Opinie nt. sklepu aelia.pl Wszystko w jak najlepszym porządku!
Godne polecenia!
I polecam!!!😉😀
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za Pana opinię! :) zapraszamy ponownie! :)
Pomocny
Mega szybka realizacja. Zamówienie otrzymałam następnego dnia
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło tak szybko. Zapraszamy ponownie! :)
Pomocny
Wszystko zgodne z opisem. Swietne ceny. Obsługa perfekcyjna.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy Pani za zaufanie i pozytywną opinię. To dla nas wielka radość! Do zobaczenia ponownie :)
Pomocny
Wszystko było ok- i czas dostawy i sama przesyłka...
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! :)
Pomocny
Wszystko zgodnie z zamówieniem .
Jestem zadowolona
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo nam miło, dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy :)
Pomocny
Super sklep Gorąco polecam ten sklep, obsługę i asortyment że
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za Pani opinię, jest nam bardzo miło! :) Pozdrawiamy!
Pomocny
Bardzo dobra cena,perfumy elegancko zapakowane.
Pomocny
Jak zawsze szybko i produkty wysokiej jakosci
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za Pani rzetelną opinię. Zapraszamy do zakupów w naszym sklepie ponownie!
Pomocny
Dostawa expresowa towar zgodny z zamówieniem
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za opinię! :) Pozdrawiamy!
Szybka dostawa.. Ładnie zapakowane produkty
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy ponownie :)
Pomocny
Bardzo miła przyjemna obsługa. Polecam!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Pani opinia jest dla nas bardzo ważna. Dziękujemy! Zapraszamy ponownie :)
Pomocny
Szybka wysyłka towar zgodny z opisem
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że wysyłka i towar spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! :)
szybko, sprawnie, dobrze zapakowane
Pomocny
Bardzo dobrze opakowana zawartość.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za Pani opinię! Zapraszamy ponownie :)
Pomocny
Realizacja zamówienia bez zarzutu.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za Pani opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z obsługi i zakupów u naszym sklepie. Zapraszamy ponownie! :)
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za opinię! :) Pozdrawiamy!
Jestem zadowolona,szybka dostawa.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za opinię! :) Pozdrawiamy!
Wszytko jak zwykle perfekcyjne
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! Do zobaczenia ponownie :)
Super szybka wysyłka polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za miły komentarz i wysoką ocenę! :)
Rewelacja polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za Pani fantastyczną opinię! Zapraszamy ponownie! :)