sklep.lemone.pl- Logo - Opinie

sklep.lemone.pl

Opinie (157) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1159)

7 sie 2024
Fenomenalny sklep! Wspaniałe ceny i zawsze blyskawiczna i darmowa dostawa! A do tego pięknie zapakowane z dodatkowymi próbkami i rabatami, dzięki czemu wybór kosmetyków w kolejnym zamówieniu staje się o wiele łatwiejszy. Przemiła obsługa. Jeśli będzie tak dalej to na pewno będę wracać z przyjemnością! Wspaniałe, że dzięki zakupom, czy opinii można przyczynić się do czegoś dobrego - i wspierać charytatywne cele. Jestem zachwycona i polecam wszystkim gorąco!!

Opieszalosc ovslugi - 1. przy zamówieniu jest możliwość konsultacji z kosmetologiem: zadzwoniłam ok. 11 godz. - pani była zajęta rozmowa z inną klientka i ostatecznie oddzwoniła przed godz. 17. 2. paczka oklejona przez sklep naklejka "błyskawiczną realizacja" - zamówienie złożone w czwartek ok. godz. 12 została nadana we wtorek rano. Przy zamówieniu na ponad 500 zł dodano gratis dwie próbki. To moje kolejne zamówienie w tym sklepie, ale tym razem jestem mocno rozczarowana obsługa nie sadze, zebym skorzystala z 5% rabatu na kolejne zakupy bonpewnie skorzystam z innego dostawcy. Zawartość paczki i opakowanie ok -estetyczne.

Opinie nt. sklepu sklep.lemone.pl

9 lip 2024
To kolejne zakupy i jak najbardziej polecam za szybkość realizacji zamówienia, porządne opakowanie i darmową próbkę kremu
24 lip 2024
Bardzo dziękujemy Pani Justyno za rekomendację! 🎉 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Kolejne zakupy będą równie udane – obiecujemy! 🌟
23 lip 2024

Super cena, towar świetnie zapakowany, ekspresowa przesyłka. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie :)
24 lip 2024
Dziękujemy za fantastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze ceny, pakowanie i szybka przesyłka spełniają Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 🌟
17 lip 2024
Szybka przesyłka i estetycznie zapakowana, miły gest w postaci drobnego upominku :)
24 lip 2024
Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że szybka i estetyczna przesyłka oraz upominek przypadły do gustu. Zapraszamy ponownie! 🌟
15 lip 2024

Wspaniały sklep, polecam!

Szybka obsługa, dobre ceny, ładne prezenty do zamówienia.
24 lip 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasza szybka obsługa, atrakcyjne ceny i ładne prezenty do zamówień przypadły Pani do gustu. Zapraszamy ponownie! 🌟
17 lip 2024
Przystępna cena, szybka wysyłka, bardzo miłe dodatki
24 lip 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🎉 Cieszymy się, że nasze ceny, szybkość wysyłki i dodatki sprawiają radość. Zapraszamy ponownie!
15 lip 2024
Wspaniała i szybka obsługa, chętnie wrócę jeszcze!
24 lip 2024
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 🎉 Cieszymy się, że planuje Pani do nas wrócić. Do zobaczenia przy następnym zamówieniu!
17 lip 2024
dobre produkty i sprawna dostawa
24 lip 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze produkty i sprawna dostawa spełniły Pani oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 🌟
10 lip 2024
10 lip 2024
6 lip 2024
27 kwi 2024

Megaaaa

Szybko i bardzo sprawnie. A to co najważniejsze otrzymałam kosmetyki z długim terminem ważności, a nie kilka miesięcy. Duży plus :)
29 maj 2024
Dziękujemy za fantastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasza szybka obsługa i długie terminy ważności produktów przypadły Ci do gustu. Zapraszamy ponownie!
7 maj 2024
zakupy udane i przebiegły pomyślnie. a gwiazdki przyznajemy kociakom, które również bardzo lubimy. Pozdrawiam Alfred
29 maj 2024
Dziękujemy za bardzo miłe słowa, Alfredzie! 😊 Cieszymy się, że zakupy przebiegły pomyślnie. A z gwiazdek kociaki ucieszą się niezmiernie! 😺 Pozdrawiamy serdecznie!
10 maj 2024
Szybka realizacja zamówień oraz bieżące informacje o ich statucie.
29 maj 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję! 🌟 Cieszymy się, że nasza szybka obsługa i bieżące informacje spełniły Twoje oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
29 lis 2023

