15 mar 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia - dostawa z dnia na dzień. Herbaty starannie zapakowane w mocny karton. Na dodatek otrzymałem świetne gratisy, co było dla mnie totalnym zaskoczeniem. Może dlatego, że dość dużo zamówiłem. Także obsługa zamówienia pierwsza klasa, warto też podkreślić atrakcyjną cenę wysyłki paczkomatem - tylko 6zł.
Jeśli chodzi o jakość zakupionych herbat Kingsleaf - są super. I piszę to jako człowiek, który wypija codziennie ok. 1.5L różnych herbat. Mam więc doświadczenie i porównanie i z tańszymi i z droższymi. Może powiem tak: pełne smaku i zapachu, a jednocześnie delikatne. Zazwyczaj pijam trochę cięższe smakowo i aromatowo, ale kosztujące prawie 3x tyle. Kingsleaf na 100% będzie smakować każdemu kto zdecyduje się odkleić od herbat marketowych, choćby i tych najbardziej reklamowanych, bo to są dwa światy. Zresztą jakość gwarantuje słynne logo Ceylon Tea Lion, które wolno umieścić na opakowaniu jedynie po spełnieniu rygorystycznych norm jakościowych.
Maksymalna ocena dla sklepu. Szczerze i bez żadnej ściemy. Na pewno wrócę na kolejne zakupy!
Doświadczenie z tym sklepem było niezadowalające. Zamówiłam herbatę na prezent urodzinowy, ale została ona wysłana dopiero po tygodniu, pomimo braku informacji o tak długim czasie dostawy na ich stronie. W momencie, gdy poprosiłam o anulowanie zamówienia, moje żądanie zostało zignorowane. Wydaje się, że sklepowi zależało bardziej na zachowaniu swoich zysków niż na zadowoleniu klienta. Nie polecam tego sklepu z powodu ich lekceważącego podejścia.
Szybko, sprawnie; bardzo dobrym pomysłem są poszerzone opisy produktów
20 lut 2024
Szybka dostawa, towar wysokiej jakości. Piękny prezent dziękuję🌷
3 paź 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami ze Sklepzherbatami.pl. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkiej dostawy i wysokiej jakości produktów. Staramy się oferować naszym klientom tylko najlepsze produkty i usługi, a Twoja pozytywna opinia potwierdza, że jesteśmy na dobrej drodze.
Dziękujemy za wybranie Sklepzherbatami.pl i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości.
27 sty 2024
Jak zwykle super szybka obsługa i gratis do zamówienia, polecam
4 paź 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszej szybkiej obsługi i darmowego prezentu dołączonego do zamówienia. W Sklepzherbatami.pl zawsze staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia. Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem i cieszymy się, że nasze wysiłki się opłaciły.
Dziękujemy za wybranie nas i cieszymy się, że będziemy mogli służyć Ci ponownie w przyszłości.
Wspaniałe i smaczne herbaty sympatyczna obsługa. Polecam gorąco
2 lis 2023
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za polecenie naszego sklepu! Staramy się oferować sympatyczną i profesjonalną obsługę klienta, która zawsze doradzi i pomoże w wyborze odpowiedniej herbaty. Mamy nadzieję, że zakupy okazały się na tyle przyjemne, że w przyszłości postanowisz nas ponownie odwiedzić!
22 sty 2024
Tempo realizacji zamówienia, komunikacja, jakośc herbatek ;-)
Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii i komentarza! Staramy się oferować naszym klientom szeroki asortyment produktów, atrakcyjne ceny, a także okazjonalne oferty promocyjne, dlatego bardzo cieszy nas, że dostrzegasz te aspekty. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie odwiedzisz Sklepzherbatami.pl.
8 maj 2024
Jak zawsze super
Zamówienie bardzo ładnie zapakowane, szybka dostawa, polecam
28 cze 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji, naprawdę to doceniamy! Cieszymy się, że Twoje zamówienie zostało szybko dostarczone i że jesteś zadowolona z opakowania. Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby każda paczka była starannie przygotowana dla naszych klientów. W Sklepzherbatami.pl dążymy do zapewnienia doskonałej obsługi i wysokiej jakości produktów.
Jesteśmy wdzięczni za Twoją rekomendację i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Ci ponownie w przyszłości. Dziękujemy, że nas wybrałaś!
Droga klientko,
Bardzo dziękujemy za Twoje miłe słowa na temat Sklepzherbatami.pl! Cieszymy się, że spodobała Ci się wysoka jakość naszych herbat, a także przystępne ceny i szybka dostawa. Wiele dla nas znaczy świadomość, że spełniamy Twoje oczekiwania i zapewniamy Ci pozytywne doświadczenia zakupowe.
W Sklepzherbatami.pl staramy się oferować tylko najlepsze produkty w konkurencyjnych cenach, jednocześnie dostarczając je naszym klientom w odpowiednim czasie. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i jesteśmy wdzięczni za wsparcie i zaufanie do naszej marki.
Mamy nadzieję, że w przyszłości również wybierzesz nasz sklep!
24 lut 2024
Szybka dostawa z dodatkowymi herbatami w ramach prezentu.
3 paź 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszej szybkiej dostawy i dodatkowych herbat w prezencie. Zawsze miło jest słyszeć pozytywne opinie od naszych cenionych klientów, takich jak Ty.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w najbliższej przyszłości.
