1 sty 2024
1. Zapach - zamówiłam 4 perfumy, każdy miał dokładnie te same nuty zapachowe i świetnie oddawał klimat oryginalnego zapachu. Zapach trochę dziwnie się kształtuje, na początku pachnie całkiem inaczej, potrzeba ok. 3 minut, żeby ładnie rozkwitł. Ale to nic.
2. Trwałość - na ubraniach utrzymuje się bardzo dobrze, na ciele średnio, co i tak jest lepiej niż się spodziewałam.
3. Sklep - organizacja sprawna i szybka, rzetelnie przygotowana paczka. Urocza karteczka z podpisami pracowników - to bardzo miły gest.
Za tą cenę, otrzymałam więcej niż się spodziewałam. Uwielbiam myśl, że mogę testować różne zapachy, mieć ich całą półkę i nie stresować się, że wydałam duży pieniądz, a zapach się źle nosi i z chęcią bym się go pozbyła :-) będę do was z przyjemnością wracać.
zamówiłam 3 zapachy, wszystkie w jakości premium - bynajmniej taka była informacja na stronie . 1- Hugo boss - zbliżony do oryginału, 2- dior - również podobne nuty zapachowe. 3- zapach good girl- porażka. W perfumach w środku pływają ,,jakieś kawałki czegoś..." Ten zapach jest w ogóle nie trwały, woda która spływa po ciele. Myślałam, że może ja nie czuję, dlatego pokazałam próbkę innym osobom, aby sprawdzić trwałość i jakość. Niestety oni również potwierdzili, nietrwałość próbki. Po kilku chwilach zapachu nie było czuć.
Miał być zachwyt, a jest rozczarowanie
Opinie nt. sklepu francuskieperfumy.pl
Opinia
16 gru 2023
Szybka dostawa,wygodne buteleczki,zapachy prawie identyczne z oryginałami,gorsza trwałość.
18 gru 2023
6 gru 2023
Ogólnie jestem zadowolony za tą cenę nie ma co wymagać choć niektóre mocno czuć alkoholem
7 gru 2023
Dziękujemy za opinię. Alkohol, jako główny składnik perfum, może być wyczuwalny w początkowej fazie aplikacji, jednak szybko ustępuje miejsca głębszym nutom zapachu. To naturalne zjawisko, które pozwala perfumom rozwijać się w trakcie noszenia :)
27 lis 2023
Piekne...identyczne jak…
Piekne...identyczne jak oryginał....zapach trwały piękny. Napewno to nie pierwszy mój zakup
28 lis 2023
24 lis 2023
Szybka wysylka, zapach perfurm jak orginalne i dlugo sie utrzymują. Napewno jeszcze zamowie
27 lis 2023
21 lis 2023
Krótki czas oczekiwania, dokładnie zapakowane, miła informacja kto przygotowywał przesyłkę.
21 lis 2023
18 lis 2023
Firma rzetelna, zapachy piękne i dość trwałe. Termin realizacji szybki. Polecam serdecznie.
20 lis 2023
2 lis 2023
Polecam sklep francuskie perfumy są rewlacyjne, zapachy bardzo trwałe a pachną jak orginały
1 lis 2023
Najlepsza strona jaką znam 😊 zamawiam od dawna i nigdy Mnie ta firma nie zawiodła. Polecam
27 sty 2024
Male buteleczki super 👍 polecam z dużych nie jestem zadowolona nie pachną tak intensywnie.
29 sty 2024
Dziękujemy ❤️ Wszystkie zapachy są lane na bieżąco do każdego zamówienia takie same bez względu na pojemność perfum
17 sty 2024
Świetne
Bardzo szybka dostawa. Odpowiedniki zapachów są identyczne i długo się utrzymują. Polecam!
18 sty 2024
16 sty 2024
Perfumy ładne podobne do oryginału ale te bardziej za perfumowane wcale dłużej nie pachną
17 sty 2024
Dziękujemy ❤️Zapewniamy, że jakość jest dla nas najważniejsza. Słuchamy naszych klientów i stale podnosimy jakość naszych produktów. Proszę mieć na uwadze, że długotrwałe stosowanie konkretnego zapachu, może wywołać wrażenie mniejszej intensywności zapachu.
11 sty 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Same produkty też spełniły moje oczekiwania. Polecam!
12 sty 2024
7 sty 2024
Perfumy są rewelacyjne, bardzo podobne do oryginałów, kupuję je od dawna,jestem zadowolona
8 sty 2024
4 sty 2024
Bardzo szybka dostawa.
Perfumy pachną na prawdę dobrze jak za tą cenę.
Polecam serdecznie
4 sty 2024
16 gru 2023
Piękne zapachy, takie same jak oryginały, intensywne, trwałe i bardzo duży wybór. Polecam!