Opinie nt. sklepu guitarproject.pl
23 lip 2024
10 lip 2024
22 sty 2024
Plus za opcje filtrowania
Na duży plus zasługuje system przeszukiwania i filtrowania wyników / sprzętu / części - bardzo przydatne i zaoszczędza czas.
Mogłyby pojawić się w ofercie również części oryginalne, typu korpusy i szyjki fendera - pewnie jakieś zainteresowanie by było, gdyby były w dobrych cenach.
Druga rzecz, bardzo niszowa, ale może by było zainteresowanie, to części / kity do własnoręcznego nawijania pickupów.
6 gru 2023
Korzystam z usług GP od wielu lat i jestem bardzo zadowolony. Zawsze szybko i sprawnie a jak są jakieś zmiany czy wątpliwości to Panowie dzwonią, pytają i ogarniają temat. Oczywiście każdemu gitarzyście marzy się jeszcze większy asortyment jak chociażby ABM, Callaham, FU Tone itd.ale ogólnie jest bardzo dobrze.
21 lis 2023
Fachowa obsługa i dobre produkty w dobrej cenie.
Sklep i serwis prowadzony przez prawdziwych fachowców i entuzjastów gitarowego rzemiosła. Wyróżnia ich dobry kontakt z klientem i chęć pomocy w sytuacjach problematycznych. Panowie potrafią doradzić produkt tańszy, lecz w ich opinii, lepiej spełniający oczekiwanie klienta. Będę wracać!
19 sty 2024
szybka realizacja zamówień
Zawsze szybka realizacja zamówień, jak czegoś brakowało w magazynie, to otrzymałem telefon. Niestety słaby kontakt mailowy (nie otrzymałem odpowiedzi na 2-3 maile), jednakże nie obniżam oceny, bo same zakupy były zawsze udane.
7 lis 2023
W Guitarproject zawsze szybko wysyłają. Natomiast przywóz to zupełnie inna sprawa. Ostatnio czekałem 2 dni na Dhl, a nie jest okres przedświąteczny. To nie wina GP tylko przewoźnika. Sklep super.