27 lis 2023
Pani Martyna z obsługi klienta jest wspaniała, zawsze chętnie doradzi w sprawie produktów. Paczki ze sklepu przychodzą ekspresowo i pięknie zapakowane. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!!!
Opinie nt. sklepu aelia.pl
11 paź 2024
Niestety w porównaniu do innych firm które do zamówienia dodają min. 2 lub więcej próbek w aelia wymaga to poprawy a szkoda bo to już moje kolejne zamówienie na znaczną kwotę :) pozdrowienia dla całego zespołu
18 paź 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i cieszymy się, że ponownie wybrał Pan nasz sklep! Staramy się dołączać próbki do zamówień w miarę dostępności, choć ich liczba może się różnić. Nasz zespół skontaktuje się z Panem w celu wyjaśnienia sytuacji. Doceniamy Pana lojalność i mamy nadzieję, że zakupione produkty spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie! :)
13 paź 2024
Napisałem wiadomość przed zakupem. Nigdy nie otrzymałem odpowiedzi. Czas realizacji zamówienia bardzo długi. Zdecydowanie nie skorzystam ponownie. Wybiorę Notino
18 paź 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zależy nam na zadowoleniu każdego klienta dlatego regularnie odpowiadamy na zapytania kierowane na naszą skrzynkę e-mail, nasz zespół skontaktuje się z Panem w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji, gdyż termin dostarczenia zamówienia był zgodny ze standardami deklarowanymi przez nas na stronie.
8 paź 2024
Do dużego zamówienia tylko jedna skromna próbka balsamu.
10 paź 2024
Dziękujemy za Państwa opinię! Z przyjemnością dodajemy do paczki przynajmniej jedną próbkę, a w wielu przypadkach staramy się dołączyć ich więcej. Uważamy, że próbki to miły dodatek do zamówienia, który ma na celu umożliwienie Państwu poznania nowych produktów. Chcielibyśmy lepiej zrozumieć Państwa oczekiwania, dlatego zachęcamy do kontaktu w tej sprawie. Mimo wszystko, mamy nadzieję, że są Państwo zadowoleni ze złożonego u nas zamówienia. Życzymy miłego dnia! 😊
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Dziękujemy Panu za wystawienie opinii. Bardzo nam zależy, by doświadczenie zakupowe było na jak najwyższym poziomie, dlatego każda uwaga jest dla nas cenna. Będziemy wdzięczni za więcej szczegółów – chcemy zapewniać jak najwyższy standard obsługi! :)
11 paź 2024
Szanowny Kliencie, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Chcielibyśmy zrozumieć, co mogło wpłynąć na Państwa odczucia. Każda uwaga jest dla nas ważna, ponieważ dążymy do jak najwyższej jakości obsługi. Pozdrawiamy serdecznie. :)
3 paź 2024
10 paź 2024
Szanowny Kliencie, bardzo prosimy o rozwinięcie opinii, zależy nam na jak najlepszej obsłudze Klienta. Chcemy wiedzieć, co możemy poprawić, żeby obsługa była na jak najwyższym poziomie! :)
19 wrz 2024
Moja ulubiona perfumeria
Mam pewność, że produkty są oryginalne, to najważniejsze. Ceny są bardzo dobre, oprócz tego regularnie dostaję dodatkowe zniżki. Przesyłka przychodzi szybko, bardzo estetycznie opakowana, dostaję próbki (zwłaszcza niszowych zapachów - zawsze super i dopasowane do moich upodobań).
27 wrz 2024
Szanowna Pani, jest nam bardzo miło! Dziękujemy i pozdrawiamy! :)
29 wrz 2024
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. Jak zwykle solidnie zapakowane. Dorzucono mały upominek do zakupów, a po otworzeniu paczki unosił się w powietrzu nowy piękny zapach perfum. Paczka przyszła w ciągu dwóch dni od zamówienia. Dziękuję. Polecam zakupy w aelia.
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Serdecznie dziękujemy za tą wspaniałą opinię! Cieszymy się, że darzy nas Pani zaufaniem i sympatią. To ogromna motywacja dla naszego zespołu. Pozdrawiamy :)
15 wrz 2024
Najlepszy sklep
Najlepszy sklep. Produkty ZAWSZE oryginalne. Porady personelu na najwyższym poziomie. Dostawa mega szybka . Moj ulubiony sklep. Kto nie robił tu jeszcze zakupów - winien koniecznie spróbować. Zostanie na dłuuuuugo
27 wrz 2024
Pani opinie bardzo nas cieszą i dziękujemy, że jest Pani naszym wiernym klientem! Serdecznie pozdrawiamy :)
25 wrz 2024
Godne polecenia, towar odpowiednio zapakowany, zdjęcia odpowiadają stanu faktycznemu
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Serdecznie dziękujemy za tą wspaniałą opinię! Cieszymy się, że darzy nas Pani zaufaniem. Pozdrawiamy :)
10 wrz 2024
Bogata oferta,ciekawe promocje,sympatyczna obsługa czego chcieć więcej 🙂
26 wrz 2024
Dziękujemy za wybór naszego sklepu i za miłe słowa! Zapraszamy ponownie! :)
8 wrz 2024
Serwis na najwyższym poziomie. Od e-sklepu, przez towar i wybór kuriera.
26 wrz 2024
Dziękujemy za Pani zaufanie i pozytywną opinię. To dla nas wielka radość! Do zobaczenia ponownie w naszym sklepie :)
20 wrz 2024
Zamówienie z ekspresową wysyłką i pięknie zapakowana paczka. Polecam
27 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za Pani opinię! :) Zapraszamy! :)
17 wrz 2024
Przyjazna cena
Szybka dostawa, doskonałe kosmetyki, przyjazna cena - promocyjna.
27 wrz 2024
Dziękujemy! Serdecznie pozdrawiamy :)
30 wrz 2024
Bardzo szybka wysyłka dobrze zapakowana
Zapach piękny trwały
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu i za przemiłe słowa! Zapraszamy ponownie! :)