dlapsaikota.com- Logo - Opinie

dlapsaikota.com

Opinie (229) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1513)

Obejmuje Ochronę Kupującego

14 mar 2024
Zamówienie zawsze dociera na czas więc z tego jestem zadowolony. Miłoby było gdyby raz na jakiś czas sklep dorzucił jakiegoś drobnego gifta do zamówienia skoro od ponad roku raz w miesiącu kupuję karmę za ponad 300 zł.

Towar zamówiony w czwartek. Paczka przyszła w poniedziałek ale niestety nie mój! Za trzecim razem nareszcie ktoś odebrał mimo że dzwoniłam dwie godziny po otwarciu a sygnał nie był zajęty. Pan poinformował mnie że paczka zostanie dziś poprawnie wysłana bo „ktos” musiał pomyśleć etykiety. Zaznaczyłam że chodzi o jedzenie dla moich dwóch psów i nie mogę czekać. Minęła kolejna doba a ja nie doczekałam się ani odpowiedzi na maila z reklamacją ani informacji że zamówiony przeze mnie towar został poprawnie wysłany. Nie polecam zakupów w tym sklepie!

Opinie nt. sklepu dlapsaikota.com

MD
Maria D.
Bielsko-Biała
3 paź 2024
Zakupiony towar był wadliwy. Kot mógł wejść do kuwety ale nie mógł wyjść bo uchylna klapa była za duża i się na dole blokowała. nie robię z tego problemu bo jestem człowiekiem technicznym i dałem sobie bez problemu z tym radę ale dla kogoś innego może to być problem . Pozdrawiam. Poza tym wszystko ok .