lanomeble.pl- Logo - Opinie

lanomeble.pl

Opinie (825) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1191)

Obejmuje Ochronę Kupującego

5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.

30 maj 2024
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera

Opinie nt. sklepu lanomeble.pl

6 sie 2024
12 sie 2024
Dzień dobry! Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Dziękujemy za opinię! Każda pozytywna recenzja dodaje nam energii do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie!
5 sie 2024
12 sie 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wyrażenie tak miłej opinii! Wasze zadowolenie sprawia, że nasza praca nabiera sensu. Pozdrawiamy serdecznie!
5 sie 2024
12 sie 2024
Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza oferta trafiła w Państwa gusta. Wasze uznanie jest dla nas bardzo ważne i inspirujące. Pozdrawiamy!
4 sie 2024
12 sie 2024
Dzień dobry! Jesteśmy wdzięczni za Państwa pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze starania przyniosły efekt i że jesteście zadowoleni z zakupu. Dziękujemy za zaufanie!
3 sie 2024
12 sie 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za docenienie naszych wysiłków. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas kluczowe, dlatego zawsze staramy się oferować produkty najwyższej jakości. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia!
3 sie 2024
12 sie 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za przekazaną wysoką ocenę. Jednak zależy nam na tym, aby zadowolenie osób, które decydują się na zakup w naszym sklepie było na najwyższym poziomie, dlatego jeśli mają Państwo jakieś uwagi lub sugestie, będziemy za nie wdzięczni. Są one dla nas niezwykle ważne dla naszego ciągłego rozwoju. Chcielibyśmy poinformować, że skontaktujemy się z Państwem, aby poznać szczegóły, które wpłynęły na brak pełnego zadowolenia. Można być pewnym, że Państwa opinia będzie dla nas cenna w procesie doskonalenia naszych usług. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
11 sie 2024
Zamówienie nie było kompletne, musiałam pisać o dosłanie brakujących elementów. Łóżko było wysłane bez nakładek na drewniane sprężynujące listy, przez co strasznie skrzypiało przy najmniejszym ruchu. Jedynym plusem jest dobry kontakt z firmą i szybkie rozwiązanie problem. Ogólnie nie polecam
12 sie 2024
Dzień dobry! Bardzo przepraszamy za braki w dostawie i wszelkie związane z tym niedogodności. Natychmiast zareagowaliśmy, starając się jak najszybciej rozwiązać problem, co na szczęście się udało. Jest nam jednak bardzo przykro, że mimo naszych starań nie wpłynęło to na poprawę Pana zadowolenia. Zależy nam na tym, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany. Będziemy nadal pracować nad tym, aby w przyszłości uniknąć takich sytuacji. Pozdrawiamy!
26 sie 2024
27 sie 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za przekazaną ocenę. Jednak zależy nam na tym, aby zadowolenie osób, które decydują się na zakup w naszym sklepie było na najwyższym poziomie, dlatego jeśli mają Państwo jakieś uwagi lub sugestie, będziemy za nie wdzięczni. Są one dla nas niezwykle ważne dla naszego ciągłego rozwoju. Chcielibyśmy poinformować, że skontaktujemy się z Państwem, aby poznać szczegóły, które wpłynęły na brak pełnego zadowolenia. Można być pewnym, że Państwa opinia będzie dla nas cenna w procesie doskonalenia naszych usług. Dziękujemy i pozdrawiamy!
25 sie 2024
27 sie 2024
14 sie 2024
20 sie 2024
22 lip 2024

Łóżeczko piękne

Łóżeczko piękne, bardzo starannie wykonane, proste w montażu. Dbałość o najmniejszy detal. Terminową realizacja. Profesjonalna obsługa. Super kontakt - przesympatyczna i bardzo pomocna Pani odbierająca telefon. Ogromny plus za wykonanie łóżeczka na wymiar (obniżenie obu łóżek przy jednoczesnej rezygnacji z szuflad). Maleńki minusik za twardość drewna - wg mnie za miękkie, jak na żywiołową 3-latkę. 😁🫣
24 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za szczegółową i rzetelną opinię! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że doceniliście staranne wykonanie naszego łóżeczka oraz łatwość jego montażu. Cieszy nas również, że terminowa realizacja zamówienia i profesjonalna obsługa spełniły Wasze oczekiwania. Miło nam słyszeć, że kontakt z naszą firmą był dla Was pozytywnym doświadczeniem, a nasze podejście do klienta zostało docenione. Cieszymy się, że możliwość wykonania łóżeczka na wymiar spotkała się z Waszą aprobatą. Wasze spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne, i na pewno weźmiemy je pod uwagę w przyszłych projektach. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie oraz opinię. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wiele radości z użytkowania łóżeczka!
18 lip 2024
Kontakt ok, lozko kompletne łatwo się składało m kurier dostarczający lozko niestety albo miał zły dzień albo nie nadaje się do pracy z klientem. Przeklina podczas rozmowy z klientem. Nie zacheca to do dalszej współpracy. Mieszane uczucia co do polecania dalej...
19 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że kontakt z naszą firmą oraz łóżko spełniły Państwa oczekiwania, a proces składania mebla przebiegł sprawnie. Bardzo nam zależy na satysfakcji naszych klientów, dlatego z dużym zaniepokojeniem przyjęliśmy informację o niewłaściwym zachowaniu kuriera. Chcemy serdecznie przeprosić za jego nieprofesjonalne podejście. Takie zachowanie jest absolutnie niedopuszczalne i nie odpowiada standardom naszej firmy. Zapewniamy, że niezwłocznie wyjaśnimy tę sytuację oraz wyciągniemy odpowiednie konsekwencje. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogły wyniknąć z tego incydentu. Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na tą kwestie – Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna i pomaga nam w doskonaleniu naszych usług. Mamy nadzieję, że pomimo tej sytuacji, będziemy mieli okazję do dalszej współpracy i że przyszłe doświadczenia z naszą firmą będą wyłącznie pozytywne. Pozdrawiamy!
12 lip 2024
Łóżko „Monika” solidne i pięknie wykonane z dbałościom o każdy szczegół łatwy montaż dzięki czytelnej instrukcji. To już nasze trzecie łóżko piętrowe w firmie lano meble z czystym sumieniem również polecam je znajomym . Pierwsze łóżko robiłam na zamówienie w niestandardowych wymiarach 170x80cm Kolejna dwa 200x80 cm. Wygodne nawet dla dorosłego. Polecam wykupić z opcją dodatkowego prześwitu.
12 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Waszą opinię na temat łóżka „Monika”! Cieszymy się, że doceniliście solidne wykonanie, dbałość o detale oraz łatwość montażu dzięki czytelnej instrukcji. To dla nas wielka radość, że już trzykrotnie wybraliście nasze łóżka piętrowe i polecacie je swoim znajomym. Wasze zadowolenie jest dla nas niezwykle ważne! Pozdrawiamy serdecznie!
19 lip 2024

