24 maj 2024
Duży wybór,niskie ceny. W zeszłym roku cebulki kwiatów które zamówiłam pięknie kwitły,w tym roku również odmówiłam kilka,posadziłam i czekam aż zakwitną.Jestem zadowolona z zakupów na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu
W zeszłym roku byłam zachwycona: wszystkie cebulki tulipanów były ładne, a kwiaty wyrosły także i w sezonie następnym.
W tym roku zakupiłam dużo roślin ( kłącza liliowców, serduszkę, rozwar i przetacznik). Roślinki w woreczkach ( kłącza). Od razu po otrzymaniu posadziłam wszystkie w doniczkach ze względu na ujemne temperatury nocą w połowie kwietnia. Rośliny , nocowały w domu, na dzień wystawiane były do ogrodu. Posadziłam kilka dni temu na stałe miejsca. I tak: serduszka będzie na 100% udana, bardzo dobrze wygląda też lilia drzewiasta którą otrzymałam gratis i pomarańczowy liliowiec, natomiast kiepsko liliowce białe, tylko jeden ma niewielki kiełek, z drugiego chyba nic nie będzie.. Z trzech sadzonek rozwaru coś będzie z dwóch, tak samo z przetacznikiem , dwa ok, trzeci „nie żyje”..
Piwonie, które zamówiłem praktycznie żadna nie ma karpy....
Wstyd.
6 paź 2024
18 wrz 2024
Dostałam ankietę zanim dostałam zamówienie.
Nie mogę sprawdzić na jakim etapie jest zamówienie bo nie dostaje kodu na email.
17 wrz 2024
przesyłka do mnie nie dotarła
Po pierwsze co mam oceniać, jeżeli przesyłka do mnie nie dotarła. Byłabym wdzięczna o podanie terminu dostawy
17 wrz 2024
Przesyłka jeszcze nie dotarła. Nie wiem co jest grane.
18 wrz 2024
24 wrz 2024
25 wrz 2024
22 wrz 2024
22 kwi 2024
Zamówienie złożone po telefonicznym zapewnieniu w poniedziałek o 8:45 o realizacji do 3 dni roboczych.
W czwartek zadane było pytanie co z zamówieniem odpisano, że w piątek najpóźniej poniedziałek.
W poniedziałek nie było informacji i trzeba było zamówić gdzie indziej po 5 latach zakupów w tej firmie.
Nie wiem czy zamówienie za małe i zostało odsunięte na dalszy plan czy brak rąk do pracy.
Przykro mi z tego powodu.
Wszystkie sadzonki były zgniłe. Mam wrażenie , że nikt ich nie sprawdzał przed wysyłką. Cebula lili która była prezentem też była zgniła . Czuję się jakbym pieniądze wyrzuciła na kompostownik.
Z wcześniejszych przesyłek byłam zadowolone a ta mnie kompletnie zaskoczyła.
Mam nadzieję , że to tylko wypadek przy pracy.
Nadal będę robić u Was zakupy.
Pozdrawiam
Halina Gałązka
Odpowiedź ze sklepu cebulki-kwiatowe.pl
28 maj 2024
Przepraszamy za zaistniała sytuację. Proszę o kontakt z nami: reklamacje@cebulki-kwiatowe.pl
13 cze 2024
Słabe sadzonki
Niemal wszystkie bulwy z kiełkami nie przyjęły się: orlik, truskawki i nawet trawy także uschły i nie dlatego że nie były podlewane - dotarły już przesuszone, małe i bardzo słabe. Na 30 roślin padło 20.
Kolejne zakupy robię już w lokalnych szkółkach, które wybór mają może mniejszy, ale rośliny zdrowe i 5x większe.
31 maj 2024
Od 20.04 nie wyrosły prawie żadne cebulki kwiatowe.A było ich zasadzonych 30.
Jedynie dwa mieczyki urosły.
Frezje nadal w glebie😟
I nie wiem czy wyrosną.Jestem zawiedziona.Donice z cebulkami znajdują sie w nasłonecznionej szklarni i są podlewane prawie każdego dnia zależy od pogody.
31 mar 2024
Zanówilam dalie pierwszego wyboru, otrzymalam m
arne karpy drugiego wyboru. Po mailu w tej sprawie, otrzymalam zapewnienie, że zakwitną. Nie wiedziałam, ze z karpy grubosci palca może tak być. Pięc sztuk wyczekiwanej odmiany i porażka
23 mar 2024
Ta niby jedna sadzonka to zwykły patyk bez śladu wybijającego źdźbła. Z 4 szt które kupiłam tylko jedna sztuka przypomina sadzonkę ma już wykształcone korzonki 🤔 jestem zawiedziona .
14 gru 2023
Cebulki przyszły zgniłe, lepiące a hiacynty z zieloną pleśnią.
Nadawały się do śmieci.
Na wysłanego maila ze zdjęciami do firmy, zero odpowiedzi, dlatego ten komentarz.
8 mar 2024
nic nie otrzymałam, a zamówienie opłacone 16lutego, a dziś 8 marca 2024
mam oceniać coś co zamówiłam a jeszcze nie dostałam? Zamówienie z 16 lutego 2024, dziś 8 marca 2024 i nic nie przyszło.
23 cze 2024
Niestety cebulki splesniałe przyszły,szkoda bo to nie pierwszy raz jak zamawiam u państwa.Obawiam się że ostatni.