Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (1914) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5994)

Obejmuje Ochronę Kupującego

27 sie 2024
Dobra komunikacja ze sklepem, zwrot towaru i pieniędzy bez komplikacji. Towary dobrej jakości. Rozmiarówka nieprecyzyjna - bierz o numer większe spodnie. Na zdjęciu spodenki, które miały mieć 92 cm w pasie.

22 gru 2023
Sklep przysłał towar w idealnym stanie ,ale powinien byc zapakowany w kartonie a nie w worku i oklejony jak 5kg kokainy .Po 2 problem z kurierem DPD ,ktory ewidentnie robil na zlość i zwlekał z dostarczeniem przesyłki prawie 3 dni . Nawet killka telefonów do niego całkowicie go nie ruszyło.Nie wiem czy to jest ogólny problem z firmą DPD natomiast z tym kurierem to nie pierwsza tego typu akcja,ale rozumiem,ze Firma Denley w tym przypadku nie moze nic zrobic..Jezeli nadal bedziecie pakować towar jak w ciucholandzie lub dla uchodzcow to na pewno stracicie wiele klientów

Opinie nt. sklepu Denley.pl

Resetuj
31 gru 2023
Świetny towar. To już kolejna koszula którą kupuje od Denley i zawsze są to trafione zakupy
12 kwi 2024
Szybko i sprawnie ❤️ Zamówione rzeczy super tak jak w ofercie.
4 gru 2023
Artykuły zgodne z opisem. Dobrze uszyte. Super transakcja.
AH
Anna H.
Mikoszewo
29 lis 2023

Szybka obsługa i dostawa towaru. Zakupiona kurtka dobrej jakości w przystępnej cenie. Polecam sklep
AR
Anita R.
Świecie
9 maj 2024
Zamówienie zgodne z opisem, szybka realizacja. Koszule dobrej jakości. Rozmiarówka standardowa.
25 lis 2023
Wygodne formy płatności , i dostawy , regularne przeceny. Modna odzież wysokiej jakości.Polecam.
12 gru 2023
Sklep oceniam bardzo pozytywnie. Paczka przyszła w ciągu 2 dni. Kurtka zgodna z opisem. Polecam
18 cze 2024
Polecam, troszke cienki materiał, ale ogólnie na te porę roku jak znalazł. Rozmiar odpowiedni
AK
Alicja K.
Suwałki
26 lut 2024

Polecam- pełen profesjonalizm!

Podoba mi się wszystko- produkt, obsługa, dostawa. Pełen profesjonalizm i dbałość o klienta.
28 maj 2024
Jak dla mnie to super proste zakupy dobrze zrobiona strona łatwa płatność i szybka wysyłka
24 gru 2023
Polecam Ekspresowa wysyłka i wszystko zgodne z opisem na stronie dodatkowo atrakcyjne ceny
7 lut 2024
Otrzymałam zamówiony towar szybko. Rozmiary zgodne z noszonymi. Ogólnie jestem zalogowana
3 kwi 2024
Kurteczka bardzo fajna . Miękka. Super. Szkoda tylko że nie było większych rozmiarów .
31 gru 2023
Kurtka bardzo ładna. Kolor jak na zdjęciu. Bardzo szybka dostawa. Wszystko ok. Polecam.
29 cze 2024
Bardzo dobry opis produktów i rozmiarów. Szybka realizacja zamówienia. Super promocje.
AF
ANNA F.
ŁÓDŹ
20 lut 2024

Polecam.

Produkt zgodny z opisem zawarty na stronie. Szybka wysyłka, odpowiadająca zamówieniu.
2 sty 2024
Kurteczka jeansowa ocieplana przepiękna. Trafiony prezent. Numeracja trochę zaniżona.
3 sty 2024
Przesyłka przyszła bardzo szybko, dobrze opakowana i kompletna. Nie mam żadnych uwag!
21 gru 2023
Super produkty wysokiej jakości, obsługa na najwyższym poziomie, ekspresowa wysyłka 😉
8 kwi 2024
Nie ma co zmieniać :) wszystko jest czytelnie opisane i bardzo sprawnie wykonywane.