1 sty 2024
1. Zapach - zamówiłam 4 perfumy, każdy miał dokładnie te same nuty zapachowe i świetnie oddawał klimat oryginalnego zapachu. Zapach trochę dziwnie się kształtuje, na początku pachnie całkiem inaczej, potrzeba ok. 3 minut, żeby ładnie rozkwitł. Ale to nic.
2. Trwałość - na ubraniach utrzymuje się bardzo dobrze, na ciele średnio, co i tak jest lepiej niż się spodziewałam.
3. Sklep - organizacja sprawna i szybka, rzetelnie przygotowana paczka. Urocza karteczka z podpisami pracowników - to bardzo miły gest.
Za tą cenę, otrzymałam więcej niż się spodziewałam. Uwielbiam myśl, że mogę testować różne zapachy, mieć ich całą półkę i nie stresować się, że wydałam duży pieniądz, a zapach się źle nosi i z chęcią bym się go pozbyła :-) będę do was z przyjemnością wracać.
zamówiłam 3 zapachy, wszystkie w jakości premium - bynajmniej taka była informacja na stronie . 1- Hugo boss - zbliżony do oryginału, 2- dior - również podobne nuty zapachowe. 3- zapach good girl- porażka. W perfumach w środku pływają ,,jakieś kawałki czegoś..." Ten zapach jest w ogóle nie trwały, woda która spływa po ciele. Myślałam, że może ja nie czuję, dlatego pokazałam próbkę innym osobom, aby sprawdzić trwałość i jakość. Niestety oni również potwierdzili, nietrwałość próbki. Po kilku chwilach zapachu nie było czuć.
Miał być zachwyt, a jest rozczarowanie
Opinie nt. sklepu francuskieperfumy.pl
Opinia
3 gru 2023
Miła obsługa telefoniczna
W zamówieniu pomyliłam kod perfumetki, na szczęście zdążyłam zadzwonić na infolinię przed przygotowaniem paczki do realizacji, przemiła Pani bez problemu zamieniła na ten właściwy. Bardzo dziękuję za cierpliwość i zrozumienie.
Pozdrawiam cały zespół JB
5 gru 2023
30 lis 2023
Perfumy ładne. Wydaje mi się, że zamienniki są bardzo zbliżone do oryginału- w moim przypadku KK Euphoria i Blach Opium. Porządnie zapakowane, doszły nienaruszonym stanie. Długo utrzymują się na ubraniu i ciele- nawet 10 H. Polecam, jak za taką cenę;-)
1 gru 2023
11 sty 2024
Gorąco polecam.
Zamawiam już długi czas i nigdy nie było żadnych problemów typu: coś dojechało potrzaskane, czegoś brakowało czy czegoś nie było. Produkty są dobrze zapakowane, jak widać rzetelna, dokładna praca. Szybka wysyłka nawet przy dużych zamówieniach.
12 sty 2024
6 gru 2023
Zamówiłam trzy produkty i opakowanie jednego z nich było lekko pogięte i miało plamę jakby zapach się wylał, ale flakonik perfum nie był uszkodzony. W drugim produkcie pompka odrobinę słabiej działa, poza tym wszystko ok, ładne zapachy.
7 gru 2023
Dziękujemy za opinię, Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z naszymi produktami produktów. Skontaktujemy się z Panią aby uzyskać więcej informacji na temat atomizera .
16 gru 2023
Najlepsi z Najlepszych
Uwielbiam Wasze zapachy. Są genialne i mega trwałe ! Kupiłam już u Was łącznie kilkadziesiąt flakonów i do tej pory się nie zawiodłam. Zapachy są intensywne, gęste i bardzo komplementowane. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
18 gru 2023
9 lis 2023
Mam perfumy nr 42 i 733 jestem bardzo zadowolona. Długo się utrzymują i pachną niemalże identycznie jak oryginał.
Natomiast zamówiłam perfume z 24% odpowiednik Hugo Boss
i mam wrażenie że nie trzyma się długo i mniej pachnie
10 lis 2023
24 sty 2024
10/10
Zamawiam tutaj perfumy nie pierwszy raz i zawsze jestem zadowolony. Owszem są zapachy, które nie spodobają mi się, ale wszystko zależy od własnego gustu. Poza tym cena nie jest wygórowana żeby nad tym płakać. Dla mnie plus
25 sty 2024
18 sty 2024
Rewelacja !!!!!!
