mybestpharm.com- Logo - Opinie

mybestpharm.com

Opinie (2491) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3415)

Obejmuje Ochronę Kupującego

2 lis 2023
Moja droga z Mybestpharm zaczela sie dokladnie 5 sierpnia i musze przyznac ze wiele sie zmienilo . Chyba najwazniejsza byla dla mnie przemiana materii, poprawienie pracy jelit. Zaczelam od dwoch olejow, Bio, Detox. Skusilam sie tez na slim. Musze przyznac ze dzaialanie suplementow jest super. Poza lepsza praca jelit, zmienia sie moja skora. W przeszlosci bralam inne suplementy ale nie widzaialm efektow. Chwilowo czyuje sie zdecydowanie lepiej, poproawila sie przemiana materii, udalo mi sie juz prawie 5kg zrzucic co wczesniej nie udawalo mi sie. Slim zdecydowanie dzaiala na apetyt, nie mam takich wyrzutow glodu, jem regularnie, a checi na slodkosci wreszcie odeszly. Bardzo Dziekuje calemu zespolowi Mybestpharm za tak wsnianiale suplementy. Pozdrawiam i polecam wyprobowac.

18 cze 2024
Zamówiłam dwa boxy z batonami proteinowymi. Dostałam je w zwykłych kartonówkach natomiast wielcy influencerzy dostali je w fajnych, ładnych pudelkach…..

Opinie nt. sklepu mybestpharm.com

19 maj 2024
Podoba mi się że chudnę,ale dalej zbyt drogie są te produkty dla osób których nie zawsze stać na zakup
9 kwi 2024

Najlepsze Suplementy

Dziś odebrałam swoje zamówienie. Jestem niesamowicie szczęśliwa bo są to Suplementy najlepsze na rynku.
27 gru 2023
Jestem zadowolona, kupuje My Best protect swojej córeczce i uważam, ze ma dzięki niemu lepszą odporność
1 gru 2023
Wszystko na najwyższym poziomie. Jakość, skuteczność, estetyka opakowań i szybka realizacja zamówienia!
26 lis 2023

Wszystko super

Bardzo szybka wysyłka. Produkty estetycznie zapakowane (śmiało nadają się na prezent). Super promocja.
27 maj 2024
Bardzo szybka dostawa, biorę dopiero tydzień suplementy więc ciężko mi powiedzieć na razie o efektach
2 lut 2024
Jak na tę chwilę to czas od złożenia zamówienia do dostawy. Z produktami to dopiero zaczynam przygodę
11 sty 2024
Jestem stałą klientką. Nigdy się nie zawiodłam. Polecam. Szybka realizacja, towar pięknie zapakowany.
4 gru 2023
Dziękuję bardzo wszystko pięknie zapakowane. Natomiast jeśli chodzi o suplementy to dopiero zaczynam.
27 mar 2024
Zaczynam testować, opinię wystawię na swoim profilu na instagramie po 2 miesiącach 😀 @gorskaturystka
19 cze 2024
2 gru 2023
Lepszym rozwiązaniem w opakowaniu byłoby zapakowanie produktów w papier, niż pianki steropianowe.
24 lut 2024
Suplementy są naprawdę wysokiej jakości. Stosuje od trzech miesięcy i widzę efekty!!!!
18 mar 2024
My Best Colagen jest świetny 😍 na Twarzy mniej wyprysków jak i świetlistą cera ..
9 kwi 2024

Omega 3 hit nad hitami

Suplementy a kilka ich kupiłam ,w moim przypadku,zadziałały.Szczegolnie Omega 3.
15 sty 2024
Jestem pod wrażeniem zapakowania przesyłki. Estetyka i ogólnie …. Polecam!
13 sty 2024
Mam nadzieje , że moja skóra będzie miała świeży wygląd i będę mogła utrzymać masę swojego ciała
31 sty 2024
Profesjonalizm , duży wybór ja jestem w 100 % zachwycona produktami i wierną fanką od 6 miesięcy
12 sty 2024
Odkąd podaje synkowi olej nie choruje a jeśli to krótko i nie jakieś poważne infekcje tylko katar
24 lis 2023

Mybestpharm

Produkty Mybestpharm stosujemy już długo i polecę je każdemu w szczególności Olej Mybestprotect.