27 sie 2024
Dobra komunikacja ze sklepem, zwrot towaru i pieniędzy bez komplikacji. Towary dobrej jakości. Rozmiarówka nieprecyzyjna - bierz o numer większe spodnie. Na zdjęciu spodenki, które miały mieć 92 cm w pasie.
Sklep przysłał towar w idealnym stanie ,ale powinien byc zapakowany w kartonie a nie w worku i oklejony jak 5kg kokainy .Po 2 problem z kurierem DPD ,ktory ewidentnie robil na zlość i zwlekał z dostarczeniem przesyłki prawie 3 dni . Nawet killka telefonów do niego całkowicie go nie ruszyło.Nie wiem czy to jest ogólny problem z firmą DPD natomiast z tym kurierem to nie pierwsza tego typu akcja,ale rozumiem,ze Firma Denley w tym przypadku nie moze nic zrobic..Jezeli nadal bedziecie pakować towar jak w ciucholandzie lub dla uchodzcow to na pewno stracicie wiele klientów
Bardzo krótki czas oczekiwania szybka dostawa wszystko tak jak podane na stronie pasuje syn zadowolony
19 sie 2024
Super, polecam
Kurtka i bluza zgodne z opisem, zgadza się rozmiarówka z danymi podanymi na stronie internetowej.
Przesyłka ekspresowa, bardzo sprawna. Dziekuje. Polecam.
24 sie 2024
Szybka wysyłka obydwu zamówień i szybki zwrot środków jednego z nich (kurtka którą zamówiłem jako pierwsza okazała się za mala
19 sie 2024
Artykuły w dużym asortymencie. Korzystne ceny, szybka obsługa klienta. Duży wybór, atrakcyjne wzory i duży wybór kolorów.
18 sie 2024
Przesyłka ekspresowa towar zgodny z opisem, mąż zadowolony
17 sie 2024
Ciekawe, dość unikalne produkty. Szybkość wysyłki lekko do poprawy
5 sie 2024
Witam, wysyłka ekspresowa, towar dobrej jakości, syn zadowolony 🙂
26 sie 2024
Bardzo szybka wysyłka,możliwość ułatwiająca zwrot. Dziękuję
2 wrz 2024
Wszystko w najlepszym porządku. Szybko i sprawnie. Polecam.
24 sie 2024
Wszystkie ubrania jak na zdjęciu polecam z całego serca
25 sie 2024
Wszystko było na tip top :-)
Wszystko było na poziomie. Obsłóga i wysyłka. Dziękuję.
13 sie 2024
Super kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z opisem.