Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Doceniamy Twoją opinię i wykorzystamy ją do ulepszenia naszego procesu wysyłki. Naszym celem jest zawsze zapewnienie najlepszej obsługi i mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję przekroczyć Twoje oczekiwania.
24 kwi 2024
bardzo słaba jakość spodni jak za taką cenę , po jednym założeniu dramat...
29 lip 2024
Drogi kliencie,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że nasza marka wpadła Ci w oko i przepraszamy, jeśli nasz produkt nie spełnił Twoich oczekiwań. W Hollywooddream.pl staramy się dostarczać wysokiej jakości produkty w przystępnych cenach. Doceniamy Twoją opinię i weźmiemy ją pod uwagę, gdy będziemy nadal ulepszać naszą ofertę. Jeszcze raz dziękujemy za wybranie nas.
Z poważaniem,
Zespół Hollywooddream.pl
16 gru 2023
Rozmiar niezgodny z opisem
22 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Doceniamy Twoją opinię i przepraszamy za wszelkie rozczarowania związane z rozmiarem. Jako firma staramy się dostarczać dokładne informacje o rozmiarach i weźmiemy pod uwagę Twoje uwagi, aby ulepszyć nasze produkty w przyszłości. Dziękujemy za wybranie Hollywooddream.pl.
Z wyrazami szacunku, Hollywood Dream
30 sty 2024
Negatywna
22 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Doceniamy wszystkie komentarze, ponieważ pomagają nam one ulepszać nasze usługi. Cieszymy się, że spodobał Ci się nasz wybór mody. W "Hollywooddream.pl" staramy się dostarczać najnowsze trendy, jednocześnie promując pewność siebie i pozytywne nastawienie do ciała. Dziękujemy za wybranie nas i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie!
6 maj 2024
30 lip 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Doceniamy Twoją szczerą opinię i traktujemy ją poważnie. Nasz zespół zawsze dąży do zapewnienia najwyższej jakości usług modowych i przepraszamy, jeśli nie spełniliśmy Twoich oczekiwań. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli kolejną szansę, aby zrobić na Tobie wrażenie.
Menedżer Mody Hollywooddream.pl
30 kwi 2024
30 lip 2024
Drogi ceniony kliencie,
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby podzielić się swoimi przemyśleniami na temat naszego butiku. Doceniamy wszystkie opinie, ponieważ pomagają nam się rozwijać i ulepszać. Staramy się zapewnić pozytywne i przyjemne zakupy dla wszystkich naszych klientów i przepraszamy, jeśli nie spełniliśmy Twoich oczekiwań. Twoja opinia jest dla nas cenna i wykorzystamy ją do ciągłego ulepszania naszych usług. Jeszcze raz dziękujemy za Twoje wsparcie.
Serdecznie,
Zespół Hollywood Dream
3 kwi 2024
22 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi przemyśleniami na temat ostatnich doświadczeń z nami. Cieszymy się, że nasza dostawa i obsługa klienta spełniły Twoje oczekiwania. Zawsze dążymy do zapewnienia najwyższej jakości usług wszystkim naszym klientom. Twoja opinia pomaga nam ulepszać i nadal dostarczać wysokiej jakości produkty i usługi. Udanych zakupów!
Z wyrazami szacunku, Hollywood Dream
26 mar 2024
22 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Doceniamy Twoją pozytywną opinię na temat naszej obsługi klienta. Nieustannie dążymy do poprawy jakości naszych dostaw i produktów. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem. Dziękujemy, że nas wspierasz.
21 lut 2024
22 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej usługi dostawy i obsługi klienta. Przykro nam jednak słyszeć, że produkt nie spełnił Twoich oczekiwań. Naszym celem jest dostarczanie wysokiej jakości produktów i doskonałej obsługi naszym klientom. Doceniamy Twoją szczerą recenzję i wykorzystamy ją do ulepszenia naszej marki.