8 maj 2024
Moje kolejne zamówienie, świetny program rabatowy na kolejne zamówienia, ceny w sklepie bardzo konkurencyjne, a towar bezsprzecznie 100 % oryginalny, opakowania, świetnie zamykające się (a wiem co mówię, bo tego typu asortyment często kupuję) Paczucha dobrze zabezpieczona, a szybkość dostawy niemalże na drugi dzień mam w domu, ostatnio dostałam paczkę przypraw gratis, za co wielkie dziękuję, bo używam więc skorzystam. Juz myślę o kolejnym zamówieniu, koleżanki z pracy popróbowały np masła Shea, czy oleju z pestek malin albo kokosowego surowego, już chcą też, więc sklep nie pędzi się ode mnie lub koleżanek 😁🤩
Zamówienie złożone 3 lipca dzisiaj jest 9 a ja nadal nie mam informacji o wysyłce.
Nie odpisują na e-maile.
W piątek zostałam zapewniona że przesyłka wyjdzie w pondzielkek.
Dzisiaj że już jutro będzie w paczkomacie
Taka trochę zabawa w kotka i myszkę - trochę niepoważne podejście sklepu który reklamuje się wysyłka w 24 godizny.
Raczej nie wrócę, mam nadzieję że albo zamówienie do mnie albo uda mi się odzyskać wydane pieniążki.
Od 1 września nie otrzymałam zamienia za ponad 200zl, wysłałam dwie wiadomości z zapytaniem i prośbą o informację i nadal nic
4 paź 2024
Brak zamówienia ...
Zapłacono przelewem 30.09.24 i do tej pory tj.do 04.10.24 nie ma towaru, więc co mam ocenić???
16 paź 2024
Zamówienie złożone 11.10 , dzisiaj 16.10 a przesyłki jak nie było tak nie ma .
SCSVNVGEX
Przesyłka z zamówienia opłaconego 14.10.2024 jeszcze nie dotarła
Towaru zabrakło i do tej pory nie otrzymałam zwrotu gotówki
W paczce brak było korundu.
5 paź 2024
długi czas oczekiwania
11 wrz 2024
Realizować szybciej zamówienia. Ze względu na "ciszę" dotyczącą moje zamówienia z waszej strony , produkt zamówiłem w innym sklepie w poniedziałek, a dostarczono mi go we wtorek. Dodam tylko , że tym samym kurierem. Dzisiaj jest środa. Dlatego też nie będę korzystał z waszej oferty.
12 wrz 2024
To już trzeci mail z prośbą o wystawienie oceny. W zeszłym tygodniu dokonałem zakupu w waszym sklepie i do tej pory nie otrzymałem towaru. Piszę do was już drugi raz, a wy wciąż robicie sobie jaja. Jutro zgłaszam na policję wasz sklep z oskarżeniem o kradzież zuchwałą.
Zamówienie było opłacone 10 sierpnia, dziś mamy 15 sierpnia, a płatność jest wciąż weryfikowana pod względem jej skuteczności wykonania. Mam wrażenie, że tu nie chodzi o zweryfikowanie tej płatności, tylko o to by weryfikować płatność w nieskończoność, wszak gdy my śpimy w Japonii pieniądze są w obrocie i pracują.
Towar czyli sól była bardzo twarda i zbrylona, widać za długo leżała w magazynie. Już nie będę u Was zamawiać soli kłodawskiej.
5 sie 2024
Zamawiałam 500g masła kakowego. Dostałam 200g a cena jak za 500.
26 sie 2024
9 lip 2024
Zbyt długa realizacja zamówienia, brak kontaktu
Nie odpisują na e-maile.
W piątek zostałam zapewniona że przesyłka wyjdzie w pondzielkek.
Dzisiaj że już jutro będzie w paczkomacie
20 lip 2024
W opisie znajduje się informacja na temat czasu realizacji (24-48h) który w praktyce niestety niewiele miał wspólnego prawdą. Paczkę zamówiono w sobotę, brak jakiejkolwiek informacji na temat opóźnienia, wysłano ją dopiero w czwartek. Nikt nie odbierał telefonów, ani nawet nie oddzwaniał, żeby uzyskać informację na temat statusu paczki. Nie złożę więcej zamówienia.
25 lip 2024
Gdy chciałem zrezygnować z zamówienia około dwa dni przed wysyłką, nikt mi nie odpowiadał i ostatecznie zamówienie zostało wysłane. Po jego otrzymaniu otrzymałem informację, że nie można anulować zamówienia, które już zostało wysłane.
11 lip 2024
Nie polecam czekam na przesyłkę już prawie dwa tygodnie, przesyłka opłacona , raz pani odebrała i powiedziała że wysyłają już minęło 3 dni i przesyłka dalej nie doszła i teraz nikt telefonu nie odbiera .
24 lip 2024
Co za dostawce wy macie. Cały dzień czekam na paczkę i nikt nie dojechał a dziś dostaje SMS że mam sobie po nią iść i odebrać. Dziękuję za taką radę. Do punktu odbioru oklo 5 km mieszkam na przedmieściu.