Stała klientka

Super sklep, polecam! To był mój kolejny zakup, często tu wracam. W paczce oprócz zamówionych kremów dostałam gratis - butelkę Pureless do wody. Dziękuję, to miła niespodzianka:-) Zamówienie zrealizowane jak zawsze sprawnie, produkty solidnie zabezpieczone, rewelacyjne kremy Pureless w konkurencyjnych cenach.
11 gru 2023
Dziękujemy za tak cudowną opinię i za Pani lojalność! 😊 Cieszymy się, że nasze produkty i małe niespodzianki przynoszą Pani radość. Dbamy o to, aby każde zamówienie było starannie zabezpieczone i oferowało coś więcej niż tylko zakupione produkty. Zapraszamy serdecznie na kolejne zakupy i obiecujemy, że będzie tak samo dobrze, albo nawet lepiej! 🌟🛍️💧
18 lis 2023

POLECAM !!To były moje pierwsze zakupy i takie…

To były moje pierwsze zakupy i takie miłe zaskoczenie! Zamówiłam tylko jeden mały kremik przyszła duża paczka, oprócz tego był prezent: butelka i próbki . Ekspresowy czas dostawy to już w ogóle kosmos. Zamówienie złożyłam w piątek o 12, a było u mnie w sobote ! POLECAM !!!!!!
22 lis 2023
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pani oczekiwania. Jesteśmy dumni, że mogliśmy zaskoczyć Panią szybką dostawą i dodatkowymi prezentami. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy na kolejne zakupy! 😊
20 gru 2023
Przy dzisiejszym tempie życia, każdy liczy na szybką dostawę. W tym przypadku, mimo zamówienia tuż przed świętami, przesyłka przyszła w niecałe 24h. Co jest wybitnie dobrym wynikiem. Za podejście do realizacji zamówienia duży plus. Z pewnością wrócę!
26 gru 2023
Dziękujemy za tak wspaniałą recenzję! 🌟 Rozumiemy, jak ważna jest szybka dostawa, szczególnie w okresie świątecznym, więc cieszymy się, że udało nam się spełnić oczekiwania. To dla nas ogromna radość, że nasze wysiłki w realizacji zamówienia zostały tak pozytywnie odebrane. Czekamy z niecierpliwością na kolejne zakupy i obiecujemy utrzymać ten sam wysoki standard obsługi! 🚚🎄🛍️
14 cze 2024
Jestem bardzo zadowolona z Lemone online shop! Szybka dostawa, na czas, eko opakowanie, obniżka na kolejny zakup, dobrej jakości towar. To wszystko dostałam w serwisie. Dziękuję bardzo! Polecam i wrócę ponownie.
20 cze 2024
Serdecznie dziękujemy za szczegółową recenzję! 😃 To dla nas ogromna radość, że zostały docenione szybkie dostawy, ekologiczne opakowania i wysoka jakość naszych produktów. Cieszymy się, że zamierza Pani wrócić do naszego sklepu. Do zobaczenia przy następnym zamówieniu! 😍🌟♻️
5 gru 2023

Polecam sklep Lemone

Bardzo szybka realizacja zamówienia, darmowa przesyłka, ekologiczne i urocze opakowanie produktu oraz gratisy dołączone do zamówienia. To wszystko razem wywołało szeroki uśmiech na mojej twarzy :)
11 gru 2023
Dziękujemy za Pani wspaniałą opinię i pięć gwiazdek! 🌟 Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że nasze starania - od szybkiej realizacji, przez darmową przesyłkę, ekologiczne opakowanie, aż po gratisy - przyczyniły się do wywołania szerokiego uśmiechu na Pani twarzy. 😊 Naszym celem jest zawsze sprawiać, aby zakupy w naszym sklepie były prawdziwą radością. Zapraszamy serdecznie na kolejne zakupy, mamy nadzieję, że każde z nich będzie równie pozytywne! 📦🌿🎁
KT
kasia T.
Wieliczka
22 lut 2024
Bardzo polecam: przesyłka ekspresowa, zawsze solidnie zapakowane. Kosmetyki najwyższej jakości - długi termin wazności - świeża produkcja. Zawsze dołączone próbki do przetestowania
3 mar 2024
Bardzo dziękujemy Pani Kasiu za polecenie i ciepłe słowa! 💖 To dla nas niezmiernie ważne, że nasza praca została tak dobrze oceniona. Ekspresowa przesyłka, solidne pakowanie i najwyższa jakość produktów to standardy, które zawsze stawiamy na pierwszym miejscu. Cieszmy się, że próbki również spotkały się z dużym uznaniem. Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty!🌟
21 cze 2024
Jestem pełna podziwu, jeśli chodzi o szybkość realizacji zamówienia. Produkty są bezpiecznie zapakowane, i zawsze znajdę jakiś sympatyczny gratis :)
24 lip 2024
Droga Pani Elżbieto, dziękujemy za ciepłe słowa! 😊 Cieszymy się, że nasze starania przynoszą efekty i że gratisy sprawiają radość. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! 🌸