Często zamawiam i za każdym razem jestem mega zadowolona, ostatnie moje odkrycie to perfumowane zawieszki do szafy lub samochody są rewelacyjne ,trwały,długo utrzymujący się zapach za każdym razem zaskakuje moich znajomych.
19 sty 2024
Jak zawsze wszystko perfekcyjnie wykonane, przesyłka bardzo szybka.
Polecam wszystkim, perfumy trwałe i zgodne z opisem a za tak przystępną cenę można próbować różnych zapachów.
Pozdrawiam całą ekipę Francuskich Perfum.
24 gru 2023
Świetne perfumy, zamówiłem zapach Hugo Boss i powiem szczerze identyczny zapach, mam również oryginalny zapach Hugo Boss i specjalnie porównałem, naprawdę nie ma żadnej różnicy w zapachu i trwałości. Szczerze polecam.
22 sty 2024
Szybka wysyłka, perfumy zbliżone do oryginały. Na ubraniu nie długo utrzymuje się zapach ale na ciału cały dzień pachnie. Dla mnie jest super że zapach nie jest zbyt intensywny. Zamówiłam kolejny raz ale nowe zapachy
23 sty 2024
21 sty 2024
Wybrane zapachy odpowiadają mi, są trwałe. Niestety nieopatrznie do zamówienia ujęłam podwójnie jeden zapach. Niestety nie mogę sprawdzić po czyjej stronie leży błąd, ponieważ zmówienie składałam bez zakładania konta.
18 sty 2024
Już długo korzystam z tych perfum,każda jest trafiona z zapachem i często wybieram dla siebie jako prezent który chce dostać od bliskich. Po ostatnich zakupach nr 150 urzekła mnie zapachem,będę do niej wracać Polecam
26 lis 2023
Jestem osobą, która używa oryginałów w ciepłe dni a bliżej zimy używam zamienników (ze względu na cenę gdyż oryginał mojego perfumu kosztuje 689 zł) teraz zamówiłem zamiennik, który pachnie identycznie jak oryginał
Perfumy piękne. Dostawa szybka Zamawiam od kilku lat i zawsze jestem zadowolona. Zapachy identyczne z oryginałem i dłużej się utrzymują. Polecam z całego serca.Pozdrawiam "Francuskie perfumy"i bardzo dziękuję. 🌹🙂
17 lis 2023
20 gru 2023
Nie zawiodłem się, zapachy idealnie odwzorowane
Zamawiałem perfumy z nadzieją że zapach będzie intensywny, ale niestety nie wyczuwam w dwóch perfumach żadnej nuty drewna a tego szukałem. Poza tym wszystko w porządku. Ładne opakowania, ładne grube szkło.
21 gru 2023
Dziękujemy ❤️ Na stronie posiadamy ponad 500 zapachów. Mamy nadzieję, że uda się znaleźć zapach, który spełni Pana oczekiwania.
31 gru 2023
Jestem zaskoczona,że perfumy są tak trwałe.Oczywiście mile zaskoczona :-) Zapachy są piękne.Bardzo szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona.Zapachy są trwałe i piękne.Polecam,nie zastanawiajcie się.Warto :-)
3 sty 2024
24 gru 2023
Od kilku lat używam tylko 428 , 240 , 302 .
Kobiety, które kocham muszą pachnieć 52 .
W następnym zestawie perfum było by fajnie zobaczyć jakiś miły gratisowy upominek . Wesołych świąt.
Pozdrawiam Tomek
24 gru 2023
Francuskie perfumy to wybór doskonały
Jak je zakupiłam, aż mnie głowa rozbolała,
bo więcej ich mieć bym chciała,
Dlatego już kolejną listę tworzę
i zaraz po świętach zamówienie złożę😁❄️🌲🎁
Pozdrawiam
23 gru 2023
Uwaga ! Uwielbiam francuskie perfumy zamawiam już około 3 lat i zawsze jestem zadowolona dziękuję i mogę polecić z czystym sumieniem
Wesołych Świąt i dziękuję za szybką przesyłkę właśnie ja odebrałam