hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1141) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2236)

27 kwi 2024
Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że dres ma na nogawce z tyłu plamę (nie wiem czy tłusta i czy zejdzie po praniu)...

22 lut 2024
Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

22 kwi 2024
22 kwi 2024
20 kwi 2024
20 kwi 2024
27 sie 2024
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby zostawić nam recenzję! Cieszymy się, że masz ogólnie pozytywne doświadczenia z naszą marką modową. Nieustannie staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą jakość i styl. Dziękujemy za wybranie nas i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie! Z poważaniem, Hollywooddream.pl
27 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszych usług. Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszym zespołem zarządzania modą. Doceniamy Twoją opinię i będziemy nadal dążyć do doskonałości we wszystkich aspektach naszej firmy. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem w Hollywooddream.pl!
16 kwi 2024
16 kwi 2024
30 lip 2024
Drogi kliencie, Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami! Cieszymy się, że spodobała Ci się nasza oferta modowa. Jesteśmy dumni z dostarczania naszym klientom najwyższej jakości produktów i usług. Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mieli przyjemność Ci służyć! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Hollywooddream.pl