Opinie nt. sklepu aelia.pl Super Aelia Wszystko bardzo pięknie poziom światowy przesyłka zabezpieczona super polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy:)
Pomocny
Serdecznie polecam Bardzo dobrze zaopatrzony sklep internetowy, super promocje i szybka wysyłka
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Cieszymy się, że nasze produkty oraz promocje spełniają Pani oczekiwania. Zapraszamy do naszego sklepu ponownie :)
Pomocny
W końcu dostępny większy asortyment.
Obsluga sklepu na najwyższym poziomie.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za miłe słowa! Nasz zespół stale poszerza asortyment, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów.
Szybka wysyłka , Sprawna obsługa, Cena niższa od innych sprzedawców. Polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy! Serdecznie pozdrawiamy :)
Pomocny
Zawsze przyjazne ceny kosmetyków duży wybór i profesjonalna obsługa klienta
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Szanowna Pani, jest nam bardzo miło :) Dziękujemy!
Pomocny
Doskonałe produkty, obsługa profesjonalna, zapakowanie perfekcyjne! Super!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za Pani opinie! Jest ona dla nas bardzo ważna :) serdecznie pozdrawiamy!
dodać możliwość zamawiania więcej niż 3 szt produktów w jednym zamówieniu
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Szanowny Panie, zwiększyliśmy ilość produktów, którą można dodać w koszyku! :)
Pomocny
Zakupy właśnie w tym sklepie zawsze sprawiają mi najwiecej przyjemności! 😊
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Pani opinia jest dla nas ważna! Bardzo dziękujemy! :)
Pomocny
Stała klientka Jestem Waszą stałą klientką. Mój ulubiony sklep. Nigdy się nie zawiodłam!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za Pani zaufanie i pozytywną opinię :) Do zobaczenia podczas nastepnych zakupów!
Pomocny
Jak zawsze idealne produkty z szybką dostawą i do tego super zapakowane
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Staramy się zawsze dbać o każdy szczegół, w tym również o staranne pakowanie. Dziękujemy za wspaniałą opinię! Zapraszamy ponownie :)
TO MÓJ ULUBIONY SKLEP, I BARDZO DZIEKUJE ZA PREZENTY I FAJNIE OPAKOWANIE
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy! Służymy pomocą :)
Pomocny
Szybka realizacja zamówienia, oryginalne produkty, świetne ceny. Polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy! Serdecznie pozdarwiamy!
Pomocny
Promocyjna cena Szybka dostawa i reakcja na rozszerzenie opisu towaru, promocyjna cena.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Dziękujemy za cenną opinię!
Pomocny
Super szybka dostawa, zamówione rzeczy jak w opisie plus mały gratis ☺️
Pokaż więcej Bardzo atrakcyjne ceny, szybka dostawa oraz możliwość płatności z PayPo
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Serdecznie dziękujemy!
Pomocny
Produkt oczywiście oryginalny, w świetnej cenie. Bardzo szybka wysyłka
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy! :)
Pomocny
Cena, zapakowanie przesyłki, szybkość dostawy :) super, super, super
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie sprawiają Pani tyle przyjemności. Do zobaczenia! :)
Pomocny
Szybka realizacja, idealnie zapakowane kosmetyki, sprawna komunikacja.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Dziękujemy za wybór naszego sklepu i za miłe słowa! Zapraszamy ponownie! :)
Pomocny
Zachęcam do zakupu w sklepie,pełen wybór,podkład clarins w super cenie
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Szanowna Pani, bardzo dziękujemy za opinię! :) Służymy pomocą!
Pomocny
Szeroki wybór asortymentu , świetne promocje i bardzo szybka wysyłka
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu aelia.pl Bardzo dziękujemy! Pani opinia jest dla nas ważna :) pozdrawiamy!