27 sie 2024
Dobra komunikacja ze sklepem, zwrot towaru i pieniędzy bez komplikacji. Towary dobrej jakości. Rozmiarówka nieprecyzyjna - bierz o numer większe spodnie. Na zdjęciu spodenki, które miały mieć 92 cm w pasie.
Sklep przysłał towar w idealnym stanie ,ale powinien byc zapakowany w kartonie a nie w worku i oklejony jak 5kg kokainy .Po 2 problem z kurierem DPD ,ktory ewidentnie robil na zlość i zwlekał z dostarczeniem przesyłki prawie 3 dni . Nawet killka telefonów do niego całkowicie go nie ruszyło.Nie wiem czy to jest ogólny problem z firmą DPD natomiast z tym kurierem to nie pierwsza tego typu akcja,ale rozumiem,ze Firma Denley w tym przypadku nie moze nic zrobic..Jezeli nadal bedziecie pakować towar jak w ciucholandzie lub dla uchodzcow to na pewno stracicie wiele klientów
Szybka realizacja zamówienia, jednak zamówione produkty okazały się tandetną odzieżą wyprodukowaną w Azji.
15 mar 2024
Jakość ubrań - sporo chińskiej tandety wśród której mozna znaleźć coś fajnego.
23 sty 2024
Pościel jest zrobiona ze słabej jakości materiałów. Prześcieradła są ok
29 mar 2024
ubrania słabej jakości, raczej nic nie poprawicie
Odpowiedź ze sklepu Denley.pl
29 mar 2024
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że tym razem nie udało nam się spełnić oczekiwań. W trosce o zadowolenie naszych Klientów wprowadziliśmy aż 100 dni na zwrot. W przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń odnośnie naszych produktów zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta. Chętnie pomożemy!
21 cze 2024
Jakość materiałów nieznacznie lepsza od papieru…
Odpowiedź ze sklepu Denley.pl
24 cze 2024