisz o nas w pierwszej kolejności!
6 gru 2023
Szybkąa wysyłka, dobre opakowanie.
21 gru 2023
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną recenzję! W Nakrywamy.pl staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia, od szybkiej dostawy po odpowiednie opakowanie i nie tylko! Naprawdę doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że mogliśmy pomóc Ci uczynić Twoje doświadczenie klienta pozytywnym. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami!
4 lip 2024
Wszystko było bardzo perfekcyjne.
18 lip 2024
Drogi kliencie,
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że wszystko było idealne podczas Twojego doświadczenia z nami. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić, że każdy szczegół jest zadbany i cieszymy się, że zostało to zauważone. Naprawdę doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.
Pozdrawiamy,
Zespół Nakrywamy.pl
10 cze 2024
bardzo dobrze zabezpieczony towar
10 cze 2024
Dzięki za miłe słowa! W Nakrywamy.pl zawsze dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były zabezpieczone do wysyłki i najwyższej jakości. Wspaniale jest słyszeć, że wykonujemy dobrą robotę w tej dziedzinie i będziemy to kontynuować!
14 kwi 2024
Szybko i sprawnie, zestaw cudny.
17 kwi 2024
Wielkie dzięki za twoją recenzję! Cieszymy się, że Twoje zamówienie przypadło Ci do gustu i że dotarło do Ciebie szybko i sprawnie. W Nakrywamy.pl zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę i wspaniale jest wiedzieć, że osiągnęliśmy Twoją satysfakcję. Doceniamy Twoje miłe słowa i cieszymy się, że będziemy mogli służyć Ci ponownie w przyszłości!
6 kwi 2024
Super , szybko i zgodnie z opisem
8 kwi 2024
Bardzo dziękuję za miłe słowa! Naprawdę to doceniamy. W Nakrywamy.pl staramy się dostarczać produkty najwyższej jakości wraz z doskonałą obsługą klienta i szybką dostawą - dlatego cieszymy się, że jesteś zadowolony ze swoich doświadczeń. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam tej recenzji!
24 mar 2024
Oferta korzystna godna polecenia
28 mar 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną recenzję! W Nakrywamy.pl jesteśmy podekscytowani możliwością oferowania klientom tak wspaniałych ofert i usług. Wierzymy w dokładanie wszelkich starań dla naszych klientów i zapewnianie im najlepszych możliwych doświadczeń. Naprawdę doceniamy twoje miłe słowa!
Dziękujemy za twoją opinię na temat twoich doświadczeń z nami. Cieszymy się, że produkt był dokładnie taki, jak opisano i że masz dobre doświadczenia. W Nakrywamy.pl dążymy do zapewnienia wysokiej jakości produktów i doskonałej obsługi klienta. Doceniamy Twój czas i cieszymy się, że możemy nadal Ci służyć w przyszłości!
10 lut 2024
Ciekawe wzornictwo, dobra jakość
20 lut 2024
Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że podobają Ci się nasze projekty i jakość naszych produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy sprzedawany przez nas produkt był najwyższej jakości, więc wspaniale jest wiedzieć, że jesteśmy na dobrej drodze. Dziękujemy, że jesteś częścią rodziny Nakrywamy!
Dzięki za pozytywne opinie! Cieszymy się, że nasz produkt spełnia Twoje oczekiwania. W Nakrywamy.pl staramy się dostarczać naszym klientom produkty, które pokochają i cieszymy się, że jesteś zadowolony!
15 sty 2024
Szybka realizacja, świetne ceny,
18 sty 2024
Witaj! Dziękuję bardzo za twoją opinię. Cieszymy się, że doceniasz szybkość naszych usług i nasze ceny. Dziękujemy za Twoje wsparcie!
2 sty 2024
Super, wszystko szybko i sprawnie
5 sty 2024
Dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że współpraca z nami przebiegła szybko i sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy nasi klienci mieli przyjemne doświadczenia podczas korzystania z Nakrywamy.pl, więc wspaniale jest słyszeć, że dobrze się czułeś korzystając z naszych usług.
15 gru 2023
5/5
Obsługa klienta top! Super sklep!
3 gru 2023
Bardzo szybka realizacja zlecenia
4 gru 2023
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z szybkości realizacji naszego zamówienia. W Nakrywamy.pl wierzymy, że szybka i niezawodna obsługa jest kluczem do zadowolenia klientów!
22 lis 2023
Zadowolony
Szybko, sprawnie, po prostu super
24 lis 2023
Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że masz z nami wspaniałe doświadczenia. Wierzymy w niezawodność i wydajność, więc cieszymy się, że mogliśmy Ci to zaoferować! Dziękujemy, że wybrałeś Nakrywamy.pl.
24 kwi 2024
Bardzo dobrze spakowana zastawa.
25 kwi 2024
Dzięki za miłe słowa! Cieszymy się, że spodobał Ci się sposób, w jaki Twoje zamówienie zostało zapakowane - dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty dotarły do miejsca przeznaczenia w idealnym stanie. W Nakrywamy.pl staramy się oferować najlepszą obsługę klienta, od zamówienia do dostawy. Dziękujemy, że jesteś częścią tej podróży!
23 mar 2024
Wszystko OK
Sprawnie, zgodnie z zamówieniem
28 mar 2024
Dziękujemy za twoją opinię! Cieszymy się, że Twoje zamówienie dotarło na czas i zgodnie ze specyfikacją. W Nakrywamy.pl zawsze staramy się, aby nasi klienci mieli przyjemne i pozytywne doświadczenia podczas zamawiania u nas. Dążymy do zapewnienia doskonałej obsługi i wysokiej jakości produktów. Dziękujemy, że jesteś lojalnym klientem!