cebulki-kwiatowe.pl- Logo - Opinie

cebulki-kwiatowe.pl

Opinie (3358) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (9565)

24 maj 2024
Duży wybór,niskie ceny. W zeszłym roku cebulki kwiatów które zamówiłam pięknie kwitły,w tym roku również odmówiłam kilka,posadziłam i czekam aż zakwitną.Jestem zadowolona z zakupów na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu

30 kwi 2024
W zeszłym roku byłam zachwycona: wszystkie cebulki tulipanów były ładne, a kwiaty wyrosły także i w sezonie następnym. W tym roku zakupiłam dużo roślin ( kłącza liliowców, serduszkę, rozwar i przetacznik). Roślinki w woreczkach ( kłącza). Od razu po otrzymaniu posadziłam wszystkie w doniczkach ze względu na ujemne temperatury nocą w połowie kwietnia. Rośliny , nocowały w domu, na dzień wystawiane były do ogrodu. Posadziłam kilka dni temu na stałe miejsca. I tak: serduszka będzie na 100% udana, bardzo dobrze wygląda też lilia drzewiasta którą otrzymałam gratis i pomarańczowy liliowiec, natomiast kiepsko liliowce białe, tylko jeden ma niewielki kiełek, z drugiego chyba nic nie będzie.. Z trzech sadzonek rozwaru coś będzie z dwóch, tak samo z przetacznikiem , dwa ok, trzeci „nie żyje”..

Opinie nt. sklepu cebulki-kwiatowe.pl

9 paź 2024
8 paź 2024
6 paź 2024
18 wrz 2024
Rośliny na pierwszy rzut wydają się zdrowe i dorodne zaraz idę sądzić ponieważ dziś otrzymałam przesyłkę.a czy przezimuja to się okaże na wiosne
2 paź 2024

Zdrowe cebulki

Na dziś mogę pochwalić cebulki, które dotarły w bardzo dobrym stanie, posegregowane, opisane. Lilie posadziłam w sierpniu ( wiem, że nie powinno się, ale...) ładnie wyrosły. Reszta ( tulipany, krokusy, hiacynty, korony carskie, czosnki) będę lada chwila sadzone i zobaczy w przyszłym roku. Na tym etapie polecam bardzo.
23 wrz 2024

Doskonała i wiarygodna Firma

Doskonała Firma, dorodne cebulki i byliny. Najwyższe oceny począwszy od dobrze zabezpieczonej przesyłki po pierwszej klasy towar łącznie z ceną. Cebule posadzone a dzisiaj składam kolejne zamówienie i zostanę z wami na zawsze. Pozdrawiam, Bogumiła Olbryś.
24 wrz 2024
Zamówione cebulki tulipanów otrzymałem w dobrym terminie, czyli pod koniec września. Paczkę dostarczono do paczkomatu po dwóch dniach, od powiadomienia mnie o przesyłce. Nie mam żadnych uwag. Na efekty naszych kontaktów muszę poczekać do wiosny.
20 wrz 2024
Dziękuję za zamówienie ,cebulki duże zdrowe ,zapakowane solidnie ,szybka wysyłka ,będę często korzystała z Państwa sklepu oceniam na 6 + Serdecznie pozdrawiam zadowolona i szczęśliwa klientka
29 wrz 2024
Trochę długo czas oczekiwania na wysłanie zakupionych cebulek. A co do samego towaru to zobaczymy na wiosnę. Miłe było to że otrzymałam gratis w postaci 10 cebulek kwiatów.
3 paź 2024

Firma warta polecenia

Bardzo ładne cebule kwiatowe,doskonały kontakt z firmą,sama informuje o wszystkich krokach zamówienia . Jeszcze dokłada prezent do zamówienia. Firma warta polecenia.
9 wrz 2024
Oceniam na 5 gwiazdek tylko dla tego bo zamawiałam wcześniej i byłam zadowolona, na dzień dzisiejszy nie mogę ocenić bo niewiem co otrzymam.pizdrawiam
3 paź 2024

porządna firma

zdarzało się, że w opakowaniu było więcej cebulek kwiatowych niż zamówiłam i zapłaciłam, natychmiastowe, bezproblemowe załatwienie reklamacji
16 wrz 2024
Cebule ładne i zdrowe, mała fotografia przy każdej odmianie bardzo ułatwia kompozycję rabaty. Zamówione w lipcu cebule lilii pięknie kwitną.
AZ
24 wrz 2024

Polecam 😊

Tym razem kupiłam cebule tulipanów, hiacyntów i irysów żyłkowanych. Wszystkie cebule bardzo dobrej jakości, a hiacynty wyjątkowo duże.
14 wrz 2024

Idealnie

Paczka dobrze zapakowana, wszystkie cebulki opisane, pakowane osobno. Cebulki zdrowe, bez uszkodzeń. Miły dodatkowo upominek od firmy :)
27 wrz 2024
Jak poprzednio, bardzo dobrze spakowane/zabezpieczone. Kłącza zdrowie, bez uszkodzeń. No i ten gratis!!. Byle tak dalej. Pozdrawiam