aelia.pl- Logo - Opinie

aelia.pl

Opinie (1267) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2703)

Obejmuje Ochronę Kupującego

27 lis 2023
Pani Martyna z obsługi klienta jest wspaniała, zawsze chętnie doradzi w sprawie produktów. Paczki ze sklepu przychodzą ekspresowo i pięknie zapakowane. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!!!

2 sty 2024
Perfumy nie są trwałe jak oryginal

Opinie nt. sklepu aelia.pl

26 wrz 2024
Serdecznie dziękujemy za świetną opinię!
Dziękujemy za ocenę! :)
26 wrz 2024
Pięknie dziękujemy za pozytywną opinie :)
Dziękujemy za opinię! :)
26 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii! Pozdrawiamy :)
26 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za opinię! :) Pozdrawiamy!
26 wrz 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Zapraszamy ponownie :)
26 wrz 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię :)
BŚ
Belinda Ś.
Warszawa
Bardzo dziękujemy! :)
26 wrz 2024
Dziękujemy za opinię! Serdecznie pozdrawiamy! :)
Dziękujemy! :)
26 wrz 2024
Dziękujemy Pani za zaufanie! Do zobaczenia ponownie :)
MA
4 sie 2024

Hermes, Un Jardin sur le Nil woda toaletowa i żel do ciała

Perfumy zgodne z zamówieniem, oryginalne. Żel do ciała również super, w bardzo ładnej szklanej butelce. Szybka wysyłka i dostawa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
16 sie 2024
Dziękujemy za Pani zaufanie i pozytywną opinię. To dla nas wielka radość! Do zobaczenia ponownie w naszym sklepie :)
6 sie 2024
Podoba mi się szybkość dostawy zamówionych produktów. Wszystko jest ładnie zapakowane. bardzo fajnie by było ,gdyby były dodawane próbki innych produktów. Może wtedy szybciej zdecydowałabym się na kolejne zamówienie.
16 sie 2024
Bardzo dziękujemy za Pani opinię oraz cenne uwagi. Stale pracujemy nad rozwojem naszego sklepu więc mamy nadzieję, że wkrótce otrzyma Pani w paczce próbki swoich ulubionych kosmetyków :)
26 sie 2024

krem bb

Sklep oceniam na 4 gwiazdki :)) mimo pomyłki dostałam upominek w ramach rekompensaty, dobry i szybki kontakt z obsługa klienta, Pani Maja jest uczynną i pomocną osobą która zawsze sprawnie udziela odpowiedzi.
29 sie 2024
Dziękujemy za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że udało nam się pomóc. Pozdrawiamy :)
28 sie 2024

ok,ale...

ok, ale dostaje ciągle informacje o dostępności produktu nie odpowiadające produktowi , o który prosiłem. proszę sprawdzić system....
26 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za Pana opinię oraz cenne uwagi. Stale pracujemy nad rozwojem naszego sklepu. Pozdrawiamy!
5 sie 2024

Super zestaw yonelle

Produkt idealny zgodny z opisem.Zapakowany w sposób profesjonalny.Kremiki yonelle super po tygodniu stosowania widać efekty .Polecam
16 sie 2024
Serdecznie dziękujemy za Pani wspaniałą opinię. Jest nam niezmiernie miło! Dziękujemy i zapraszamy ponownie! :)
15 sie 2024
Polecam :) szybko i jak zawsze najwyższa jakość ale mało próbek w porównaniu do konkurencji :) pozdrawiam cały Zespół Aelia
9 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za Pana opinię oraz cenne uwagi. Stale pracujemy nad rozwojem naszego sklepu więc mamy nadzieję, że wkrótce otrzyma Pan w paczce próbki swoich ulubionych kosmetyków :) Pozdrawiamy serdecznie!
5 sie 2024

Obsługa i realizacja zamówień na najwyższym poziomie!

Jak zwykle wysyłka w ekspresowym tempie, produkty najwyższej jakości. Wszystko pięknie zapakowane. Polecam rzetelną firmę!
16 sie 2024
Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że zakupy w naszym sklepie są dla Pani przyjemnością. Zapraszamy do kolejnych zakupów! :)
23 sie 2024
Woda perfumowana Narcisio Rodriguez oryginalna. Paczka dobrze zabezpieczona i szybko wysłana. Naprawdę polecam!
26 wrz 2024
Miło nam słyszeć słowa zadowolenia. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu :)