dlapsaikota.com- Logo - Opinie

dlapsaikota.com

Opinie (230) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1514)

Obejmuje Ochronę Kupującego

14 mar 2024
Zamówienie zawsze dociera na czas więc z tego jestem zadowolony. Miłoby było gdyby raz na jakiś czas sklep dorzucił jakiegoś drobnego gifta do zamówienia skoro od ponad roku raz w miesiącu kupuję karmę za ponad 300 zł.

Towar zamówiony w czwartek. Paczka przyszła w poniedziałek ale niestety nie mój! Za trzecim razem nareszcie ktoś odebrał mimo że dzwoniłam dwie godziny po otwarciu a sygnał nie był zajęty. Pan poinformował mnie że paczka zostanie dziś poprawnie wysłana bo „ktos” musiał pomyśleć etykiety. Zaznaczyłam że chodzi o jedzenie dla moich dwóch psów i nie mogę czekać. Minęła kolejna doba a ja nie doczekałam się ani odpowiedzi na maila z reklamacją ani informacji że zamówiony przeze mnie towar został poprawnie wysłany. Nie polecam zakupów w tym sklepie!

Opinie nt. sklepu dlapsaikota.com

13 sty 2024
Szybka dostawa ogólnie wszystko
22 lut 2024
Dziękujemy za twoją wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z dlapsaikota.com i doceniamy, że poświęciłeś czas, aby zostawić nam swoją opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom szybką dostawę i wyjątkową obsługę, więc cieszymy się, że możemy to zrobić dla Ciebie. Jeszcze raz dzięki!
17 gru 2023
Szybkość realizacji zamówienia,
22 lut 2024
Bardzo dziękujemy za twoją recenzję! Doceniamy, że poświęciłeś czas na podzielenie się swoją opinią. W dlapsaikota.com wiemy, jak ważna jest szybkość dla naszych klientów i staramy się zapewnić szybką realizację zamówień. Cenimy zadowolenie naszych klientów.
29 sty 2024
wszystko zgodnie z zamówieniem
22 lut 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji! Cieszymy się, że Twoje zamówienie dotarło zgodnie z oczekiwaniami. W dlapsaikota.com dążymy do zapewnienia doskonałej obsługi klienta i najwyższej jakości produktów zoologicznych, dlatego doceniamy Twoją opinię. Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności!
20 lut 2024
wszystko ok, zgodnie z opisem
21 lut 2024
Bardzo dziękujemy za twoją recenzję! Cieszymy się, że wszystko poszło zgodnie z twoimi oczekiwaniami. W Dlapsaikota jesteśmy dumni z dostarczania naszym klientom najwyższej jakości produktów i usług, więc Twoja miła opinia jest naprawdę doceniana. Mamy nadzieję, że nadal będziesz cieszyć się naszymi produktami!
1 kwi 2024
Szybko termin realizacji .
27 lut 2024
Wszystko ok. Polecam w 100%
21 mar 2024
Bardzo dziękujemy za twoją wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że masz z nami wspaniałe doświadczenia. W dlapsaikota.com staramy się dostarczać naszym klientom najlepsze produkty i usługi, więc wspaniale jest widzieć, że udało nam się to osiągnąć! Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia wkrótce!
17 sty 2024
Karma bardzo dobrej jakości
22 lut 2024
Bardzo dziękujemy za twoją recenzję! W dlapsaikota.com dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom tylko najwyższej jakości produkty do pielęgnacji zwierząt. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu i mamy nadzieję, że znajdziesz wiele radości w swoim futrzanym przyjacielu!
22 gru 2023
wszystko ok ,szybka wysyłka
22 lut 2024
Bardzo dziękuję za miłe słowa! Naprawdę to doceniamy. Dążymy do tego, aby klienci byli zadowoleni z naszej szybkiej wysyłki i obsługi, więc cieszymy się, że doświadczyłeś z nami wspaniałych doświadczeń. Cenimy Twój patronat i mamy nadzieję, że wkrótce znów Cię zobaczymy!
31 maj 2024
Szybko Sprawnie Solidnie!!
17 gru 2023
Przysmaki wysokiej jakosci
22 lut 2024
Dzięki za uznanie! Na dlapsaikota.com staramy się dostarczać tylko najwyższej jakości smakołyki. Cieszymy się, że Ci się podobały!
28 mar 2024
Polecam .Bardzo szybko.
13 gru 2023
Szybka dostawa polecam
22 lut 2024
Bardzo dziękuję za miłe słowa! Cieszymy się, że Twoje zamówienie zostało szybko dostarczone. W dlapisaikota.com staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze wrażenia z zakupów i doceniamy Twoje wsparcie!
29 cze 2024
Kontakt przez telefon
26 kwi 2024
niszowe karmy dla psa
28 lut 2024
Błyskawiczna dostawa
21 mar 2024
Dzięki za pozytywną recenzję! Cieszymy się, że doceniasz naszą szybką dostawę. Jesteśmy dumni z zapewniania najwyższej jakości obsługi klienta i upewniania się, że nasi klienci mają najlepsze możliwe doświadczenia podczas zakupów u nas.
7 lis 2023

Zadowolona klientka

Szybka dostawa Super
22 lut 2024
Dzięki za świetną recenzję! Dziękujemy za poświęcenie czasu na poinformowanie nas o swoich doświadczeniach. Cieszymy się, że otrzymałeś szybką dostawę - staramy się, aby nasi klienci otrzymywali zamówienia szybko i w doskonałym stanie. Jeszcze raz dzięki!
10 sty 2024
szybko i sprawnie
22 lut 2024
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że współpraca z nami przebiegła szybko i sprawnie. W dlapsaikota.com staramy się zapewnić naszym klientom przyjemne doświadczenia i wygląda na to, że w tym przypadku nam się to udało! Doceniamy twoje wsparcie.
2 cze 2024
Szybkość dostawy