nakrywamy.pl- Logo - Opinie

nakrywamy.pl

Opinie (2624) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 806)

Obejmuje Ochronę Kupującego

Suszarka na naczynia, którą zakupiłam, okazała się strzałem w dziesiątkę. Jest solidnie wykonana, a użyte materiały sprawiają, że wygląda estetycznie i dobrze komponuje się z kuchnią. Posiada dwupoziomowy układ, dzięki czemu mieści sporo naczyń, a tacka na dole skutecznie zbiera wodę, co ułatwia utrzymanie porządku na blacie. Stabilna konstrukcja daje pewność, że naczynia nie będą się przesuwać ani przewracać. Montaż był prosty, a całość jest łatwa w czyszczeniu. Produkt spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim, którzy szukają praktycznego i eleganckiego rozwiązania do suszenia naczyń.

19 wrz 2024
Dzień dobry Sprzedawanie porcelany bez sygnatury to jest jakiś marketingowy strzał w kolano. To tak jak bym kupował oryginalne ubrania bez metek. Nie wiem co to ma na celu. Produkt jest drugiej kategorii czy coś w tym stylu. W takim razie nie zamieszczajcie zdjęcia na którym widać spodek filiżanki na którym jest sygnatura. Dla mnie jest ważne żebym wiedział ze ta filiżanka jest wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach. To ze jest tam ta sygnatura to jest tego gwarancja dla mnie

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

Resetuj
7 kwi 2024
9 kwi 2024
Dzięki za miłe słowa! Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności!
26 mar 2024
28 mar 2024
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby nas zrecenzować! Cieszymy się, że masz dobre doświadczenia z naszą usługą i naprawdę doceniamy Twoją opinię. W Nakrywamy.pl staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę i zawsze szukamy sposobów na ulepszenia. Twoja opinia pomaga nam to robić! Jeszcze raz dzięki!
21 lut 2024
22 lut 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! W Nakrywamy.pl jesteśmy dumni z zapewniania doskonałego doświadczenia wszystkim naszym klientom i cieszymy się, że miałeś z nami pozytywne doświadczenia. Jeśli możemy zrobić coś jeszcze, skontaktuj się z nami. Z niecierpliwością czekamy na Ciebie wkrótce!
13 lut 2024
wszystko ok.
20 lut 2024
Dzięki za recenzję! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z Nakrywamy.pl! W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia podczas korzystania z naszych usług. Doceniamy Twoją opinię i czekamy na pomoc w przyszłych potrzebach!
19 sty 2024
super jakość
22 sty 2024
Wielkie dzięki za świetną recenzję! W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą możliwą jakość usług. Cieszymy się, że doceniasz nasze zaangażowanie i z niecierpliwością czekamy na dalszą obsługę w przyszłości!
16 sty 2024
Super jakość
18 sty 2024
Dziękujemy za twoją wspaniałą recenzję!
9 sty 2024
10 sty 2024
Dzięki za recenzję! W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z zakupów online. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że będziesz mieć wspaniały dzień!
13 gru 2023
wszystko ok.
6 lis 2023
super zestaw
10 lis 2023
Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że podoba Ci się korzystanie z Nakrywamy! Naszą misją jest zapewnienie każdemu dostępu do pysznych zestawów posiłków, które są wygodne i łatwe w użyciu. Doceniamy Twoje wsparcie!
22 cze 2024
24 cze 2024
Witaj! Dziękujemy za pozostawienie recenzji dla Nakrywamy.pl! Cieszymy się, że wszystko było w porządku podczas Twojej współpracy z nami. Stawiamy na prostotę, ale jednocześnie satysfakcję, więc cieszymy się, że udało nam się trafić w Twój gust. Dziękujemy!
27 maj 2024
wszystko ok
4 cze 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! W Nakrywamy.pl cieszymy się, że masz z nami pozytywne doświadczenia. Chcemy mieć pewność, że nasi klienci mają najlepsze możliwe doświadczenia i zawsze szukamy sposobów na poprawę. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji!
12 maj 2024
Wszystko,ok
14 maj 2024
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby nas zrecenzować! Cieszymy się, że masz z nami satysfakcjonujące doświadczenia. W Nakrywamy.pl staramy się zapewnić naszym klientom doskonałą obsługę i produkty wysokiej jakości. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy nadal zapewniać Ci doskonałą obsługę.
6 kwi 2024
wszystko ok
8 kwi 2024
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że wszystko było w porządku. W Nakrywamy.pl staramy się zapewnić najlepszą możliwą obsługę i doświadczenie, więc naprawdę doceniamy Twoje miłe słowa.
4 kwi 2024
8 kwi 2024
Dzięki za recenzję! W Nakrywamy.pl cieszymy się, że masz z nami dobre doświadczenia. Dążymy do stworzenia przyjemnej atmosfery i zapewnienia doskonałej obsługi klienta. Doceniamy Twoją opinię! Jeszcze raz dzięki!
3 kwi 2024
8 kwi 2024
Bardzo dziękujemy za recenzję, naprawdę to doceniamy!
Wszystko Ok
22 sty 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że masz dobre doświadczenia z Nakrywamy.pl. Nasz zespół jest oddany dostarczaniu naszym klientom wysokiej jakości produktów i usług, więc naprawdę doceniamy Twoje miłe słowa! Dziękujemy, że jesteś częścią rodziny Nakrywamy.pl.
17 sty 2024
Jest super
18 sty 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam opinii! Cieszymy się, że masz dobre doświadczenia z naszymi usługami. Dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia podczas korzystania z Nakrywamy.pl i zawsze jest wspaniale, gdy otrzymujemy pozytywne recenzje, takie jak Twoja!
15 sty 2024

Było super

Było super
15 sty 2024
Dzięki za świetną recenzję! W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby Twoje zakupy były jak najlepsze. Cieszymy się, że trafiliśmy w dziesiątkę!
Dobry towar
3 sty 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że uważasz nasze produkty za świetne. Naszym celem jest zawsze upewnienie się, że każdy ma dostęp do wysokiej jakości produktów w przystępnej cenie. Jeszcze raz dziękujemy!
Polecam !😀😀
28 gru 2023
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! W Nakrywamy.pl zawsze staramy się, aby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia. Cieszymy się, że podobała Ci się nasza usługa i doceniamy, że poświęciłeś czas na pozostawienie recenzji! 🤗