nakrywamy.pl- Logo - Opinie

nakrywamy.pl

Opinie (2626) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 803)

Suszarka na naczynia, którą zakupiłam, okazała się strzałem w dziesiątkę. Jest solidnie wykonana, a użyte materiały sprawiają, że wygląda estetycznie i dobrze komponuje się z kuchnią. Posiada dwupoziomowy układ, dzięki czemu mieści sporo naczyń, a tacka na dole skutecznie zbiera wodę, co ułatwia utrzymanie porządku na blacie. Stabilna konstrukcja daje pewność, że naczynia nie będą się przesuwać ani przewracać. Montaż był prosty, a całość jest łatwa w czyszczeniu. Produkt spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim, którzy szukają praktycznego i eleganckiego rozwiązania do suszenia naczyń.

19 wrz 2024
Dzień dobry Sprzedawanie porcelany bez sygnatury to jest jakiś marketingowy strzał w kolano. To tak jak bym kupował oryginalne ubrania bez metek. Nie wiem co to ma na celu. Produkt jest drugiej kategorii czy coś w tym stylu. W takim razie nie zamieszczajcie zdjęcia na którym widać spodek filiżanki na którym jest sygnatura. Dla mnie jest ważne żebym wiedział ze ta filiżanka jest wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach. To ze jest tam ta sygnatura to jest tego gwarancja dla mnie

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

Resetuj
22 mar 2024
28 mar 2024
Wielkie dzięki za twoją rekomendację! Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najlepszą obsługę, a to, że rozpowszechniasz te informacje, wiele dla nas znaczy. Dziękujemy za Twoje wsparcie!
22 mar 2024
28 mar 2024
Dzięki za miłe słowa! Cieszymy się, że podoba Ci się Nakrywamy.pl. Jesteśmy zawsze do Twojej dyspozycji i doceniamy Twoje wsparcie!
19 mar 2024
28 mar 2024
Dzięki za miłe słowa! W Nakrywamy.pl ciężko pracujemy, aby upewnić się, że nasi klienci mają tylko najlepsze doświadczenia i cieszymy się, gdy słyszymy, że trafiliśmy w Twój gust!
8 mar 2024
13 mar 2024
Dziękuję bardzo za miłe słowa! W Nakrywamy.pl zawsze staramy się zapewnić najlepszą obsługę klienta, a Twoja opinia pomaga nam skupić się na naszej misji. Jesteśmy wdzięczni za Twoje wsparcie!
4 mar 2024
6 mar 2024
Dzięki za miłe słowa! Cieszymy się, że lubisz Nakrywamy.pl. Staramy się, aby było to miejsce, w którym każdy może znaleźć idealny przedmiot, bez względu na styl i budżet - i cieszymy się, że mogliśmy to zrobić dla Ciebie. Jeszcze raz dzięki!
2 lut 2024
5 lut 2024
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby nas zrecenzować! W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy nasi klienci znaleźli dokładnie to, czego potrzebują, więc miło nam słyszeć, że mogliśmy to zrobić dla Ciebie. Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc i mamy nadzieję, że wkrótce wrócisz!
1 lut 2024
Wszystko
5 lut 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii! Doceniamy opinie naszych klientów i bierzemy je pod uwagę. W Nakrywamy.pl staramy się zapewnić każdemu klientowi przyjemne doświadczenie i stale pracujemy nad tym celem. Mamy nadzieję, że nadal będziesz częścią naszej rodziny Nakrywamy.pl!
12 gru 2023
11 gru 2023
7 gru 2023
21 gru 2023
Dziękujemy za Twoje wsparcie! Naprawdę doceniamy miłe słowa. Dokładamy wszelkich starań, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie i cieszymy się, że widać to w Twoim doświadczeniu. Dołożymy wszelkich starań, abyś mógł nas nadal polecać!
23 lis 2023
28 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię! Naszym celem jest upewnienie się, że każdy ma dostęp do wysokiej jakości produktów i usług, i cieszymy się, że masz z nami dobre doświadczenia.
19 lis 2023
super :)
21 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną recenzję! Cieszymy się, że masz dobre doświadczenia i że nasze usługi sprawdziły się w Twoim przypadku. Nasz zespół wkłada wiele wysiłku w zapewnienie każdemu klientowi wspaniałych doświadczeń z nami, więc naprawdę doceniamy, gdy otrzymujemy informacje zwrotne od klientów takich jak Ty. Dziękujemy!
3 lip 2024
18 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby zostawić nam recenzję. Cieszymy się, że poleciłbyś Nakrywamy.pl innym. Nasz zespół ciężko pracuje, aby każde doświadczenie zakupowe było sukcesem i wiele dla nas znaczy, gdy nasze wysiłki są doceniane. Wszystkie opinie traktujemy poważnie i staramy się stale ulepszać nasze usługi. Dziękujemy za wybranie Nakrywamy.pl i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości. Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
27 cze 2024
Bardzo dziękujemy za polecenie Nakrywamy.pl! To dla nas bardzo ważne, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami. Staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze możliwe doświadczenia i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości.
26 cze 2024
POLECAM
27 cze 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że miałeś pozytywne doświadczenia z naszymi usługami i naprawdę doceniamy Twoją rekomendację. Nieustannie dążymy do zapewnienia naszym klientom jak najlepszych doświadczeń i cieszymy się, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie Nakrywamy.pl i czekamy na ponowną obsługę w przyszłości! Pozdrawiam serdecznie, Zespół Nakrywamy.pl
23 cze 2024
24 cze 2024
Witaj! Dziękujemy za wyróżnienie, naprawdę to doceniamy! Cieszymy się, że podobały Ci się Twoje doświadczenia z Nakrywamy.pl i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.
11 cze 2024
12 cze 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną recenzję! Cieszymy się, że doceniasz naszą filozofię ułatwiania obsługi wydarzeń przez najlepszych profesjonalistów. Zawsze staramy się ulepszać nasze usługi i zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia. Jeszcze raz dzięki!
15 maj 2024
17 maj 2024
Wielkie dzięki za twoją pozytywną rekomendację! W Nakrywamy.pl dążymy do zapewnienia łatwych i przyjemnych zakupów dla wszystkich naszych klientów. Doceniamy, że poświęciłeś czas, aby podzielić się z nami swoimi wspaniałymi doświadczeniami!