hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1086) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2174)

27 kwi 2024
Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że dres ma na nogawce z tyłu plamę (nie wiem czy tłusta i czy zejdzie po praniu)...

22 lut 2024
Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

29 sie 2024

Bardzo dobra jakość, rozmiary zgodne z opisem. Bardzo polecam, outfity są ekstra!
29 sie 2024
Jestem zachwycona mega jakość i świetnie się prezentuje wszystko
29 sie 2024
Mój ulubiony butik 💕 zawsze jestem mega zadowolona , polecam !
Materiał z sukienki która zakupiłam po 3 zmechacil się 🤔
31 sie 2024
Dziękujemy, że poświęciłaś czas, aby podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że wybrałaś naszą sukienkę. Staramy się dostarczać wysokiej jakości modne elementy i weźmiemy pod uwagę Twój komentarz. Daj nam znać, jeśli będziesz potrzebować dalszej pomocy.
29 sie 2024
Ubrania idealne. szybka dostawa😉bardzo dobry kontakt 😉
Ubrania zgodne z opisem , szybka wysyłka. Polecam
29 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną recenzję i polecenie naszej firmy. Cieszymy się, że byłaś zadowolona z odzieży i czasu dostawy. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić dokładne opisy produktów i sprawne usługi wysyłkowe, aby spełnić oczekiwania naszych klientów. Dziękujemy za wybranie nas i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie!
30 sie 2024
szybka wysyłka i towar brakujący uzupełniany
31 sie 2024
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszej szybkiej wysyłki i że wszelkie brakujące elementy zostały szybko uzupełnione. Zapewnienie wysokiej jakości usług jest naszym priorytetem i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie na Hollywooddream.pl! Pozdrawiamy, Hollywooddream.pl
1 wrz 2024
Wszystko super,polecam 😍 Sukienka nieziemska
31 sie 2024
Towar zgodny z opisem szybka przesyłka.
Bardzo ,bardzo śliczna sukienka ❤️
Super ciuszki polecam serdecznie
31 sie 2024
Dziękujemy za miłe słowa i rekomendację. Cieszymy się, że kochasz naszą odzież! Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić naszym klientom najlepsze opcje modowe. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy Cię ponownie na Hollywooddream.pl! Pozdrawiamy, Kierownik ds. mody w Hollywooddream.pl
29 sie 2024

Jak zawsze wszystko super :)
Jak zawsze wszystko super ❤️
Super nic nie poprawiać!
Sukienka jest mega 😁😁
31 sie 2024
Dziękujemy za miłe słowa na temat naszej sukienki. Cieszymy się, że Ci się podoba! Staramy się dostarczać naszym klientom najnowsze i najbardziej stylowe elementy mody i cieszymy się, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie na Hollywooddream.pl! Z poważaniem, Hollywooddream.pl
Wszystko super!!!
😍😍😍