Super współpraca polecam i produkty i sklep super kontakt i produkty pierwsza klasa. Pracuje na żelach tixy i są to najlepsze zele jakie mogą być a przetestowałam ich wiele
7 lis 2023
Perfekcja
Perfekcyjne pakowanie każdego produktu, żadnych braków na stanie, żadnych braków czy pomyłek przy pakowaniu zamówionych produktów.
16 mar 2024
Świetna komunikacja przy składaniu zamówienia, prawie natychmiast odpowiedź zwrotna z rozwiązanym problemem. Polecam serdecznie
22 sty 2024
Jakoś produktów na medal!! Szybka przesyłka kolejny wielki plus ! Kontakt ze sprzedającym płynny! Wracam tam z mila chęcią!
31 maj 2024
Moje zamówienie bardzo szybko do mnie dotarło, oprócz tego każda paczka jest zawsze dobrze zapakowana i zabezpieczona.
1 lut 2024
Zawsze wszystko wysłane ekspresowo! Jestem pełna podziwu 😊 produkty Julianessa stały się moimi ulubionymi ❤️
16 cze 2024
Paczka dotarła już na drugi dzień. Jestem bardzo zadowolona. Różowy kolorem piękny do french
22 lut 2024
Swietne produkty, swietna obsluga, polecam!!! Żel mikly od Julia Nessa to moj numer jeden!
7 cze 2024
Usatysfakcjonowana klienka
Mega szybka dostawa. Świetne produkty. Jestem pewna, że to nie ostatnie moje zakupy...
6 lut 2024
Szybka wysyłka,wszystko jak należy.
Zamawiam nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni.
7 kwi 2024
Wszystkie produkty zgodne z opisem na stronie ,szybka przesyłka. Jestem zadowolona
21 mar 2024
Produkty świetnej jakości , polecam . Zostanę z Julką na dłużej… żele , polecam !!
2 maj 2024
Zadowolona :)
Uwielbiam Wasze bazy, topy, jakość obsługi i dbałość o każdy detal! :) Dziękuje :)
28 kwi 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia :) produkty jak zawsze najwyższej jakości !
2 gru 2023
Polecam! Świetne produkty, szybka wysyłka! Uwielbiam ten sklep i tych ludzi!
2 lis 2023
Bardzo szybki czas wysyłki 😁, świetne produkty zgodne z opisami, uwielbiam ❤️
12 gru 2023
Szybka wysyłka.i dostawa. Zapakowane bezpiecznie. Plus prezent na gwiazdkę.
19 sty 2024
Farby akwarelowe. Są takie jakie szukałam. Idealne. Wracam po dalsze zakupy