nakrywamy.pl- Logo - Opinie

nakrywamy.pl

Opinie (2626) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 803)

Obejmuje Ochronę Kupującego

Suszarka na naczynia, którą zakupiłam, okazała się strzałem w dziesiątkę. Jest solidnie wykonana, a użyte materiały sprawiają, że wygląda estetycznie i dobrze komponuje się z kuchnią. Posiada dwupoziomowy układ, dzięki czemu mieści sporo naczyń, a tacka na dole skutecznie zbiera wodę, co ułatwia utrzymanie porządku na blacie. Stabilna konstrukcja daje pewność, że naczynia nie będą się przesuwać ani przewracać. Montaż był prosty, a całość jest łatwa w czyszczeniu. Produkt spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim, którzy szukają praktycznego i eleganckiego rozwiązania do suszenia naczyń.

19 wrz 2024
Dzień dobry Sprzedawanie porcelany bez sygnatury to jest jakiś marketingowy strzał w kolano. To tak jak bym kupował oryginalne ubrania bez metek. Nie wiem co to ma na celu. Produkt jest drugiej kategorii czy coś w tym stylu. W takim razie nie zamieszczajcie zdjęcia na którym widać spodek filiżanki na którym jest sygnatura. Dla mnie jest ważne żebym wiedział ze ta filiżanka jest wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach. To ze jest tam ta sygnatura to jest tego gwarancja dla mnie

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

Resetuj
4 kwi 2024
8 kwi 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami! Cieszymy się, że uważasz Nakrywamy.pl za pomocne i łatwe w użyciu. Jesteśmy pasjonatami tworzenia przyjemnych doświadczeń dla naszych klientów i wspaniale jest wiedzieć, że trafiliśmy w Twój gust. Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa!
21 mar 2024
jest ok
28 mar 2024
Dziękujemy za twoją recenzję! Doceniamy, że uważasz, że jesteśmy "w porządku". Zawsze staramy się, aby Nakrywamy.pl było jeszcze lepsze i przyjemniejsze. Naszą misją jest sprawienie, aby Twoje doświadczenia były jak najlepsze!
18 mar 2024
27 mar 2024
Dziękuję bardzo za miłe słowa! Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z Nakrywamy.pl. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci mieli jak najlepsze wrażenia kulinarne, więc cieszymy się, że Ci się podobało! Jeszcze raz dziękujemy i czekamy na Ciebie wkrótce.
14 mar 2024
21 mar 2024
Dziękujemy za miłe słowa! W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia. Mamy nadzieję, że nadal będziesz korzystać z naszych usług i czekamy na Ciebie wkrótce!
13 mar 2024
18 mar 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z korzystania z Nakrywamy.pl. W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić doskonałą obsługę i zapewnić naszym klientom najlepsze możliwe doświadczenia. Doceniamy, że poświęciłeś czas, aby poinformować nas o swoich doświadczeniach!
29 lut 2024
Bardzo dziękuję za twoją rekomendację! W Nakrywamy.pl staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę. Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc i że masz pozytywne doświadczenia. Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami!
9 sty 2024
10 sty 2024
Dziękuję bardzo za pozytywne opinie! My w Nakrywamy.pl naprawdę to doceniamy! Staramy się zapewnić najlepszą możliwą obsługę, a Twoja recenzja motywuje nas do ciągłego doskonalenia. Dziękujemy, że jesteś częścią naszej podróży.
24 gru 2023
28 gru 2023
Dziękujemy za pozytywną recenzję Nakrywamy.pl! Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że nas polecasz. W Nakrywamy.pl jesteśmy zaangażowani w dostarczanie wysokiej jakości produktów i usług i zawsze staramy się przekraczać oczekiwania naszych klientów w każdy możliwy sposób. Jeszcze raz dziękujemy, że nas wybrałeś!
20 gru 2023
GS
18 gru 2023
6 gru 2023
21 gru 2023
Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję! Miło nam słyszeć, że polecasz Nakrywamy.pl Staramy się zapewnić każdemu klientowi doświadczenie na najwyższym poziomie i cieszymy się, że czujesz, że to osiągamy. Jeszcze raz dziękujemy za świetną recenzję!
6 gru 2023
21 gru 2023
Bardzo dziękujemy za twoją rekomendację! Cieszymy się, że nas polecasz. Głęboko wierzymy w dostarczanie wysokiej jakości produktów oraz usług naszym klientom i dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient miał z nami przyjemne doświadczenie. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa!
4 gru 2023
5 gru 2023
Bardzo dziękujemy za Twoją rekomendację! Zapraszamy na następne zakupy.
JC
Joanna C.
NIEGOWONICZKI
1 gru 2023
4 gru 2023
Bardzo dziękujemy za Twoją rekomendację! W Nakrywamy.pl każdego dnia staramy się zapewnić doskonałą obsługę.
26 lis 2023
27 lis 2023
Dziękujemy za twoją pozytywna opinię! Staramy się zapewnić naszym klientom pozytywne doświadczenia.
20 lis 2023
21 lis 2023
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną recenzję! Cieszymy się, że nasze usługi okazały się pomocne. Staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze i najbardziej pomocne usługi i doceniamy Twoje wsparcie. Jeszcze raz dziękujemy!
13 lis 2023
OBSŁUGA
17 lis 2023
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam opinii. Cieszymy się, że Twoje doświadczenie z naszą obsługą klienta było świetne! W Nakrywamy.pl jesteśmy dumni z zapewniania najlepszej możliwej obsługi klienta i cieszymy się, że nasza ciężka praca została zauważona. Dołożymy wszelkich starań, aby wszyscy nasi klienci byli zadowoleni :)
5 lis 2023
Dobrze
10 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że podoba Ci się Nakrywamy.pl i że byliśmy w stanie pomóc Ci w Twoich potrzebach. Dążymy do zapewnienia doskonałej obsługi klienta i wsparcia, więc doceniamy, że poświęciłeś czas, aby dać nam znać, że nasze wysiłki są doceniane.
17 mar 2024
27 mar 2024
Witaj! Bardzo dziękujemy za twoją super recenzję. Cieszymy się, że masz z nami wspaniałe doświadczenia. Staramy się zapewnić najlepszą możliwą jakość i obsługę w Nakrywamy.pl i cieszymy się, że możesz to poczuć w swoim ostatnim zamówieniu. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa!
28 lut 2024
29 lut 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją recenzję! Cieszymy się, że masz z nami wspaniałe doświadczenia. Jesteśmy bardzo dumni z naszej pracy i wiemy, że to widać. Dziękujemy za poświęcenie czasu i przekazanie nam opinii!