hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1075) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2163)

Obejmuje Ochronę Kupującego

27 kwi 2024
Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że dres ma na nogawce z tyłu plamę (nie wiem czy tłusta i czy zejdzie po praniu)...

22 lut 2024
Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

Witam,kilka slow o moim ostatnim zakupie:

Jestem zachwycona brazowa kurteczka zamszowa ktora ostatnio u pansrwa zakupilam. Jakosc tych ubran jest naprawde na wysokim poziomie,wszystko modne i akurat na topie,styl i gust Pani Sylwii jest elegacki i z klasa. Hollywood Dream to moj ulubiony sklep internetowy z polski i zawsze na biezaco sledze nowosci🥰pozdrawiam cieplutko
3 paź 2024
Piękne ciuchy naprawdę polecam zamówiłam sukienkę czarną skórkową , dres korona czerwony który robi wrażenie:) i kombinezon czarny z przeszyciami bardzo wygodny i pięknie się prezentuje . Szybka wysyłka . Jestem zachwycona :)
6 paź 2024
Wszystko super. Jednak sweterek który zakupiłam raczej zwrócę .Jest duży a ja jestem dość drobna .A szkoda .No nie myli się ten kto nie kupuje .pozdrawiam serdecznie Monika
jakoś materiału. Myślę że nie trzeba nic poprawiać, sukienka była dla mnie za krótka ale prawdopodobnie to moja wina bo źle odczytałam tabele rozmiarów.
9 paź 2024
Jestem mega zadowolona z bluzy bordowo-czarna panterka .Świetna jakość i wykonanie.Mojaa kolejna paczuszka będzie jutro już nie moge się doczekać.
Zamówiłam płaszczyk ,jest piękny, rozmiar idealny ,bardzo dobry kontakt ,szybka wysyłka . Jestem bardzo zadowolona ❤️polecam Hollywood Dream 👌❤️
Towar najlepszej jakości.Zawsze starannie zapakowane i jest takie jak na zdjęciach.Kupuje od lat i uwielbiam ten butik. Szybka dostawa.Polecam

Zamówienie dostarczono szybko. Brakowało może informacji na jakim etapie znajduje się zamówienie. Jakość produktów bardzo dobra.

Super kontakt!

Dziękuję za pomoc przy wymianie produktu. wspaniały kontakt z klientem. Jestem mega zadowolona. Produkt oczywiście super!
Z każdego zakupu jestem zadowolona .Ciuszki bardzo ładne, dobrze się noszą więc na pewno wrócę po kolejne perełki.
10 paź 2024
Polecam. Zamówiona kurtka idealna. Bardzo szybki kontakt ze Sorzedajacym, szybkie odpowiedzi na zadawane pytania.
11 godzin temu

Perfecto 🫶

Mega lubię ten butik , ubrania zawsze śliczne jak i jakość Perfect , wysyłka bardzo szybka bardzo polecam ❤️
Dzień dobry 😀Jeszce nie wiem pierwszi raz zamawiałam i Jeszce czekam na przesyłkę 😄nie mogę się doczekać 🥰
13 paź 2024
Wyjątkowe ubrania. Sprawna realizacja zamówienia. Wysoka kultura obsługi klienta przez infolinię. Polecam
13 paź 2024
Polecam każdy produkt super
Buty jak body z ćwiekami są bardzo ładne. Idealnie dobrany rozmiar . Bardzo efektowne :) polecam
Sukienka i podkolanówki super, szybka wysyłka :) Z Hollywood Drem jestem zawsze zadowolona :)
7 paź 2024
Produkt zgadzał się z opisem:) Jestem mega zadowolona z płaszcza z rękawami sweterkowymi;)
Zachęcam do zakupu w tym sklepie, szybka wysyłka dobry towar. Ja jestem zadowolona 🤩
Bardzo mi się podobają rajstopy 100 den bordo i świetnie kryjące polecam .🥰