hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1132) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2226)

Obejmuje Ochronę Kupującego

27 kwi 2024
Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że dres ma na nogawce z tyłu plamę (nie wiem czy tłusta i czy zejdzie po praniu)...

22 lut 2024
Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

17 maj 2024
30 lip 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami z Hollywooddream.pl! Cieszymy się, że nasze usługi zarządzania modą spełniły Twoje oczekiwania. Nasz zespół stara się świadczyć usługi na najwyższym poziomie i cieszymy się, że to widać. Cieszymy się, że wkrótce spotkamy się ponownie! Najlepszego, Fashion Manager, Hollywooddream.pl
16 maj 2024
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam tak wspaniałej 5-gwiazdkowej recenzji! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. W Hollywooddream.pl staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia związane z modą. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce znów zrobisz u nas zakupy! Najlepsze, Menedżer Mody Hollywooddream.pl
15 maj 2024
30 lip 2024
dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej recenzji! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów, usług i dostawy. Jesteśmy dumni z zapewniania wyjątkowych wyborów modowych i najwyższej jakości obsługi klienta. Do zobaczenia wkrótce na Hollywooddream.pl! Menedżer Mody Hollywooddream.pl
30 lip 2024
dziękujemy za fantastyczną recenzję! Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z naszą dostawą, produktami i obsługą klienta. W Hollywooddream.pl staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze opcje modowe i wyjątkową obsługę. Twoja pozytywna opinia znaczy dla nas wszystko. Menedżer Mody Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za Twoją niesamowitą recenzję! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą marką modową. Twoje wsparcie wiele dla nas znaczy. Staramy się dostarczać naszym klientom najlepsze produkty i usługi i cieszymy się, że nie pozostało to niezauważone. Nie przestawaj błyszczeć w naszych projektach! ✨ Z poważaniem, Menedżer Mody Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że masz 5-gwiazdkowe doświadczenie z naszą marką modową. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić najwyższej jakości produkty i obsługę klienta. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność obsługiwać Cię ponownie w przyszłości. Najlepsze pozdrowienia, Kierownik ds. mody w Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami z Hollywooddream.pl. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług zarządzania modą. Twoja satysfakcja jest dla nas priorytetem i z niecierpliwością czekamy na dalsze dostarczanie Ci tego, co najlepsze w branży. Do zobaczenia wkrótce! Menedżer Mody Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby zostawić nam tak piękną recenzję! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą marką modową. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić wyjątkowe produkty i usługi, i jesteśmy wdzięczni za Twoje uznanie. Mamy nadzieję, że wkrótce spotkamy się ponownie na Hollywooddream.pl! Pozdrawiamy, Fashion Manager w Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami modowymi, od jakości naszych produktów po obsługę klienta. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i doceniamy Twoją opinię. Błyszcz w swoim nowym, wymarzonym stroju z Hollywood! Najlepszego, Fashion Manager w Hollywooddream.pl
12 maj 2024
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pięknej recenzji. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. Staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia i cieszymy się, że byliśmy w stanie przekroczyć Twoje oczekiwania. Życzymy Ci stylowego dnia! Menedżer Mody Hollywooddream.pl
12 maj 2024
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z Hollywood Dream. Cieszymy się, że podobały Ci się zakupy u nas i doceniamy Twoje dalsze wsparcie. Nasz zespół jest zaangażowany w dostarczanie najnowszych trendów mody z wyjątkową obsługą klienta. Do zobaczenia wkrótce! Menedżer Mody Hollywooddream.pl
10 maj 2024
30 lip 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami! Cieszymy się, że podobały Ci się nasze usługi modowe i wystawiłeś nam doskonałą ocenę. W Hollywood Dream staramy się zapewnić naszym klientom najlepszy wybór mody i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i nie możemy się doczekać, aby służyć Ci ponownie w przyszłości. Serdecznie, Zespół Hollywood Dream
9 maj 2024
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą linią modową. Nasz zespół jest zaangażowany w dostarczanie wysokiej jakości produktów i wyjątkowej obsługi klienta. Dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl!
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów i obsługi klienta. Twoja opinia jest bardzo cenna i nadal będzie nas motywować do przekraczania oczekiwań naszych klientów. Dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl! Z wyrazami szacunku, Fashion Manager w Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie wspaniałej recenzji. Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą dostawą, produktami i obsługą klienta. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem. Ciepłe pozdrowienia, Menedżer Mody Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami z naszą marką. Cieszymy się, że masz z nami pozytywne doświadczenia. Nasz zespół dąży do zapewnienia doskonałej obsługi i wysokiej jakości produktów. Cenimy Twoją opinię i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości. Z poważaniem, , Fashion Manager w Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. To wiele dla nas znaczy, ponieważ staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia związane z modą. Dziękujemy, że nas wybrałeś! Menedżer Mody Hollywooddream.pl
MN
Marta N.
Gdańsk
30 lip 2024
Dziękujemy za Twoją niesamowitą opinię! Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z naszą dostawą, produktami i obsługą klienta. To dla nas wiele znaczy, że doceniasz nasze zaangażowanie w dostarczanie najlepszych doświadczeń związanych z modą. Dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl! Menedżer Mody Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Bardzo dziękujemy za miłe słowa i doskonałą ocenę! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami zarządzania modą. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i cieszymy się, że nasza dostawa, produkty i obsługa klienta spełniły Twoje oczekiwania. Naprawdę doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że nadal będziemy zapewniać Ci najwyższej jakości pomoc w zakresie mody. Jeszcze raz dziękujemy za wybranie nas! Serdecznie, Fashion Manager w Hollywooddream.pl
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby zostawić nam pozytywną recenzję! Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z naszą marką modową. Dążymy do zapewnienia wyjątkowej obsługi klienta i wysokiej jakości produktów. Twoje wsparcie wiele dla nas znaczy! Doceniamy Twoją opinię i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie. Pozdrawiamy, Zespół Hollywooddream.pl