2 lis 2023
Moja droga z Mybestpharm zaczela sie dokladnie 5 sierpnia i musze przyznac ze wiele sie zmienilo . Chyba najwazniejsza byla dla mnie przemiana materii, poprawienie pracy jelit. Zaczelam od dwoch olejow, Bio, Detox. Skusilam sie tez na slim. Musze przyznac ze dzaialanie suplementow jest super. Poza lepsza praca jelit, zmienia sie moja skora. W przeszlosci bralam inne suplementy ale nie widzaialm efektow. Chwilowo czyuje sie zdecydowanie lepiej, poproawila sie przemiana materii, udalo mi sie juz prawie 5kg zrzucic co wczesniej nie udawalo mi sie. Slim zdecydowanie dzaiala na apetyt, nie mam takich wyrzutow glodu, jem regularnie, a checi na slodkosci wreszcie odeszly. Bardzo Dziekuje calemu zespolowi Mybestpharm za tak wsnianiale suplementy. Pozdrawiam i polecam wyprobowac.
Zamówiłam dwa boxy z batonami proteinowymi. Dostałam je w zwykłych kartonówkach natomiast wielcy influencerzy dostali je w fajnych, ładnych pudelkach…..
Opinie nt. sklepu mybestpharm.com
Opinia
9 mar 2024
Najlepsze oleje
Jestem bardzo zadowolona zwaszych oleji,syn pije my best protect naprawdę działa odpornoś super i bardzo dobrze wpływa na skórę nastolatka-dużo mniejsze stany zapalne na twarzy. Mam też mybest complement i również jestem zadowolona.
18 lis 2023
Polecam współpracę z Ta Firmą. Zamówienie przebiega w sposób łatwy. Dużo informacji o wspaniałych specyfikach. Przesyłka dociera bardzo sprawnie i szybko. Fajnie jak sa promocje. Zawsze to trochę lżej dla kieszeni.
24 lis 2023
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zamawianie bez problemu, błyskawiczna dostawa, przyszło w całości, nieuszkodzone, dobrze zabezpieczone, działa bez problemu kod rabatowy, wszystko zgodnie z zamówieniem. Super
21 lut 2024
polecam!!!
Błyskawiczna realizacja zamówienia, produkty bardzo starannie zapakowane. Co do samych suplementów - jestem bardzo zadowolona - większa odporność, koniec z zaparciami, mniej problemów z cerą, więcej energii :-)
30 mar 2024
Pierwsze zamówienie
Pierwsze moje zamówienie od mybestpharm. Szybko, idealnie zapakowane, teraz tylko czekać na efekty suplementów. Mybestslim, żeby jednak ograniczyć słodycze i mybestbeauty, by wspomóc włosy i paznokcie.
20 mar 2024
Dziecko z wielką chęcią pije olej po raz pierwszy po tylu sprawdzonych produktach w końcu trafiliśmy na odpowiedni. Co do skuteczności jak narazie nie widzę wielkiej różnicy kończyny pierwsza butelkę
10 maj 2024
Wszystko super 👌 Wasze produkty naprawdę działają wyczuwalny wzrost magnezu a w innych produktach np. Oleju MyBestProtect naprawdę zwiększa odporność i się nie choruje 🤗😊serdecznie polecam ❤️😊
16 gru 2023
Przesyłka dotarła szybko jest ładnie i ekologicznie zapakowana. Jedynie powiadomienia SMS o odnowieniu subskrypcji i płatności mogłyby być wysyłane wcześniej np w dzień, a nie późnym wieczorem
23 lut 2024
Od roku regularnie stosujemy w domu produkty mybestpharm i widzimy ogromnie rezultaty, a przede wszystkim zmniejszenie zachorowań. A przez stronę zakup przebiega perfekcyjnie i sprawnie :)
27 lis 2023
Szybkość, opakowanie produktów, reagowanie na reklamacje- na 5.
Ilość przyjmowanych kapsułek/tabletek przy wielozłożoności dolegliwości - nie do zaakceptowania.
Olej zielony - The best !!!
17 mar 2024
Bardzo szybka wysyłka . Dopiero zaczynam swoją przygodę z Mybestpharm więc za dużo nie mogę powiedzieć . Ale sądząc po opinii innych myślę , i jestem tego pewna że będę zadowolona .
4 kwi 2024
Dobrze zapakowane
Po 2 miesiącach brania my best complement jestem silniejsza i nie chorowałam na wiosnę
Teraz chcę spróbować oczyszczania i trochę schudnąć
Zobaczymy !!dam znać
2 cze 2024
Od miesiąca stosuje produkt mybest slim. Nie schudłam co prawda ani grama ale nie myślę o jedzeniu słodyczy. Wiec polecam bardzo osobom które mają problem z podjadaniem słodkiego.
30 lis 2023
Szybka wysyłka a co najważniejsze smak i zapach My best pharm nowy wymiar odporności jest bardzo zachęcający. Dwojka dzieci wypija produkt ze smakiem i oczekuje kolejnej porcji😁
13 sty 2024
W smaku jest straszny, mocno mi się odbija ale to pewnie przez duża zawartość dobrych tłuszczy, dlatego daje mu szanse i mocno trzymam kciuki za widoczna poprawę odporności.
5 mar 2024
Super jest szybka realizacja, świetne pakowanie, po prostu profesjonalizm. Chociaż te pudełka są aż zbyt fajne, potem ich miesiącami nie wyrzucam, bo na pewno się przydadzą 😉
17 maj 2024
Bardzo sprawna obsługa zamówień. Korzystne rabaty. Świetny kontakt mailowy z pracownikiem. Paczki bezpiecznie opakowane, a sam preparat kontroli wagi daje oczekiwany efekt.
25 maj 2024
Pełen PROFESJONALIZM :) Wysyłka ekspresowa, produkty zgodne z opisem, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone :) jestem MEGA zadowolona :)
Serdecznie polecam i pozdrawiam :)
29 maj 2024
Zamówienie bardzo szybko zrealizowano, towar zabezpieczony przed uszkodzeniem w atrakcyjnym opakowaniu.
Widoczne efekty produktów, zdecydowana poprawa cery po spożyciu.
20 lut 2024
Oleje zielony i pomarańczowy to superfood :) Bardzo doceniam za szklaną butelkę, naturalny skład i uczciwe podejście do konsumentów :) Jestem wierną i tak już będzie :)