15 lut 2024
Od dawna nie ma w ofercie GOLDEN CRESCENT w dużej opcji.
4 paź 2024
Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby podzielić się z nami swoją opinią. Doceniamy Twoje wsparcie i lojalność wobec naszej marki. Cieszymy się, że w przeszłości smakował Ci GOLDEN CRESCENT i przepraszamy za wszelkie niedogodności spowodowane jego brakiem. Zapewniamy, że stale pracujemy nad rozszerzeniem naszej oferty, aby sprostać wymaganiom naszych cenionych klientów, takich jak Ty.
Jeszcze raz dziękujemy za wybranie Sklepzherbatami.pl! Z niecierpliwością czekamy na Twój powrót.
12 sty 2024
Szybko,konkretnie i porządnie zapakowany towar. Polecam.
13 mar 2024
dobry interfejs, dobra jakość produktów, szybka dostawa
12 lip 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że doceniasz nasz przyjazny dla użytkownika interfejs i wysokiej jakości produkty.
Staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia, od przeglądania naszej strony internetowej po szybkie otrzymywanie zamówień. Twoja satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna i jesteśmy wdzięczni za wsparcie. Będziemy nadal ciężko pracować, aby utrzymać nasze standardy i zapewnić Ci szeroki wybór wyjątkowych herbat.
Jeszcze raz dziękujemy za wybranie Sklepzherbatami.pl i z niecierpliwością czekamy, aby służyć Ci pomocą w przyszłości!
13 sty 2024
Błyskawiczna wysyłka. Wszystko jasnie i dobrze opisane.
8 gru 2023
Produkty wysokiej jakości oraz profesjonalna obsługa.
28 gru 2023
Dziękujemy za miłe słowa! Jesteśmy dumni z dostarczania wysokiej jakości produktów i profesjonalnej obsługi klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby klienci mieli jak najlepsze doświadczenia z dokonywania zakupów w Sklepzherbatami.pl. Nasz zespół ciężko pracuje, aby upewnić się, że oferowane przez nas produkty spełniają najwyższe standardy i naprawdę doceniamy uznanie tych starań.
10 lut 2024
Herbaty pyszne,dziękuję za gratisy, szybka przesylka
4 paź 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że smakowały Ci nasze herbaty i byłeś zadowolony z szybkiej dostawy. To dla nas wiele znaczy, że doceniasz nasze wysiłki w dostarczaniu wysokiej jakości produktów i sprawnej obsługi. Cieszymy się również, że spodobały Ci się bezpłatne produkty, które dołączyliśmy do Twojego zamówienia.
Jeszcze raz dziękujemy za wybranie Sklepzherbatami.pl i za miłe słowa. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność obsługiwać Cię ponownie w przyszłości.
10 lis 2023
Super szybka obsługa , towar zgodny z zamówieniem 👍
14 lis 2023
Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii i pozostawienie komentarza! Cieszymy się, że obsługa w Sklepzherbatami.pl okazała się profesjonalna i sprawna, a także, że towar spełnił Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że zakupy w naszym sklepie okazały się na tyle przyjemne, że postanowisz w przyszłości ponownie nas odwiedzić!
18 lut 2024
znakomitej jakości czajnik oraz herbata w prezencie
3 paź 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii o swoich doświadczeniach. Cieszymy się, że podoba Ci się nasz czajnik i dołączona do niego bezpłatna herbata. W Sklepzherbatami.pl staramy się dostarczać naszym klientom tylko najlepsze produkty i cieszymy się, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania.
Mamy nadzieję, że każda filiżanka herbaty z naszego sklepu przyniesie Ci chwile relaksu i przyjemności. Dziękujemy za wybranie nas jako miejsca docelowego dla wszystkich rzeczy związanych z herbatą.
9 maj 2024
.....kupuję herbaty tylko z Basilur
.....kupuję herbaty tylko z Basilur, są najlepsze
Droga klientko,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak miłej recenzji. Cieszymy się, że uważasz herbaty Basilur za najlepsze. Jesteśmy dumni z tego, że pozyskujemy i oferujemy naszym klientom wyłącznie herbaty najwyższej jakości.
Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. To właśnie klienci tacy jak Ty motywują nas do kontynuowania naszej pasji do dostarczania wyjątkowych herbat.
Mamy nadzieję, że nadal będziesz cieszyć się naszymi produktami i dziękujemy za wybranie Sklepzherbatami.pl.
25 kwi 2024
Błyskawiczna dostawa i jak zwykle pyszne herbaty.
Droga klientko,
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że nasza dostawa była szybka i że jak zawsze delektujesz się naszymi pysznymi herbatami. Staramy się dostarczać naszym klientom najlepsze herbaty, a świadomość, że doceniasz nasze wysiłki, sprawia nam ogromną radość. Twoje zadowolenie jest dla nas naprawdę ważne i mamy nadzieję, że nadal będziemy Cię zachwycać naszym szerokim wyborem herbat.
Jeszcze raz dziękujemy za wybranie Sklepzherbatami.pl i oczekujemy Twoich następnych odwiedzin!
19 lut 2024
Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem. Polecam!
3 paź 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszej szybkiej dostawy, a nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania. Twoja rekomendacja wiele dla nas znaczy i doceniamy Twoje zaufanie do naszej marki.