cewe.pl- Logo - Opinie

cewe.pl

Opinie (1006) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (8433)

Obejmuje Ochronę Kupującego

27 gru 2023
Witam. Zdjęcia zrobione telefonem- na zewnątrz (łono natury) w bardzo dobrym wykonaniu. Światło i kolory ok. Natomiast zdjęcia wykonane przez fotografa (z imprezy w lokalu) przyszły ciemniejsze niż oryginalnie widoczne na monitorze. Już kiedyś to się wydarzyło więc reklamowalam i poprawili Państwo zdjęcia. Dziękuję i pozdrawiam

15 gru 2023
Jakość produktów Cewe z roku na rok coraz gorsza... Robicie masowo i szybko zamiast dobrze. Zdjecia wydrukowane na kartkach są nieostre, wygląda jakby byla pikseloza chociaz byly wysokiej rozdzielczości. To ostatni raz jak skorzystalam z Waszych uslug po 13 latach, dalam Wam kolejną szansę po zeszłym roku i żałuję.

Opinie nt. sklepu cewe.pl

4 gru 2023

Bardzo staranne wykonanie

Bardzo staranne wykonanie, zdjęcia pieknie się prezentują na ścianie 👍Serdecznie polecam.
25 gru 2023

Godne polecenia

To już moja trzecia Fotoksiążka. Piękne wykonanie, kolorystyka, jakość. Szczerze polecam.
25 gru 2023
Szybka i bezproblemowa realizacja. Świetne na prezent. Korzystam już kolejny raz. Polecam
17 gru 2023
Książka wyszła pięknie. Szybka realizacja i wysyłka. Na pewno zamówię inne książeczki. 😀
8 gru 2023

jakość

kolejny raz bardzo dobra jakość wykonania, sposób informowania oraz dotrzymanie terminu
25 lis 2023
Jestem bardzo zadowolony z zakupu od kilku lat już zamawiam i zawsze jestem zadowolony
24 lis 2023
Bardzo szybki czas realizacji, wygodny system do zamawiania, solidna forma opakowania.
11 lut 2024
Przyjazny program do tworzenia fotoksiążki, szybka realizacja i dobra jakość. Polecam
27 gru 2023
Wszystko jest na najwyższym poziomie. Lubię zamawiać u Was moje tradycyjne kalendarze.
24 gru 2023
Ekspresowa realizacja zamòwienia, bardzo wysoka jakość wydruku! Firma godna polecenia!
18 gru 2023
Bardzo fajne pomysły prezentowe ze zdjęciem. Świetna obsługa i pomoc w Fotojoker Tesco
25 lis 2023
Świetna zabawa, kreatywne wyzwanie, szybki kontakt na czacie i miła obsługa i wsparcie
15 lis 2023
bardzo dobra jakość wykonania, profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja zamówinia.
4 gru 2023

Gorąco Polecam!!!

różnorodność wzorów do wyboru, szybka realizacja, intuicyjny kreator. gorąco polecam!
15 gru 2023
Bardzo profesionalne podejście, szybka realizacja i przepiękne wykonanie Dziękuje
7 gru 2023
Bardzo solidne wykonanie, świetna robota oraz bardzo szybkie wykonanie zamówienia
BP
Beata P.
Plewiska
26 gru 2023
Super pomysł na indywidualny kalendarz. Jakość wykonania na najwyższym poziomie.

Sprawnie i jakościowo

Wygodny konfigurator albumu, dobra jakość wydruku, sprawna realizacja i wysyłka.
22 gru 2023

Brak zastrzeżeń

Czas wykonania, jakość, łatwa konfiguracja, wszystko jest dopracowane. Polecam.
21 gru 2023
Prezenty świąteczne bardzo mi się podobały. Świetny pomysł i wykonanie polecam.