sklep.lemone.pl- Logo - Opinie

sklep.lemone.pl

Opinie (155) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1157)

7 sie 2024
Fenomenalny sklep! Wspaniałe ceny i zawsze blyskawiczna i darmowa dostawa! A do tego pięknie zapakowane z dodatkowymi próbkami i rabatami, dzięki czemu wybór kosmetyków w kolejnym zamówieniu staje się o wiele łatwiejszy. Przemiła obsługa. Jeśli będzie tak dalej to na pewno będę wracać z przyjemnością! Wspaniałe, że dzięki zakupom, czy opinii można przyczynić się do czegoś dobrego - i wspierać charytatywne cele. Jestem zachwycona i polecam wszystkim gorąco!!

Opieszalosc ovslugi - 1. przy zamówieniu jest możliwość konsultacji z kosmetologiem: zadzwoniłam ok. 11 godz. - pani była zajęta rozmowa z inną klientka i ostatecznie oddzwoniła przed godz. 17. 2. paczka oklejona przez sklep naklejka "błyskawiczną realizacja" - zamówienie złożone w czwartek ok. godz. 12 została nadana we wtorek rano. Przy zamówieniu na ponad 500 zł dodano gratis dwie próbki. To moje kolejne zamówienie w tym sklepie, ale tym razem jestem mocno rozczarowana obsługa nie sadze, zebym skorzystala z 5% rabatu na kolejne zakupy bonpewnie skorzystam z innego dostawcy. Zawartość paczki i opakowanie ok -estetyczne.

Opinie nt. sklepu sklep.lemone.pl

18 wrz 2024
10 wrz 2024
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Ogromnie dziękujemy za tak ciepłą i rozbudowaną opinię! 💚 Cieszymy się, że nasze starania – od atrakcyjnych cen po piękne pakowanie i wsparcie charytatywne – sprawiają, że zakupy są dla Pani przyjemnością. Taka wspaniała rekomendacja to dla nas prawdziwa motywacja! 😊 Zapraszamy serdecznie ponownie!
6 sie 2024
Super sklep. Wysyłka szybko i sprawnie. Darmowa dostawa - doceniam. Próbkę kremu też doceniam ^^ Jestem też bardzo zadowolona z pakowania - tylko w papier. Szanuję sklepy, które o to dbają i cieszę się, ze nie mam tony folii i taśmy do odsortowania z paczki. Z produktem też wszystko ok.
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Bardzo dziękujemy za pełen entuzjazmu komentarz! Cieszy nas, że darmowa dostawa, próbki i ekologiczne pakowanie spotkały się z takim uznaniem – dbamy o każdy detal, żeby zakupy były przyjemnością. Zapraszamy ponownie po kolejne pozytywne doświadczenia!
21 sie 2024

Expresowa wysyłka!

Jestem pod wrażeniem expresowej realizacji zamówienia. W ciągu 2 dni towar był u mnie. Polecam ten sklep!
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Ekspresowa dostawa to nasza specjalność, a takie opinie są dla nas najlepszą nagrodą. 😊 Polecamy się na przyszłość!
16 sie 2024
Pięknie zapakowana przesyłka. Ekologiczne materiały. Szybka realizacja zamówienia.Sklep godny polecenia.
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa! Cieszymy się, że ekologiczne pakowanie i szybka dostawa zrobiły dobre wrażenie. Zapraszamy do kolejnych udanych zakupów! 😊
2 sie 2024
Bardzo dobry kontakt ze sklepem i rewelacyjnie szybka realizacja zamówienia.
3 sie 2024
Dziękujemy za pochwały! Zawsze staramy się być jak najszybsi i jak najbardziej pomocni. Cieszymy się, że Pan to docenia! 😊
12 sie 2024
Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.Bardzo polecam .
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Bardzo dziękujemy za rekomendację! Cieszymy się, że nasza szybkość i profesjonalizm zrobiły pozytywne wrażenie. Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów!
2 sie 2024
Uwielbiam ten sklep. Szybka wysylka i dobre ceny.
3 sie 2024
Dziękujemy za świetną opinię! Państwa radość z unboxingu, to nasz priorytet. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊
9 sie 2024
Firma solidna, szybka realizacja, miłe gratisy
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Solidność, szybkość i gratisy – to nasza recepta na udane zakupy. Zapraszamy ponownie!
9 sie 2024
Bardzo polecam! Szybka wysylka i mile gratisy!
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Dziękujemy za polecenie! 😊 Cieszymy się, że szybkość i małe niespodzianki sprawiły radość. Zapraszamy do kolejnych zakupów!
21 sie 2024
Bardzo szybko i rzetelnie,
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Cieszymy się, że nasza szybkość i rzetelność spotkały się z uznaniem! Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
Wszystko terminowo.
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Dziękujemy za zwięzłą i pozytywną opinię! 😊 Terminowość to dla nas priorytet – cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania!
5 sie 2024
Odpowiedź ze sklepu sklep.lemone.pl
Dziękujemy za rekomendację! 😊 Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów!
27 sie 2024
27 sie 2024
16 sie 2024
12 sie 2024
25 lip 2024

Prawie bez zarzutu

Szybka dostawa, ujmujący styl korespondencji w trakcie realizacji zamówienia, produkt zgodny z oczekiwanym. Jedyna nieścisłość, to inna kwota w podsumowaniu zamówienia i na paragonie (107,40), niż rzeczywiście zapłacona i potwierdzona przez PayU (113,05).
3 sie 2024
Dziękujemy za uznanie i czujność! Faktycznie, po ostatniej aktualizacji serwisu systemy "nie dogadały się" właściwie i była nieznaczna rozbieżność kwotowa przy pewnych rodzajach zamówień. Wychodząc jednak na przeciw klientom, zwróciliśmy wszystkim różnice na ich korzyść. Przepraszamy jeszcze raz za niedogodności, ale czynnika ludzkiego nie da się całkowicie wyeliminować. Serwis działa już absolutnie poprawnie.