nakrywamy.pl- Logo - Opinie

nakrywamy.pl

Opinie (2624) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 806)

Obejmuje Ochronę Kupującego

Suszarka na naczynia, którą zakupiłam, okazała się strzałem w dziesiątkę. Jest solidnie wykonana, a użyte materiały sprawiają, że wygląda estetycznie i dobrze komponuje się z kuchnią. Posiada dwupoziomowy układ, dzięki czemu mieści sporo naczyń, a tacka na dole skutecznie zbiera wodę, co ułatwia utrzymanie porządku na blacie. Stabilna konstrukcja daje pewność, że naczynia nie będą się przesuwać ani przewracać. Montaż był prosty, a całość jest łatwa w czyszczeniu. Produkt spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim, którzy szukają praktycznego i eleganckiego rozwiązania do suszenia naczyń.

19 wrz 2024
Dzień dobry Sprzedawanie porcelany bez sygnatury to jest jakiś marketingowy strzał w kolano. To tak jak bym kupował oryginalne ubrania bez metek. Nie wiem co to ma na celu. Produkt jest drugiej kategorii czy coś w tym stylu. W takim razie nie zamieszczajcie zdjęcia na którym widać spodek filiżanki na którym jest sygnatura. Dla mnie jest ważne żebym wiedział ze ta filiżanka jest wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach. To ze jest tam ta sygnatura to jest tego gwarancja dla mnie

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

Resetuj
Polecam !😀😀
28 gru 2023
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! W Nakrywamy.pl zawsze staramy się, aby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia. Cieszymy się, że podobała Ci się nasza usługa i doceniamy, że poświęciłeś czas na pozostawienie recenzji! 🤗
20 gru 2023
wszystko ok
25 lis 2023
super cena
27 lis 2023
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz nasze ceny, to jedna z głównych wartości Nakrywamy.pl.
2 paź 2024
Filiżanki
3 paź 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji dla "Nakrywamy.pl". Cieszymy się, że nasze filiżanki przypadły Ci do gustu. W "Nakrywamy.pl" staramy się dostarczać produkty wysokiej jakości, które spełniają oczekiwania naszych klientów. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości. Dziękujemy, że nas wybrałeś.
18 mar 2024
Polecam :)
27 mar 2024
Bardzo dziękuję za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś częścią rodziny Nakrywamy.pl i naprawdę doceniamy Twoje wsparcie. Staramy się tworzyć pozytywne i przyjemne doświadczenia dla wszystkich naszych klientów i dziękujemy, że jesteś częścią tej podróży.
5 sty 2024
Wykonanie
5 sty 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Naprawdę to doceniamy. W Nakrywamy staramy się zapewnić naszym klientom najwyższą jakość usług. Bierzemy pod uwagę wszystkie opinie, ponieważ chcemy się nieustannie rozwijać. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.
27 gru 2023
Szybkość .
28 gru 2023
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby nas zrecenzować! Doceniamy Twoją opinię i zawsze szukamy sposobów na ulepszenie naszych usług. W Nakrywamy.pl cenimy szybkość i staramy się dostarczać naszym klientom jak najbardziej wydajne rozwiązania. Cieszymy się, że zauważyłeś to w naszych usługach!
4 cze 2024
6 cze 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną recenzję! Doceniamy Twoje miłe słowa i opinie i mamy nadzieję, że będziesz nadal korzystać z naszych usług w przyszłości!
23 gru 2023
Wszystko
28 gru 2023
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby nas zrecenzować! Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia i cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami. Naprawdę doceniamy twoją opinię i nadal ciężko pracujemy, aby upewnić się, że wszyscy mają jak najlepsze doświadczenia korzystając z Nakrywamy.pl.
9 gru 2023
sikalafon
14 lis 2023
Polecam,
17 lis 2023
Witaj! W Nakrywamy.pl cieszymy się, że miałeś z nami wspaniałe doświadczenia i naprawdę doceniamy, że polecasz nas innym. Zawsze staramy się, aby nasi klienci byli zadowoleni z naszych usług i wygląda na to, że udało nam się to osiągnąć. Dziękujemy za twoje miłe słowa!
22 cze 2024

Iv

24 cze 2024
Witaj! bardzo dziękuję za polecenie Nakrywamy.pl! To dla nas bardzo ważne, że poświęciłeś czas, aby podzielić się swoimi pozytywnymi doświadczeniami z innymi.
17 cze 2024
👍polecam
17 cze 2024
Witaj! Bardzo dziękujemy za polecenie nas, Twoje miłe słowa wiele dla nas znaczą! Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z naszymi usługami. Zadowolenie klienta jest naszym najwyższym priorytetem i nieustannie pracujemy nad zapewnieniem najlepszych doznań kulinarnych. Zawsze jesteśmy otwarci na opinie i doceniamy Twoje wsparcie! Dzięki!
14 maj 2024
14 maj 2024
Wielkie dzięki za świetną recenzję! Naprawdę doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że masz z nami pozytywne doświadczenia. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom wygodne i przyjemne doświadczenie. Jeszcze raz dziękuję!
6 maj 2024
10 maj 2024
Wielkie dzięki za miłe słowa! Doceniamy, że poświęciłeś czas, aby podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Staramy się, aby Nakrywamy.pl było wspaniałym miejscem dla każdego i dokładamy wszelkich starań, aby zakupy online były przyjemne. Jeszcze raz dziękujemy za Twoją recenzję!
21 kwi 2024
wszystko
25 kwi 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi przemyśleniami! Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z Nakrywamy.pl. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najlepszą obsługę wszystkim naszym klientom - od znalezienia idealnego produktu po dostarczenie go na czas. Twoja opinia jest dla nas cenna i pomaga nam wprowadzać ulepszenia. Jeszcze raz dziękujemy za bycie częścią naszej społeczności!
7 kwi 2024
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
8 kwi 2024
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby nas zrecenzować! Naprawdę cieszymy się, że masz świetne doświadczenia. Jesteśmy dumni z zapewniania doskonałej obsługi klienta i wysokiej jakości produktów. Z niecierpliwością czekamy na ponowne obsłużenie Cię wkrótce!
27 mar 2024
patelnie
4 kwi 2024
Witaj! Doceniamy Twoją opinię i cenimy sobie Twoje zdanie. W Nakrywamy.pl staramy się dostarczać wysokiej jakości produkty, które sprawiają, że gotowanie jest łatwiejsze, szybsze i przyjemniejsze, dlatego cieszymy się, że słyszymy Twoje pozytywne komentarze na temat naszej patelni! Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią - bardzo to doceniamy!