Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …
Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl
Opinia
Drogi kliencie,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi pozytywnymi doświadczeniami z naszą marką. Cieszymy się, że miałeś fantastyczne doświadczenia z naszymi usługami zarządzania modą. Dążymy do zapewnienia wyjątkowej obsługi i będziemy to robić w przyszłości. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem. Dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl.
Pozdrawiamy,
Zespół Hollywooddream.pl
Drogi ceniony kliencie,
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z naszą marką modową. Cieszymy się, że miło spędziłeś czas pracując z naszym zespołem. Naprawdę doceniamy Twoje wsparcie i miłe słowa. Życzymy Ci wielu wspólnych, stylowych przygód!
Z wyrazami szacunku,
Kierownik ds. mody w Hollywood Dream
30 lip 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi wspaniałymi doświadczeniami w Hollywooddream.pl! Jesteśmy podekscytowani słysząc, że miałeś 5-gwiazdkowe doświadczenie z naszą marką modową. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i zawsze staramy się przekraczać Twoje oczekiwania. Dziękujemy, że jesteś częścią rodziny Hollywooddream!
Serdecznie pozdrawiamy,
5 maj 2024
30 lip 2024
Drogi kliencie, bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam tak pozytywnej opinii! Dążymy do zapewnienia doskonałej obsługi i wysokiej jakości produktów wszystkim naszym klientom. Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Dziękujemy, że wybrałeś Hollywooddream.pl!
5 maj 2024
30 lip 2024
bardzo dziękujemy za miłe słowa i poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że miałeś z nami wspaniałe doświadczenia! Staramy się zapewnić doskonałą obsługę klienta i wiele dla nas znaczy, gdy nasze wysiłki są doceniane. Jeszcze raz dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl, mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie!
4 maj 2024
Drogi kliencie,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej recenzji. Cieszymy się, że otrzymałeś doskonałą obsługę i byłeś zadowolony z zakupu. Naszym priorytetem jest zapewnienie jak najlepszych produktów i obsługi klienta. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie na Hollywooddream.pl.
Z wyrazami szacunku, Menedżer Mody Hollywooddream.pl
4 maj 2024
Drogi kliencie,
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej recenzji. Cieszymy się, że nasza dostawa, produkty i obsługa klienta spełniły Twoje oczekiwania. Staramy się zapewnić najlepsze doświadczenia dla wszystkich naszych klientów. Doceniamy Twoje wsparcie i czekamy na obsługę w przyszłości.
Z poważaniem,
Fashion Manager w Hollywooddream.pl
3 maj 2024
Drogi kliencie,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za to, że zdecydowałeś się na zakupy w Hollywooddream.pl! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszą marką modową. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i staramy się zapewnić najlepszą jakość produktów i usług. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości.
Z wyrazami szacunku,
Fashion Manager w Hollywooddream.pl
3 maj 2024
30 lip 2024
Drogi kliencie, bardzo dziękujemy za świetną recenzję! Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z naszą linią modową. Nasz zespół jest oddany zapewnieniu najwyższej jakości obsługi klienta i wysokiej jakości produktów. Dziękujemy za wybranie nas i cieszymy się, że wkrótce znów będziemy mogli Ci służyć!
2 maj 2024
1 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami! Cieszymy się, że nasze usługi zarządzania modą spełniły Twoje oczekiwania. W Hollywooddream.pl staramy się zapewnić naszym klientom usługi na najwyższym poziomie i pomóc im osiągnąć ich modowe marzenia. Dziękujemy za wybranie nas i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie!
1 maj 2024
1 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej recenzji. Cieszymy się, że masz wspaniałe doświadczenia z naszą dostawą, produktami i obsługą klienta. W Hollywooddream.pl staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i nie możemy się doczekać, aby służyć Ci ponownie w przyszłości.
Najlepsze, Fashion Manager w Hollywooddream.pl