21 lis 2023
Swietnej jakosci buty,kazdy znajdzie cos w swoim stylu dla siebie.Ja zawsze mam problem ze znalezieniem fajnych butow bo takich nie wyprodukowali dla mnie;D (proste,minimalistyczne,bez jakis cekinów,błyskotek i pasków)i tutaj wlasnie takie znalazlam:).Zamówiłam od razu drugą taką samą parę bo nie cierpię gdy cos mi sie mega spodoba a sie zniszczy.Mam wiec dwie pary,zanim je zuzyje juz zdazą mi sie znudzic(mam nadzieje:D bo pewnie juz takich predko nie znajde bo u mnie o kolejną taką milosc od pierwszego wejrzenia-jak znam siebie-bedzie trudno).Szybka i sprawna przesyłka
Przede wszystkim nie ma z Wami kontaktu telefonicznego. Na e-maile odpowiada automat, więc nie ma z wami możliwości jakiegokolwiek ustalenia czegokolwiek. Jestem niezadowolona. Buty przyszły uszkodzone, nie chciałam ich zwracać tylko dostać upust na następny zakup lub jakąkolwiek rekompensatę ale z nim i o czym tu rozmawiać????? automat cały czas prosi mnie o kolejne zdjęcia wady, których już wysłałam z 5 razy albo chce mi generować kod zwrotu obuwia.
Niektóre buty nie są jakieś szczególnej jakości kupiłam już bardzo dużo butów i trochę musiałam odesłać
13 kwi 2024
Buty piękne, przesyłka przesłana mega szybko Duży minus dla DHL bo przesyłkę "ścigałam "przez tydzień
1 gru 2023
Zawsze chętnie wracam do Royalfashion daje pięć gwiazdek za super towar i cenę naprawdę warto polecam
8 gru 2023
Buty zgodne z opisem. Bardzo ładne i w przystępnej cenie. Jednak mam zastrzeżenia, co do kontaktu ze sklepem. A wręcz brakiem kontaktu. Długie oczekiwanie na rozpatrzenie zwrotu .
10 mar 2024
Stan faktyczny zgodny z opisem i rozmiarem.Bardzo dobrze wykonane.Cena odpowiednią.Wygodne pięknie wyglądają na nodze. Polecam i zachęcam do zakupów.Szybka realizacja zamówienia.
7 gru 2023
Piżama świąteczna i spodnie dresowe.
Zamówiłam piżamkę świąteczną, jest ładna i dobra gatunkowo, rozmiar zaniżony.
Drugi produkt to spodnie dresowe lekko ocieplane. Są ładne, porządne i ciepłe. Ekspresowa dostawa.
12 lis 2023
Nie mam zastrzeżeń bardzo podoba mi się Wasz sklep i gdy mam potrzebę zamówienia z chęcią wracam do sklepu dobrze i z poważaniem traktujecie klienta polecam sklep.
30 mar 2024
Jestem bardzo zadowolona, towar zgodnie ze zdjęciem i opisem,jednym słowem profesjonalizm .Realizacja zamówienia wspaniała,szybko przebiega.
7 lis 2023
Wszystko było dobrze a nawet jeszcze lepiej, bo towar bardzo mi się podoba.
Sklep sumieny żadnych opóźnien nie było w dostawie.
19 sty 2024
Lubię kupować w Rooyal Faschiionn , szczególnie butty.Wsszystkie są rewelacyjne.A mam icch milion.Polecam z. Całego serca
18 mar 2024
Świetny sklep, wszystkie produkty zakupione u Państwa są idealne i co ważne, zawsze przychodzą na czas 😊 Dziękuję ❤️