nakrywamy.pl- Logo - Opinie

nakrywamy.pl

Opinie (2626) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 803)

Suszarka na naczynia, którą zakupiłam, okazała się strzałem w dziesiątkę. Jest solidnie wykonana, a użyte materiały sprawiają, że wygląda estetycznie i dobrze komponuje się z kuchnią. Posiada dwupoziomowy układ, dzięki czemu mieści sporo naczyń, a tacka na dole skutecznie zbiera wodę, co ułatwia utrzymanie porządku na blacie. Stabilna konstrukcja daje pewność, że naczynia nie będą się przesuwać ani przewracać. Montaż był prosty, a całość jest łatwa w czyszczeniu. Produkt spełnił moje oczekiwania, polecam go wszystkim, którzy szukają praktycznego i eleganckiego rozwiązania do suszenia naczyń.

19 wrz 2024
Dzień dobry Sprzedawanie porcelany bez sygnatury to jest jakiś marketingowy strzał w kolano. To tak jak bym kupował oryginalne ubrania bez metek. Nie wiem co to ma na celu. Produkt jest drugiej kategorii czy coś w tym stylu. W takim razie nie zamieszczajcie zdjęcia na którym widać spodek filiżanki na którym jest sygnatura. Dla mnie jest ważne żebym wiedział ze ta filiżanka jest wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach. To ze jest tam ta sygnatura to jest tego gwarancja dla mnie

