27 gru 2023
Witam. Zdjęcia zrobione telefonem- na zewnątrz (łono natury) w bardzo dobrym wykonaniu. Światło i kolory ok. Natomiast zdjęcia wykonane przez fotografa (z imprezy w lokalu) przyszły ciemniejsze niż oryginalnie widoczne na monitorze. Już kiedyś to się wydarzyło więc reklamowalam i poprawili Państwo zdjęcia.
Dziękuję i pozdrawiam
Jakość produktów Cewe z roku na rok coraz gorsza... Robicie masowo i szybko zamiast dobrze. Zdjecia wydrukowane na kartkach są nieostre, wygląda jakby byla pikseloza chociaz byly wysokiej rozdzielczości. To ostatni raz jak skorzystalam z Waszych uslug po 13 latach, dalam Wam kolejną szansę po zeszłym roku i żałuję.
Opinie nt. sklepu cewe.pl
Opinia
25 gru 2023
Jakość bardzo dobra To był mój pierwszy projekt i to ja muszę się podszkolić w projektowaniu Wiele radości ,mimo małych błędów popełnionych przeze mnie, sprawiłam tym albumem który przyszedł na czas przed Świętami Dziękuję !
2 sty 2024
Ok ale trzeba dokładnie wybierać zdjęcia
Ok. Szybko. Sprawnie Trzeba dokładnie wybierać zdjęcia. Zdjęcia nawet delikatnie niewyraźne lepiej pominąć chyba że mają bardzo sentymentalna wartość. Tak samo formaty inne od dedykowanych też trzeba wybierać z rozwagą
27 gru 2023
Bardzo polecam! Zamówiłam książkę dla dziadków na prezent i książka przepięknie zrobiona, nawet nie spodziewałam się, że będzie tak dobrej jakości ;) wyszło super, dziadki bardzo zadowolone ;) polecam z całego serca ❤️
22 gru 2023
Jestem baaaardzo zadowolona z otrzymanego produktu- terminarz personalizowany. Produkt jest świetnie wykonany, wysokiej jakośći; jest przepięknym prezentem. Totalnie bezproblemowo. Mega szybka dostawa. Polecam gorąco!
8 sty 2024
Kalendarz zgodny z zamówieniem.Grube, sztywne kartki, po których można pisać. Długopis, flamaster nie rozmazują się. Zaznaczone święta, imieniny i niedziele ułatwiają planowanie. Wystarczająco dużo miejsca na zapiski.
6 gru 2023
Książka z grafiką i zdjęciami
Zamawiałem książkę z grafiką i zdjęciami. Bardzo fajne szablony pomogły ją ładnie zbudować. Zdjęcia wydrukowane w świetnej jakości i doskonałych kolorach. Całość prezentuje się wspaniale i jest to świetny prezent.
24 gru 2023
Przepiękne zdjęcia w ramce pod Choinkę !
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie w gorącym przedświątecznym czasie, dotarło przed Wigilią, więc bardzo się cieszę, że Moi Bliscy dostaną zdjęciowe prezenty ode mnie pod Choinkę. Samo wykonanie przepiękne 😍
24 lis 2023
Opinia
Polecam firmę Cewe. Jestem bardzo zadowolona ze zdjęć jakie otrzymałam. Jakość bardzo zadowalająca w stosunku do innej firmy na której bardzo się zawiodłam, a zamawiałam tam zdjęcia od lat. Dziękuję za wszystko.
6 sty 2024
Na dużych kalendarzach ściennych, rozmiar A4, mogłyby być mocniej zaznaczone dni miesiąca. Grubszą trzcionką i większe. Moja mama której ofiarowuję taki kalendarz mówi, że źle widzimy daty. Taka moja sugestia.
16 gru 2023
Świetna jakość zdjęć, wyglądają rewelacyjnie. Jedyne do czego mogę się przyczepić to, że zdjęcia poziome są nieco dłuższe od pionowych i nie mieszczą się w ramkę (mimo wybrania standardowego rozmiaru)
Wykonałam chyba już 12-15 takich książek z różnych okazji,wszyscy obdarowani mają lzy w oczach ,to jest największe podziekowanie .
Lubię sama wklejać zdjęcia i dodać to co przyjdzie do głowy
14 lis 2023
Zdjęcie wyszło pięknie. Dokładnie tak jak oczekiwałam. Kolory dobrze odwzorowane. Porządnie zapakowane - dotarło bezpiecznie. Jeśli będę znów potrzebować dużego formatu, z pewnością znów wybiorę CEWE.
Kupiłam 3 fotokoce, trochę się obawiałam jak będą wyglądały zdjęcia, ale to co otrzymałam przekroczyło moje oczekiwania. Są cudowne, zdjęcia wyraziste, przepiękne kolory. Bardzo dziękuję.
5 gru 2023
Super realizacja i wykonanie
Wybraliśmy z Żoną podstawowy szablon i skomponowaliśmy album, efekt realizacji bardzo zadowalający. Poza tym podstawowym jest jeszcze mnóstwo innych więc i wariacji i kombinacji także.
19 lut 2024
Produkt został zakupiony na prezent. Osoba obdarowana jest bardzo zadowolona z prezentu. Nie myślałam, że tak ładnie wyjdzie i bardzo szybko zostało zrealizowane zamówienie.
4 lis 2023
Pięknie wykonany kalendarz, w najdrobniejszych detalach. Jestem mega zadowolony z tego kalendarza. Jest taki jaki sobie wyobrażałem. 100% satysfakcji. Gorąco polecam!
16 gru 2023
System nawet dla laika. Końcowy efekt kalendarza fantastyczny. Nie mogę się doczekać na wyraz twarzy obdarowanych! Żałuję że nie zrobilam kalendarza wczesniej! Polecam
5 lis 2023
Łatwość obsługi, sprawna dostawa. Jedyne co to aplikacja nie synchronizowała się z kontem więc była bezużyteczna i zamawiałam online. Ale wszystko przebiegło sprawnie.
22 gru 2023
Świetna jakość zdjęć, chociaż podczas projektowania miałam wątpliwości co do tego, jak to wyjdzie. Dodatkowo przyjemny papier. Wyszło lepiej, niż się spodziewałam. :)
23 lut 2024
Super obsługa, usługi na wysokim poziomie
Jestem bardzo wdzięczna za pomoc w realizacji zamówienia, szybko sprawnie, obsługa na wysokim poziomie .Pięknie wykonana fotoksiązka
Polecam z całego ❤