Łóżko Ksawery

Łóżko piętrowe 1:1 takie jak na zdjęciach. Mieliśmy problem z uszkodzonymi dwoma elementami przez firmę kurierską, bez problemowo zostały nam one dosłane, nawet sama firma po otrzymaniu informacji od kuriera odezwała się do nas w celu wyjaśnienia co się stało z paczką i jakie elementy zostały uszkodzone. Super kontakt z firmą. Polecam, jesteśmy bardzo zadowoleni.
23 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że łóżko piętrowe spełniło Państwa oczekiwania i wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciach. Przepraszamy za problemy z uszkodzonymi elementami przez przewoźnika, ale cieszymy się, że udało się je szybko rozwiązać. Dziękujemy również za docenienie naszego kontaktu i obsługi klienta. Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Polecamy się na przyszłość i życzymy miłego użytkowania łóżka! Pozdrawiamy!
1 sie 2024

Łóżko piętrowe

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu, łóżeczko jest bardzo ładne i solidne. Doceniamy to, że wcześniej otrzymaliśmy informację o planowanej dostawie i dzięki pomocy pracowników mogliśmy poprosić kierowcę o przeniesienie godziny dostawy. Gdyby w instrukcji montażu elementy drewniane miałyby opisane wymiary, to zdecydowanie ułatwiłoby proces składania.
2 sie 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za szczegółową opinię! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że łóżeczko okazało się ładne i solidne oraz że nasze wsparcie w zakresie planowanej dostawy było pomocne. Cieszymy się, że mogliśmy dostosować godzinę dostawy do Państwa potrzeb. Wasza sugestia dotycząca dodania wymiarów elementów drewnianych w instrukcji montażu jest bardzo cenna. Przekażemy ją niezwłocznie do naszego działu technicznego, aby mogli przyjrzeć się tej kwestii. Wasze uwagi są dla nas kluczowe w dążeniu do doskonałości. Pozdrawiamy serdecznie!
6 lip 2024
Great customer support, all my questions were answered beforehand. The dispatching and shipping of the products was very fast. The only minus is that some of the parts of the bed were damaged a little bit - some dents here and there, bruises on paint job of the details. But overall, I would definitely recommend Lano Meble.
10 lip 2024
Hello! Thank you for your feedback. We are glad to hear that you found our customer support helpful and that the dispatching and shipping of the products were fast. We regret to learn about the minor damages to some parts of the bed. We will be in touch shortly to address these imperfections and see how we can assist further. Thank you for recommending Lano Meble! We send our regards!
29 lip 2024

Sklep wart polecenia

Polecam w 100% Państwa firmę. To drugi zakup łóżka dla drugiego dziecka. Łóżko jest solidne, wytrzymałe i piękne! Pierwsze łóżko kupowałam 3 lata temu, nadal jest jak nowe. Pozdrawiam serdecznie Kamila
1 sie 2024
Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za fantastyczną opinię! Jesteśmy ogromnie szczęśliwi, że ponownie zdecydowała się Pani na zakup naszego łóżka i że jest Pani zadowolona z jakości oraz trwałości naszych produktów. Dziękujemy za zaufanie i polecanie naszej firmy – to dla nas ogromna radość!
20 lip 2024
Wszystko zgodnie z opisem. Dostawa w deklarowanym terminie, towar dobrej jakości, montaż zgodny z instrukcją. Polecam !
23 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z opisem, a jakość towaru oraz montaż spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie terminowej dostawy. Polecamy się na przyszłość!
24 lip 2024
Piękny i bardzo pomysłowy mebel. Łóżko piętrowe z kanapą na dole. Pomysłowe, świetnie wykonane, piękny materiał.
25 lip 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za Waszą opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko piętrowe z kanapą na dole spełniło Wasze oczekiwania. Włożyliśmy wiele pracy w jego projekt i wykonanie, dlatego Wasze uznanie jest dla nas niezwykle cenne. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
15 lip 2024
Bardzo dobra jakość, przystępna cena, szybki i sprawny montaż, miła i życzliwa obsługa. Polecam!
18 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię! Cieszymy się, że nasza oferta przypadła Wam do gustu, zarówno pod względem jakości, ceny, jak i szybkości oraz sprawności montażu. Wasza rekomendacja jest dla nas niezwykle ważna i bardzo cenimy sobie Wasze zaufanie. Jeszcze raz dziękujemy i serdecznie polecamy się na przyszłość!