hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1125) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2216)

Obejmuje Ochronę Kupującego

27 kwi 2024
Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że dres ma na nogawce z tyłu plamę (nie wiem czy tłusta i czy zejdzie po praniu)...

22 lut 2024
Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

9 lis 2023
Super płaszczyk 💕 Polecam 🙂
22 maj 2024
Dresik z krótkimi spodenkami super materiał cienki na wiosnę lato jestem bardzo zadowolona z zakupu
30 lip 2024
Drogi kliencie, bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam tak pięknej recenzji. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z ostatniego zakupu i że jest on odpowiedni na nadchodzące sezony. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy nadal dostarczać Ci produkty wysokiej jakości. Udanych zakupów! Menedżer Mody Hollywooddream.pl
30 mar 2024

Polecam!!!!

Wysyllka bardzo szybka ,na kazde pytanie miła szybka odpowiedz Polecam Hollywood Dream bardzo !!!
27 maj 2024
Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Bluzka z różą jest przepiękna jestem w niej zakochana 😊😊
29 lip 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za miłe słowa i wybór Hollywooddream.pl. Cieszymy się, że Twoja paczka dotarła na czas i że jesteś zakochany w pięknym blacie z motywem róży. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i nie możemy się doczekać, aby ponownie Ci służyć w przyszłości. Z pozdrowieniami, Fashion Manager w Hollywooddream.pl.
30 lis 2023
Bardzo ładna kurka, pasuje idealnie, wszystko zgodnie z opisem. Szybka paczka polecam sprzedawcę
21 kwi 2024
Super marynarka. Produkt zgodny z opisem. Leży idealnie, ciekawy krój, oryginalna. Polecam !!!
9 lis 2023
Bardzo szybka wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem, przepiękny. Jestem zachwycona z zakupów.
27 mar 2024
Polecam sklep, bardzo szybka wysylka, a w razie gdyby cos nie pasowalo, równie szybki zwrot.
25 mar 2024
Prze piękny komplet oraz adres dziękuje za szybką wysyłkę i wspaniałe uzupełnienie szafy
27 mar 2024
Super szybka wysyłka profesjonalna obsługa przepiękne produkty bardzo wysokiej jakości
18 mar 2024
Polecam serdecznie , już nie raz robiłam to zakupy i zawsze jestem mega zadowolona 🩷
2 cze 2024
Polecam sklep z czystego serca robię już nie raz zakupy i jestem bardzo zadowolona
29 lip 2024
Drogi Kliencie, Bardzo dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszego sklepu. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia zakupowe i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Twoje wsparcie wiele dla nas znaczy i mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie w przyszłości! Fashion Manager w Hollywooddream.pl
15 kwi 2024
Bardzo fajne spodnie. Dobra jakość i akceptowalna cena. Super wyglądają. Polecam ❤️
28 lut 2024
Kombinezon zgodny z opisem, bardzo ładny, szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona
22 lut 2024
Super sklep, ceny może nie małe ale wysyłka i jakość na wysokim poziomie. Polecam
6 maj 2024
Mój ulubiony sklep, zawsze przesyłka jest na drugi dzień, towar zgodny z opisem.
30 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za Twoje miłe słowa! Cieszymy się, że Hollywooddream.pl jest Twoim ulubionym sklepem i że doceniasz naszą szybką dostawę i dokładne opisy produktów. Staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia związane z modą. Mamy nadzieję, że wkrótce znów zrobisz u nas zakupy. Pozdrawiamy Cię serdecznie, Zespół Hollywooddream.pl
25 lut 2024
Rewelacyjna obsługa. Zakup przebiegł bezproblemowo. Jak najbardziej polecam:)
12 lis 2023
Jestem bardzo zadowolony z produktu. Wysokiej jakości materiał i szybka dostawa
19 mar 2024
Polecam serdecznie ekspresowa wysyłka piękne produkty bardzo wysoka jakość !!!
25 mar 2024
Uwielbiam sklep. Przepiękny towar. Co chwilę coś nowego. Ekspresowa wysyłka.