cebulki-kwiatowe.pl- Logo - Opinie

cebulki-kwiatowe.pl

Opinie (3328) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (9495)

24 maj 2024
Duży wybór,niskie ceny. W zeszłym roku cebulki kwiatów które zamówiłam pięknie kwitły,w tym roku również odmówiłam kilka,posadziłam i czekam aż zakwitną.Jestem zadowolona z zakupów na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu

30 kwi 2024
W zeszłym roku byłam zachwycona: wszystkie cebulki tulipanów były ładne, a kwiaty wyrosły także i w sezonie następnym. W tym roku zakupiłam dużo roślin ( kłącza liliowców, serduszkę, rozwar i przetacznik). Roślinki w woreczkach ( kłącza). Od razu po otrzymaniu posadziłam wszystkie w doniczkach ze względu na ujemne temperatury nocą w połowie kwietnia. Rośliny , nocowały w domu, na dzień wystawiane były do ogrodu. Posadziłam kilka dni temu na stałe miejsca. I tak: serduszka będzie na 100% udana, bardzo dobrze wygląda też lilia drzewiasta którą otrzymałam gratis i pomarańczowy liliowiec, natomiast kiepsko liliowce białe, tylko jeden ma niewielki kiełek, z drugiego chyba nic nie będzie.. Z trzech sadzonek rozwaru coś będzie z dwóch, tak samo z przetacznikiem , dwa ok, trzeci „nie żyje”..

Opinie nt. sklepu cebulki-kwiatowe.pl

6 paź 2024