francuskieperfumy.pl- Logo - Opinie

francuskieperfumy.pl

Opinie (3821) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (16 084)

1 sty 2024
1. Zapach - zamówiłam 4 perfumy, każdy miał dokładnie te same nuty zapachowe i świetnie oddawał klimat oryginalnego zapachu. Zapach trochę dziwnie się kształtuje, na początku pachnie całkiem inaczej, potrzeba ok. 3 minut, żeby ładnie rozkwitł. Ale to nic. 2. Trwałość - na ubraniach utrzymuje się bardzo dobrze, na ciele średnio, co i tak jest lepiej niż się spodziewałam. 3. Sklep - organizacja sprawna i szybka, rzetelnie przygotowana paczka. Urocza karteczka z podpisami pracowników - to bardzo miły gest. Za tą cenę, otrzymałam więcej niż się spodziewałam. Uwielbiam myśl, że mogę testować różne zapachy, mieć ich całą półkę i nie stresować się, że wydałam duży pieniądz, a zapach się źle nosi i z chęcią bym się go pozbyła :-) będę do was z przyjemnością wracać.

22 sty 2024
zamówiłam 3 zapachy, wszystkie w jakości premium - bynajmniej taka była informacja na stronie . 1- Hugo boss - zbliżony do oryginału, 2- dior - również podobne nuty zapachowe. 3- zapach good girl- porażka. W perfumach w środku pływają ,,jakieś kawałki czegoś..." Ten zapach jest w ogóle nie trwały, woda która spływa po ciele. Myślałam, że może ja nie czuję, dlatego pokazałam próbkę innym osobom, aby sprawdzić trwałość i jakość. Niestety oni również potwierdzili, nietrwałość próbki. Po kilku chwilach zapachu nie było czuć. Miał być zachwyt, a jest rozczarowanie

Opinie nt. sklepu francuskieperfumy.pl

21 sty 2024
Jestem bardzo zadowolona, muszę tylko pamiętać ze te 50ml są bardziej trwałe i mają ładniejsza buteleczkę 😉 Dziękuję wszystkim za Wasza ciężka prrace aby jazdy znas dostał jak najszybciej perfumy 😊
25 lis 2023

Zapach 537 i 41

Zamówione zapachy bardzo trwałe - odpowiedniki Victoria secret i Hugo boss. Zamawiałam odpowiedniki perfum z różnych stron ale francuskie perfumy naprawdę trwałe zapachy .polecam z czystym sercem 👍🙂
27 lis 2023
17 gru 2023
Ogolnie zawsze myslalem ze zamienniki perfum to lipa i kupowalem orgnialy. Na probe wzialem 4 butelki 30ml z Panstwa strony i jestem bardzo zadowolony ;) nigdy wiecej nie kupie orginalu, pozdrawiam
18 gru 2023
17 sty 2024
Proszę poprawić darmową dostawę , ponieważ paczka dotarła w sobotę do oddziału inpostu , natomiast dostarczona była dopiero w poniedziałek. Odnośnie zawartości paczki , jestem bardzo zadowolony.
18 sty 2024
Dziękujemy ❤️ Czas realizacji na naszym sklepie zgodnie z regulaminem jest do 3 dni roboczych. Nie mamy wpływu na czas dostawy przez kuriera.
26 lis 2023

