zdrowapaczucha.pl- Logo - Opinie

zdrowapaczucha.pl

Opinie (1545) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2293)

8 maj 2024
Moje kolejne zamówienie, świetny program rabatowy na kolejne zamówienia, ceny w sklepie bardzo konkurencyjne, a towar bezsprzecznie 100 % oryginalny, opakowania, świetnie zamykające się (a wiem co mówię, bo tego typu asortyment często kupuję) Paczucha dobrze zabezpieczona, a szybkość dostawy niemalże na drugi dzień mam w domu, ostatnio dostałam paczkę przypraw gratis, za co wielkie dziękuję, bo używam więc skorzystam. Juz myślę o kolejnym zamówieniu, koleżanki z pracy popróbowały np masła Shea, czy oleju z pestek malin albo kokosowego surowego, już chcą też, więc sklep nie pędzi się ode mnie lub koleżanek 😁🤩

9 lip 2024
Zamówienie złożone 3 lipca dzisiaj jest 9 a ja nadal nie mam informacji o wysyłce. Nie odpisują na e-maile. W piątek zostałam zapewniona że przesyłka wyjdzie w pondzielkek. Dzisiaj że już jutro będzie w paczkomacie Taka trochę zabawa w kotka i myszkę - trochę niepoważne podejście sklepu który reklamuje się wysyłka w 24 godizny. Raczej nie wrócę, mam nadzieję że albo zamówienie do mnie albo uda mi się odzyskać wydane pieniążki.

Opinie nt. sklepu zdrowapaczucha.pl

Dobrze by było , żeby były informacje że dotarły pieniądze , że zamówienie zostało spakowane i gotowe do wysyłki itp , nie trzeba by było dzwonić w tej sprawie . Poza tym wszystko ok.
17 paź 2024
Super sklep, ekspresowa wysylka, produkty w porzadku, ceny tez przystepne porownujac do innych miejsc 😁 Serdecznie polecam, mysle, ze bede kupowac stad czesciej

Sprzedawca godny polecenia

Jestem zadowolona z zakupu oraz z całościowego przebiegu transakcji. Z pewnością zostanę na dłużej klientem tego sklepu. Polecam gorąco.
6 paź 2024
Produkty bardziej sribrwj jakości, ceny korzystne, a paczka dobrze zabezpieczona. Na pewno jeszcze skorzystam! Polecam!
herbata , którą kupiłem, warta jest ceny jaką za nią zapłaciłem.Polecam sprzedawcę i towar,który mi sprzedał.
17 paź 2024
Jestescie wspaniali, bo mozna u Was dostac herbate Yunnan - dla mnie najlepsza herbate na swiecie !
Wszystko zgodnie z opisem, szybka przesyłka, towar najlepszej jakości, polecam!
BK
Beata K.
Korczyna
6 paź 2024

Sprawny proces od zamówienia do przyjęcia przesyłki. Paczucha zdrowiem pachnie.
15 paź 2024
Był to prezent na dzień nauczyciela. Panie były zachwycone 🥰 dziękuję bardzo 😘
11 paź 2024
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.
18 paź 2024
Wszystko w porządku. Zamówienie zrealizowane szybko. Olejki pięknie pachną.
13 paź 2024
Paczka zapakowana idealnie zgodna z zamówieniem. Wszystko na czas
17 paź 2024
Wszystko zgodnie z opisem, szybka dostawa. Polecam!!!
szybko i sprawnie zamówienie i dostawa, polecam
17 paź 2024
Bardzo szybka realizacja zgodna z zamówieniem.
szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem
Profesjonalny sklep, super jakość towarów.
8 paź 2024
Wszystko ładnie zapakowane i herbaty smaczne
Szybka dostawa, przystępna cena i jakość.
13 paź 2024
Piękne pudełeczko i bardzo szybka dostawa