nakrywamy.pl- Logo - Opinie

nakrywamy.pl

Opinie (2624) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 806)

Obejmuje Ochronę Kupującego

Suszarka na naczynia, którą zakupiłam, okazała się strzałem w dziesiątkę. Jest solidnie wykonana, a użyte materiały sprawiają, że wygląda estetycznie i dobrze komponuje się z kuchnią. Posiada dwupoziomowy układ, dzięki czemu mieści sporo naczyń, a tacka na dole skutecznie zbiera wodę, co ułatwia utrzymanie porządku na blacie. Stabilna konstrukcja daje pewność, że naczynia nie będą się przesuwać ani przewracać. Montaż był prosty, a całość jest łatwa w czyszczeniu. Produkt spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim, którzy szukają praktycznego i eleganckiego rozwiązania do suszenia naczyń.

19 wrz 2024
Dzień dobry Sprzedawanie porcelany bez sygnatury to jest jakiś marketingowy strzał w kolano. To tak jak bym kupował oryginalne ubrania bez metek. Nie wiem co to ma na celu. Produkt jest drugiej kategorii czy coś w tym stylu. W takim razie nie zamieszczajcie zdjęcia na którym widać spodek filiżanki na którym jest sygnatura. Dla mnie jest ważne żebym wiedział ze ta filiżanka jest wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach. To ze jest tam ta sygnatura to jest tego gwarancja dla mnie

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

Resetuj
2 kwi 2024
Sprawna i miła obsługa.
4 kwi 2024
Dzięki za świetną recenzję! Cieszymy się, że podobała Ci się nasza przyjazna i sprawna obsługa klienta. W Nakrywamy.pl jesteśmy dumni z tego, że świadczymy usługi na najwyższym poziomie i miło jest słyszeć, że nasi klienci to doceniają. Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię!
14 sty 2024
Super. Szybka dostawa.
15 sty 2024
Dziękujemy za pozytywną recenzję! Miło nam słyszeć, że dostawa przebiegła szybko i sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najlepszą możliwą obsługę klienta i miło nam słyszeć, że udało nam się to zrobić dla Ciebie. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią.
31 gru 2023
Polecam. Szybka dostawa
4 sty 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją recenzję! Cieszymy się, że masz świetne doświadczenia z naszą szybką dostawą. W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, abyś otrzymał potrzebne produkty tak szybko, jak to możliwe i cieszymy się, gdy jesteśmy w stanie spełnić te oczekiwania!
29 gru 2023
Towar idealny z opisem
4 sty 2024
Bardzo dziękujemy za świetną opinię na temat Twojego zamówienia! Cieszymy się, że produkt przypadł Ci do gustu i spełnił Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy nasi klienci mieli wspaniałe doświadczenia i aby nasze produkty były dokładnie opisane. Doceniamy Twoje wsparcie!
20 gru 2023
Piękny zestaw sztućcow
2 lip 2024

wszystko ok,

sklep godny polecenia,
17 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię na temat naszego sklepu. Cieszymy się, że polecasz nas innym. Naszym celem jest zapewnienie doskonałej obsługi i wysokiej jakości produktów wszystkim naszym klientom. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy nadal przekraczać Twoje oczekiwania. Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
2 lut 2024
Polecam. Wszystko ok
5 lut 2024
Wielkie dzięki za recenzję! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z Nakrywamy.pl. Dążymy do zapewnienia doskonałej obsługi i czujemy się wdzięczni, gdy jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby naszych klientów, tak jak w twoim przypadku. Dziękujemy za poświęcenie czasu na opowiedzenie nam o swoich doświadczeniach.
26 sty 2024
Profesjonalna obsługa.
29 sty 2024
Dziękujemy za miłe słowa! W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą profesjonalną obsługę. Naprawdę doceniamy, że poświęciłeś czas, aby zostawić nam tę wspaniałą recenzję!
1 sty 2024
Piękny zestaw polecam
4 sty 2024
Bardzo dziękujemy za miłe słowa na temat naszej kolekcji! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. W Nakrywamy.pl zawsze staramy się, aby nasi klienci otrzymywali produkty najlepszej jakości w atrakcyjnych cenach. Dziękujemy, że jesteś częścią naszej rodziny!
9 gru 2023
Wszystko ok pozdrawiam
8 gru 2023
Zgodnie z zamówieniem
3 gru 2023

