Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (1901) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5979)

27 sie 2024
Dobra komunikacja ze sklepem, zwrot towaru i pieniędzy bez komplikacji. Towary dobrej jakości. Rozmiarówka nieprecyzyjna - bierz o numer większe spodnie. Na zdjęciu spodenki, które miały mieć 92 cm w pasie.

22 gru 2023
Sklep przysłał towar w idealnym stanie ,ale powinien byc zapakowany w kartonie a nie w worku i oklejony jak 5kg kokainy .Po 2 problem z kurierem DPD ,ktory ewidentnie robil na zlość i zwlekał z dostarczeniem przesyłki prawie 3 dni . Nawet killka telefonów do niego całkowicie go nie ruszyło.Nie wiem czy to jest ogólny problem z firmą DPD natomiast z tym kurierem to nie pierwsza tego typu akcja,ale rozumiem,ze Firma Denley w tym przypadku nie moze nic zrobic..Jezeli nadal bedziecie pakować towar jak w ciucholandzie lub dla uchodzcow to na pewno stracicie wiele klientów

Opinie nt. sklepu Denley.pl

7 paź 2024
Zwykle XL niszę i jest ok natomiast ta kamizelka pomimo,że swietna!!! jakby trzy rozmiary za mała 😱😱☹️uważam,że opis jest niezbyt dokładny dla klientów ☹️
17 paź 2024
Wszystko gra tylko nie potrzebnie zmieniają rozmiary bo jednak L to jest L a nie jak pokazują że L to S
Produkt - kurtka wygląda dokładnie jak na zdjęciu, szybka realizacja zamówienia. Co można lepiej? Obszerniejszy opis. Szukałam kurtki przejściowej, lekko ocieplanej i taka rzeczywiście jest, natomiast w opisie zabrakło informacji czy jest ona lekko ocieplona. Często pod hasłem kurtka przejściowa sprzedawane są kurtki wiosenne typu wiatrówki. Brak w opisie tej informacji powoduje niepewność czy kurtka jest właściwa na wiosnę czy na jesień i wczesną wiosnę :-)
4 paź 2024
trzeba uważać na rozmiarówki spodnie jeansowe 33/L prawie dobre, zwrot i zamówione 34/L okazały się mniejsze od 33, zamówiłem ponownie 36/XL czekam ąż przyjdą moze wkońcu trafie z rozmiarem
14 paź 2024
Produkty takie jak wyglądały na zdjęciach ( i w opisach) wszystko ok, jednak za wcześnie na recenzję, okaże się w codziennym użytkowaniu. Pozdrawiam!
14 paź 2024
produkt czyli kurtka ,dobrej jakości ale rozmiarówka zawyżona jak można twierdzić że model na stronie 180cm 89kg prezętuje rozmiar L kupiłem rozmiar XL mój wzrost 175 79 kg jest mały .brak możliwości zwrotu i zamiany , łaskawie zwrot pieniędzy po 14 dniach.kurtkę zostawiłem będe wkładał na koszulkę..Nie jestem zbytnio zadowolony.jerzy Warszawa.
9 godzin temu
Jestem bardzo zadowolona. Nie wybrałam wiele rzeczy z zamówienia bo nie były do końca w moim stylu ale były bardzo dobrej jakości. Na pewno powtórzę za jakiś czas swoje zamówienie z tego sklepu

Cena jak i jakoś zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie

Witam zachęcam do zakupu produkt jest uszyty bardzo dokładnie, jakiś materiału bardzo fajna, fason idealnie dopasowany do sylwetki Jestem bardzo zadowolony
Właściwie nic dostarczać produkt który się odbiorcy podoba A ten mi się podoba bo taki wybrałem i by dostarczyć w takim czasie jak dostarczacie
10 paź 2024

Godne polecenia

Zamówione ubrania charakteryzują się wysoką jakością i wykonania. Materiał muły w dotyku. Prezentują się świetnie. Godne polecenia!
Kurtka bardzo fajna,miła w dotyku rozmiar polecam dobierać według tabeli rozmiarów.Kolor taki sam jak na zdjęciu.Polecam
Mile zaskoczenie, kurtka lekko ocieplana. Tego akurat nie wiedziałem. Całość jest bardzo dobrze wykonana.
10 paź 2024
Zarówno oczekiwaną jakość, kolor,rozmiar zgodne z oczekiwaniem ,to samo dotyczy dostawy.Polecam
DH
Dorota H.
Gdańsk
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam!
11 paź 2024
Ok - tylko rozmiar XXL - to jest XL - nie będą to koszule do spania, lecz na dzień
18 paź 2024
Bardzo dobra jakość i ładne wykonanie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów
8 paź 2024

Zakupy jak zawsze udane !!

Zakupy jak zawsze udane. Towar dobrej jakości i wykonania. Bardzo polecam.
Szybką realizacja zamówienia, towar dobrej jakości, polecam wszystkim
Świetny kontakt, paczka szybko dotarła,kurtka zgodna z opisem.Polecam
Wszystko super. Rozmiar idealny, szybka realizacja zamówienia. Polecam