Informacje o firmie
Creation Style - sklep internetowy z biżuterią i personalizowanymi prezentami. Oferujemy biżuterię dla kobiet, dzieci oraz miłośników psów. U nas znajdziesz również wyjątkowe pomysły na spersonalizowane prezenty z okazji Chrztu Świętego, Roczku, Narodzin dziecka, kolejnych urodzin maluszka oraz dla Przyszłych Mamuś. Personalizowane skarbonki z grawerem i pozytywką, obrazki z aniołkiem, kuferki na dziecięce skarby. Dla przyszłych Mam mamy specjalnie opakowania biżuteryjnych prezentów.
Najlepszy prezent to taki, który został stworzony z myślą o osobie, która zostanie nim obdarowana. Dlatego właśnie wszystkie pomysły na prezent, które znajdziesz w Creation Style to prezenty personalizowane - wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju.
Twoi bliscy zasługują na oryginalny i nietuzinkowy piękny prezent. Nie masz pomysłu na prezent z okazji Chrztu Świętego czy urodzin dziecka ? Nie masz pomysłu na prezent dla Przyszłej Mamusi?
U Nas Znajdziesz Wyjątkowe Pamiątki tych ważnych chwil w życiu. Creation Style - zawsze udane pomysły na prezent ! ZOBACZ !
Odwiedź stronę internetowąKontakt
CREATION Bożena Wróbel