Piekna zastawą,polecam

Piekna zastawa,polecam
4 gru 2023
Bardzo dziękujemy za Twoją pochlebną recenzję! W Nakrywamy.pl z dumą dostarczamy naszym klientom wspaniałą zastawę stołową. Staramy się, aby każde doświadczenie kulinarne było wyjątkowe i niezapomniane.
28 lis 2023

Profesjonalna obsługa polecam

Profesjonalna obsługa
30 lis 2023
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Staramy się zapewnić najlepszą możliwą obsługę i wspaniale jest wiedzieć, że robimy to dobrze. Wierzymy, że każdy zasługuje na obsługę klienta na najwyższym poziomie i zawsze staramy się, aby nasi klienci byli zadowoleni. J
26 lis 2023
Talerze pierwsza klasa
28 lis 2023
Bardzo dziękujemy za miłe słowa na temat naszych talerzy! W Nakrywamy.pl staramy się dostarczać najwyższej jakości zastawę stołową, która jest nie tylko estetyczna, ale także funkcjonalna i trwała. Cieszymy się, że spełnia ona Twoje standardy i mamy nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy.
27 cze 2024
Bardzo ładny zestaw.
27 cze 2024
Dziękujemy za miłe słowa i wybór Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że uważasz nasz zestaw za bardzo ładny. Nasz zespół jest dumny z dostarczania wysokiej jakości i estetycznych produktów dla naszych klientów. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości.
18 cze 2024

Super zestaw. Polecam
18 cze 2024
Witaj! Dzięki za świetną recenzję! Cieszymy się, że nasz zestaw spełnił Twoje oczekiwania. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić wysokiej jakości i unikalne produkty, więc zawsze miło jest otrzymywać pozytywne opinie. Dziękujemy za polecenie nas, naprawdę to doceniamy! Życzymy Ci wielu wspaniałych doświadczeń z Nakrywamy.pl. #SatisfiedCustomersRock
11 cze 2024
Serdecznie polecam ❤️
12 cze 2024
Jesteśmy bardzo podekscytowani Twoją niesamowitą recenzją! W Nakrywamy.pl ciężko pracujemy, aby upewnić się, że nasi klienci mają najlepsze doświadczenia za każdym razem, gdy do nas przychodzą i cieszymy się, że miałeś z nami świetne doświadczenia! Dziękujemy za Twoje wsparcie!
6 kwi 2024
OK. Szybko i sprawnie
8 kwi 2024
Dziękujemy za Twoją opinię! Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia i miło nam słyszeć, że zapewniliśmy Ci szybką i wydajną obsługę. Nasz zespół jest zaangażowany w dostarczanie wysokiej jakości usług za każdym razem, więc dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tej recenzji!
2 kwi 2024
Bardzo ładny serwis.
4 kwi 2024
Wielkie dzięki za recenzję! Cieszymy się, że doceniasz wygląd naszej usługi. Dążymy do zapewnienia przyjemnego i intuicyjnego doświadczenia dla wszystkich, a Twoja opinia pomaga nam to osiągnąć. Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa!
1 kwi 2024
zbyt drogi asortyment
4 kwi 2024
Dziękujemy za twoją opinię! Rozumiemy, że inwestowanie w wysokiej jakości przybory kuchenne może być kosztownym przedsięwzięciem, dlatego staramy się dostarczać naszym klientom produkty o najlepszej dostępnej wartości. Mamy nadzieję, że docenisz jakość naszych produktów i że będą Ci one dobrze służyć.