2 lis 2023
Moja droga z Mybestpharm zaczela sie dokladnie 5 sierpnia i musze przyznac ze wiele sie zmienilo . Chyba najwazniejsza byla dla mnie przemiana materii, poprawienie pracy jelit. Zaczelam od dwoch olejow, Bio, Detox. Skusilam sie tez na slim. Musze przyznac ze dzaialanie suplementow jest super. Poza lepsza praca jelit, zmienia sie moja skora. W przeszlosci bralam inne suplementy ale nie widzaialm efektow. Chwilowo czyuje sie zdecydowanie lepiej, poproawila sie przemiana materii, udalo mi sie juz prawie 5kg zrzucic co wczesniej nie udawalo mi sie. Slim zdecydowanie dzaiala na apetyt, nie mam takich wyrzutow glodu, jem regularnie, a checi na slodkosci wreszcie odeszly. Bardzo Dziekuje calemu zespolowi Mybestpharm za tak wsnianiale suplementy. Pozdrawiam i polecam wyprobowac.
Zamówiłam dwa boxy z batonami proteinowymi. Dostałam je w zwykłych kartonówkach natomiast wielcy influencerzy dostali je w fajnych, ładnych pudelkach…..
Od złożenia zamówienia minął tydzień. Nie Ostało jeszcze wysłane. Skandal. Pierwszy raz robiłam u Państwa zakupy. I będzie to niestety ostatni raz. Jestem rozczarowana
23 maj 2024
Kiepsko zarządzana firma
Niestety już kolejny raz zamówienia przychodzą albo pomylone albo po tygodniu od opłaty dzwonię z zapytaniem kiedy wyślą. Okazuje się, że to jak zawsze wina „magazynu”… wepchnęli ostatnio stary my best slim2 zamiast nowej wersji. Niby zamówili kuriera, który miał odebrać „pomylone zamówienie” nie poszłam do pracy, czekałam, od 3 mcy się nie pojawił a temat umarł. Niestety call center mile do momentu zamówienia. Potem trzeba samemu pilnować co i kiedy wysyłają.
17 sty 2024
Nie dostałam tego towaru wogóle
2 gru 2023
Podczas zakupów z możliwością skorzystania z dużej zniżki niedostępny produkt, na którym mi zależało - magnez. Podczas dokonania zakupów problem z płatnością, dwukrotnie. Po kilku dniach okazuje się, że nawet 3-krotnie, bo jednak przelew nie został sfinalizowany mimo standardowej procedury wpisania kod blik, co na innych zakupach tego dnia nie miało miejsca.
25 maj 2024
Opóźnienie
Trudno oceniać produkt, skoro czeka się na wysyłkę od tygodnia bez informacji o opóźnieniach, planowanym czasie dostawy, a w międzyczasie dostaje się maila z prośbą żeby ocenę. Poziom komunikacji z klientem żaden, czas realizacji zamówienia bardzo długi. Stosunek do klienta na 1 gwiazdkę, reszty ocenić nie miałam niestety szansy.
1 gru 2023
Płatność pobrana od razu, od tygodnia przesyłka jest zarejstrowana u kuriera. Najdłuższe oczekiwanie na przesyłkę. Do dnia dzisiejszego jej nie mam, nie została nawet wysłana. Ręce mi opadły. Więc sam fakt, ze po tygodniu przychodzi prośbą o opinie potwierdza fakt, ze paczka już dawno powinna być u mnie.
27 maj 2024
nie dostałam jeszcze produktu a już wysyłacie maila z prośbą o ocenę??!! Zamówienie złożone 20 maja do tej pory nie mam informacji czy zostało wysłane. Bardzo słaba komunikacja z klientem. Żadnej informacji, że zamówienie będzie opóźnione..
5 mar 2024
Paczka nie została umieszczona w paczkomacie tylko zwrócona do nadawcy bo wystąpił jakiś problem i MAYBESTPHARM zleciło zwrot oczywiście nie informując klienta, że przesyłka się spóźni. Co to ma być??????????????
24 maj 2024
Skrócić czas dostawy. Jest to wasza bardzo słaba strona. Promocja przed dniem mamy, a przesyłka zostanie dostarczona po tym święcie. 5 dni roboczych na wysłanie to zdecydowanie za dużo w obecnych czasach.
7 kwi 2024
Przesyłka dramat
Przesylka do dzisiaj niestety nie dotarła do mnie mimo ze zapewniano mnie ze w ciagu 5 dni roboczych przesylka bedzie niestety o produkcie nie mogę nic powiedzieć ponieważ nie miałam okazji przetestować.
30 lis 2023
Brak kontaktu
Ciężko cokolwiek napisać. Produkt sam w sobie jest świetny, ale obsługa to dramat. Zamówienie złożone, wysyłka najwidoczniej opóźniona, bo jeszcze nie dotarła. A kontaktu brak. Nie odpisują na e-maile…
2 cze 2024
Dostalam 2 paczki jedna ok a paczka w której był Shake - otwarty rozsypany Shake - banderola przerwana - nie wiem czy powinnam to używać nie mam pojęcia co się z tym stało
I kto to otworzył
27 maj 2024
Do tej pory nie otrzymałam mojego zamówienia. Poprawcie komunikację z Klientem albo zmieńcie integracje z narzędziami marketing automation bo zdecydowanie coś poszło nie tak…
24 maj 2024
Jak mogę oceniać coś, czego jeszcze nie otrzymałam. I na opłaconą przesylke czekam od tygodnia. Nie otrzymując informacji dlaczego cały czas do mnie nie dotarła.
27 lis 2023
Zamówienie złożyłam 19.11.2023
do dziś dnia do mnie nie dotarło i nie wiem czy wogóle dotrze.
Na szczęście płatność przy odbiorze tak więc nic nie straciłam.
27 maj 2024
Zamówienie nie doszło jest cały czas „w trakcie realizacji” .oceniam działania firmy bardzo negatywnie. Zamówienie złożone 19 maja br. Mamy już 27 maj ….
1 gru 2023
Zamówienie złożone ponad tydzień temu, a przesyłka ma nadal ma status w trakcie przygotowania. Jak na współczesne standardy to trochę nie profesjonalnie.
26 maj 2024
Czekam już tydzień na przesyłkę i jescze nie została wysłana. Na dodatek dostaje wiadomość żebym oceniła produkt którego nie otrzymałam jeszcze!
29 lis 2023
Dotychczas nie otrzymałam produktu, tj.od 23.11.2023. Jest 29.11. Żadnej informacji zwrotnej co się stało, jaka jest przyczyna braku przesyłki.
25 maj 2024
Zamówienie nie dotarło, nie było maila zwrotnego, nie było odpowiedzi na mój mail proszący o informację co się dzieje z moim zamowieniem