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

Resetuj
20 lut 2024
👍
21 lut 2024
Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Naprawdę to doceniamy. W Nakrywamy.pl zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze możliwe produkty i usługi. Dlatego bardzo cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia!
3 paź 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i wiele dla nas znaczy, że byliśmy w stanie spełnić Twoje oczekiwania. Będziemy nadal dążyć do doskonałości we wszystkich aspektach naszej działalności. Dziękujemy za wybranie Nakrywamy.pl i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości!
JF
Jaras F.
Toruń
2 paź 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji swoich doświadczeń z Nakrywamy.pl! Cieszymy się, że masz pozytywne ogólne doświadczenia. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić naszym klientom obsługę na najwyższym poziomie i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem i nie możemy się doczekać, aby ponownie Ci służyć w przyszłości.
2 paź 2024
Dziękujemy za miłe słowa i wybranie naszych usług na Nakrywamy.pl! Cieszymy się, że miałeś z nami wspaniałe doświadczenia i że oceniłeś nas na 5 gwiazdek. Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najlepszą jakość usług, a otrzymywanie pozytywnych opinii, takich jak Twoja, jest zawsze satysfakcjonujące. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości.
1 paź 2024
2 paź 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie pozytywnej recenzji dla Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że miałeś z nami 5-gwiazdkowe doświadczenie! Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić doskonałą obsługę i wspaniale jest wiedzieć, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i jesteśmy wdzięczni za wsparcie. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości.
3 lip 2024
18 lip 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że miałeś wspaniałe doświadczenie z naszymi usługami. Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoje miłe słowa i cieszymy się, że będziemy mogli służyć Ci ponownie w przyszłości. Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
18 lip 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że miałeś pozytywne doświadczenia z nami w "Nakrywamy.pl" i że byliśmy w stanie spełnić Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem i zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mieli przyjemność Ci służyć. Serdecznie pozdrawiamy, Nakrywamy.pl
18 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że, miałeś pozytywne doświadczenia z Nakrywamy.pl. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić obsługę na najwyższym poziomie i cieszymy się, że nie pozostało to niezauważone. Doceniamy Twoją opinię i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości. Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
MW
Magdalena W.
Nowe Skalmierzyce
18 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby zostawić nam recenzję. Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami w "Nakrywamy.pl". Nasz zespół dąży do zapewnienia doskonałej obsługi i wspaniale jest wiedzieć, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoją opinię i będziemy nadal pracować nad zapewnieniem naszym klientom jak najlepszych doświadczeń. Dziękujemy za wybranie "Nakrywamy.pl" i z niecierpliwością czekamy na ponowną obsługę w przyszłości. Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
17 lip 2024
Drogi kliencie, Cieszymy się, że miałeś wspaniałe doświadczenie w Nakrywamy.pl! To dla nas wiele znaczy, że poświęciłeś czas, aby podzielić się z nami swoją pozytywną opinią. Staramy się zapewnić nienaganną obsługę dla wszystkich naszych gości. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i będziemy nadal ciężko pracować, aby utrzymać nasze wysokie standardy. Dziękujemy za wybranie Nakrywamy.pl i cieszymy się, że będziemy mogli służyć Ci ponownie w przyszłości! Z poważaniem, Nakrywamy.pl
1 lip 2024
17 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z "Nakrywamy.pl". Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i jesteśmy wdzięczni za Twoją 5-gwiazdkową ocenę. W "Nakrywamy.pl" staramy się zapewnić wyjątkową obsługę i stworzyć niezapomniane wspomnienia dla naszych klientów. Dziękujemy za wybranie nas, mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Cię ponownie! Serdecznie pozdrawiamy, Nakrywamy.pl
1 lip 2024
17 lip 2024
Drogi kliencie, Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z korzystania z naszych usług w Nakrywamy.pl! Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Twoja satysfakcja jest dla nas priorytetem i jesteśmy zaszczyceni, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. W Nakrywamy.pl staramy się zapewniać wyjątkową obsługę i tworzyć niezapomniane doświadczenia dla wszystkich naszych klientów. Doceniamy Twoje wsparcie i z niecierpliwością czekamy na ponowną obsługę w przyszłości. Serdecznie pozdrawiamy, Nakrywamy.pl
17 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że miałeś 5-gwiazdkowe doświadczenie z naszymi usługami w "Nakrywamy.pl". Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i cieszymy się, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania. Staramy się zapewniać wyjątkową obsługę i tworzyć niezapomniane wydarzenia dla wszystkich naszych klientów. Dziękujemy za wybranie nas i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości. Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
17 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam 5-gwiazdkowej recenzji! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami. W Nakrywamy.pl jesteśmy dumni z tego, że zapewniamy doskonałą obsługę i pyszne jedzenie wszystkim naszym klientom. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i jesteśmy wdzięczni za miłe słowa. Doceniamy Twoje wsparcie i cieszymy się, że wkrótce znów będziemy mogli Ci służyć. Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
17 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji na temat Twoich doświadczeń z Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia i dziękujemy za wystawienie nam doskonałej oceny! W Nakrywamy.pl staramy się zapewnić najlepszą możliwą obsługę i sprawia nam radość świadomość, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Jeszcze raz dziękujemy za wybranie nas i z niecierpliwością czekamy na obsługę w przyszłości. Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
17 lip 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie pozytywnej recenzji dla Nakrywamy.pl! Cieszymy się, że masz doskonałe doświadczenia z naszą firmą. Nasz zespół w Nakrywamy.pl dokłada wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom obsługę na najwyższym poziomie. Jeszcze raz dziękujemy za wybranie Nakrywamy.pl i mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mogli Ci służyć! Z wyrazami szacunku, Nakrywamy.pl
29 cze 2024
17 lip 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej recenzji dla Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że miałeś wspaniałe doświadczenia z naszymi usługami. Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zapewnić doskonałą obsługę wszystkim naszym klientom i jesteśmy wdzięczni za Twoje miłe słowa. Dziękujemy za wybranie Nakrywamy.pl!
17 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam pozytywnej recenzji! Cieszymy się, że miałeś wspaniałe doświadczenia z naszymi usługami w Nakrywamy.pl. To dla nas wiele znaczy, że byliśmy w stanie spełnić Twoje oczekiwania i zapewnić Ci 5-gwiazdkowe doświadczenie. Doceniamy Twoje wsparcie i cieszymy się, że będziemy mogli ponownie służyć Ci pomocą w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie, Nakrywamy.pl
17 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami! Cieszymy się, że masz pozytywne ogólne doświadczenia z naszą usługą. Nasz zespół w Nakrywamy.pl zawsze stara się zapewnić najlepszą możliwą obsługę i cieszymy się, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Cię ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Nakrywamy.pl
16 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi pozytywnymi doświadczeniami z Nakrywamy.pl! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoją opinię i będziemy nadal dążyć do zapewnienia jak najlepszych doświadczeń dla wszystkich naszych klientów. Dziękujemy za wybranie Nakrywamy.pl i z niecierpliwością czekamy na ponowną obsługę w przyszłości. Ciepłe pozdrowienia, Nakrywamy.pl