hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1086) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2174)

27 kwi 2024
Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że dres ma na nogawce z tyłu plamę (nie wiem czy tłusta i czy zejdzie po praniu)...

22 lut 2024
Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

31 sie 2024
Dziękujemy za Twoją pochlebną recenzję! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą dostawą i obsługą klienta. W Hollywooddream.pl staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia związane z modą. Dziękujemy za wybranie nas i z niecierpliwością czekamy na ponowne obsłużenie Cię w przyszłości.
31 sie 2024
Dziękujemy za Twoją pochlebną recenzję! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami zarządzania modą. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i doceniamy Twoje miłe słowa. Dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl.
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z naszą marką modową. Cieszymy się, że spodobały Ci się nasze produkty i usługi. W Hollywooddream.pl naszą filozofią jest dostarczanie wysokiej jakości artykułów modowych w przystępnych cenach i cieszymy się, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoją opinię i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.
31 sie 2024
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami! Cieszymy się, że spodobała Ci się nasza kolekcja mody. Nieustannie dążymy do zapewnienia naszym klientom najlepszej jakości i modnych elementów. Twoje wsparcie wiele dla nas znaczy. Życzymy Ci stylowego dnia!
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej recenzji. Cieszymy się, że wszystko, od dostawy po obsługę klienta, spełniło Twoje oczekiwania. Twoja satysfakcja jest dla nas priorytetem i jesteśmy zobowiązani do dostarczania wysokiej jakości produktów i doskonałej obsługi. Dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl!
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami z Hollywooddream.pl! Cieszymy się, że nasze propozycje modowe spełniły Twoje oczekiwania. Twoja satysfakcja jest tym, co napędza nas do ciągłego doskonalenia się i dostarczania Ci najnowszych trendów. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie! Najlepsze, Hollywooddream.pl
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z naszą firmą. Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług i naprawdę doceniamy Twoje wsparcie. Życzymy Ci wspaniałego dnia!
31 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji na temat Twoich doświadczeń z naszą firmą. Cieszymy się, że miałeś z nami 5-gwiazdkowe doświadczenie! Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić najwyższej jakości modę i wyjątkową obsługę klienta. Dziękujemy za wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie!