coccine-shop.eu

Opinie (399) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (496)

Obejmuje Ochronę Kupującego

23 maj 2024
Pasta, tłuszcz, które zamówiłem są dobrej jakości i nie mam co do tego zastrzerzeń. Natomiast prawidła cedrowe jak za swoją cenę mogłyby być lepiej wykonane. Mechanizm jest dobrze zrobiony, a kształt dopasowany do moich par butów, ale drewno lekko sypie się z prawideł, a uchwyt z lewego prawidła miał za duży utwór wywiercony, przez to odpadł po kilku próbach wkładania i wyciągania ich z butów. Nie jest to trudne do naprawienia, wystarczy włożyć wykałaczki do środka, ewentualnie zalać klejem do drewna i wtedy wkręcić jeszcze raz, ale za tą cenę mogłoby to już nie występować. Generalnie jestem zadowolony, mimo mankamentów, o których wcześniej wspomniałem.

9 lis 2023
Kupiłam 3 preparaty. Niestety ale jeden z nich nano watwr protect (zrobiłam wcześniej test i było okej) po nałożeniu odbarwil mi buty w kilku miejscach. Udało się to ukryć pastą do butów. Drugi preparat ( sneakers line top care) niestety też nie zadziałał - wypróbowany na 3 parach butów z różnymi materiałami. Buty przemakają. Trzeciego nie miałam okazji wypróbować i może lepiej żeby tego nie robiła..

Opinie nt. sklepu coccine-shop.eu

Resetuj