Ha...Imiona dziewczyn

Ha...Imiona dziewczyn, które pakowały produkty ;-). Flakony i opakowania gustowne. Dobrze się to trzyma w dłoni. Będę polecał wasz produkt bo uważam, że prawdopodobnie jest najlepszy na rynku.
27 lis 2023
18 sty 2024
Pięknie pachną🤩 W takim stopniu ,że zapach bardzo przypomina oryginał. Z pewnością będzie kolejny zakup. Do tego szybka dostawa. Pozdrowienia i podziękowania dla załogi pakujace paczuszki 🙂
19 sty 2024
3 gru 2023
Zakupiłem. Odpowiednik farenheita jeannpaul gautlier oraz YSL i jest bardzo dobrej jakości, dodatkowo olejek do brody perfumowany farenheit .co do trwałości to 1 dzień spokojnie utrzymują.
5 gru 2023
9 sty 2024
Super. Jak zawsze perfumy bardzo przybliżone do oryginału, chanel egoist porównywany z oryginałem bezpośrednio i utleniają się trochę inaczej, natomiast zapach początkowy nie do odróżnienia
10 sty 2024
28 gru 2023
Bardzo ladny zapach, ale jak dotad z zamawianych zapachow przeze mnie, a bylo ich troche, zaden nie jest specjalnie trwaly. Ładne ale trwalosc slaba lub srednia dla poszczegolnych zapachow.
29 gru 2023
Dziękujemy ❤️ Percepcja trwałości perfum jest kwestią indywidualną, związaną z osobistymi upodobaniami, jak również z indywidualnym PH skóry, a także innego rodzaju subiektywnymi uwarunkowaniami. Perfumy inaczej utrzymują się na skórze a inaczej na odzieży.
16 lis 2023

Gratisy

Szybka wysyłka, trwałe zapachy. Co można zrobić lepiej? Może kupony rabatowe dla stałych klientów, czasem jakis gratis do paczki bądź drobny upominek a czyni zakupy jeszcze przyjemniejsze ;)
17 lis 2023
Dziękujemy za opinię oraz sugestie ❤️
8 gru 2023

Jestem klientem od dobrych kilku lat, widzę jak firma się rozrosła, ale to raczej na plus. Perfumy takie jak były, chociaż niektóre jakby nieco utraciły na trwałości. Ale ogólnie polecam.
11 gru 2023
Dziękujemy ❤️ Zapewniamy, że jakość jest dla nas najważniejsza. Słuchamy naszych klientów i stale podnosimy jakość naszych produktów. Proszę mieć na uwadze, że długotrwałe stosowanie konkretnego zapachu, może wywołać wrażenie mniejszej intensywności zapachu.
16 lis 2023
Przesyłka wysłana ekspresowo a sam zapach identyczny jak oryginał( którego niestety już nie produkują).Dzięki francuskie perfumy mogę czuć swój ukochany zapach sprzed wielu lat😍Dziekuje 😘
17 lis 2023
13 lis 2023

Wow

Nie znałam orginalu, kupiłam w ciemno sugerując się opiniami innych i zostałam miło zaskoczona. Perfumy bardzo ładne, kobiece i mega trwałe. Z pewnością kupię kolejne opakowanie. Polecam
14 lis 2023
21 sty 2024
Jestem bardzo zadowolona, perfumy odwzorowane idealnie 😍 pierwszy raz zamawiałam ze strony francuskie perfumy i napewno nie będzie to ostatnie zamówienie, z czystym sumieniem polecam 😍😍😍
11 gru 2023
Perfumy piękne . Paczka porządnie zapakowana. Pierwszy raz zamawiałam do sklepu i to była super decyzja. Po pracy na spokojnie można odebrać.Wrócę do Was jeszcze. Pozdrawiam serdecznie.
3 gru 2023
Używam waszych perfum od kilku lat ,jestem bardzo zadowolona i polecam je wszystkim moim koleżankom ,mam nadzieję że trwałość zapachu nie zmieni się i będę dalej ich używała .Pozdrawiam
5 gru 2023
28 lis 2023
Szybko skompletowane zamówienie.Oczywiście zawartość paczki zadowalająca a zwłaszcza nowo odkryte zapachy damskie i męskie. Zawieszki zapachowe inspirowane znanymi perfumami rewelacja!!!
30 lis 2023
Świetna jakość w rozsądnej cenie, paczka zapakowana profesjonalnie a kartka z podziękowaniem i imionami osób przygotowujących zamówienie dopełnia całości. Świetna firma, dobre produkty
1 gru 2023
25 gru 2023

Wszystko super

Zamówienie dptarlo naprawde szybko, myslalam, ze nie dostane paczki przed świętami, a tu mila niespodzianka. Zapachy naprawde oddaja to jak pachna oryginaly, jestem mile zaskoczona :)
27 gru 2023
28 lis 2023
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Francuskie perfumy są trwałe oraz mają praktycznie taki sam zapach jak oryginalne a są za o wiele mniejszą kwotę. To już kolejne moje zamówienie. 😊