lanomeble.pl- Logo - Opinie

lanomeble.pl

Opinie (825) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1191)

5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.

30 maj 2024
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera

Opinie nt. sklepu lanomeble.pl

10 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za docenienie naszych usług. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom. Wasze wsparcie jest dla nas bezcenne. Serdecznie pozdrawiamy!
5 lip 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za cudowną opinię. Wasze zadowolenie dodaje nam skrzydeł. Serdecznie pozdrawiamy!
4 lip 2024
5 lip 2024
Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Wasza satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Serdecznie pozdrawiamy!
5 lip 2024
Moje zamówienie było niekompletne. Okazało się, że nie ma w nim jednej z barierek. Dodatkowo brakowało instrukcji montażu.
10 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za przesłanie opinii. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z niekompletnością zamówienia. Pragniemy poinformować, że brakująca barierka została sprawnie wysłana i mamy nadzieję, że już dotarła do Państwa. Jeśli kiedykolwiek pojawia się sytuacja braku instrukcji montażu, prosimy o kontakt, a my niezwłocznie prześlemy ją mailowo, aby zapewnić bezproblemowe korzystanie z naszych produktów. Zależy nam na Państwa pełnej satysfakcji, dlatego skontaktujemy się z Państwem niezwłocznie, aby upewnić się, że wszystko jest w porządku i sprawdzić, czy możemy jeszcze w czymś pomóc, aby satysfakcja z zakupu była na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy serdecznie!
5 gru 2023

Super wykonanie i obsługa montażu

5 gru 2023
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że całość procesu realizacji zamówienia - od wykonania, obsługi po jakość - zasługuje na najwyższą ocenę. To dla nas ważne, aby dostarczać klientom nie tylko wysokiej jakości produkty, ale także pozytywne doświadczenie zakupowe. Dziękujemy, że zostało to zauważone i docenione. Pozdrawiamy serdecznie!
18 gru 2023
Ładne łóżko dwupoziomowe (z wysuwaną dokładką) dla dzieci. Jak zwykle instrukcja nie do końca czytelna ale dało się złożyć. Trochę skrzypi
18 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat naszego łóżka dwupoziomowego. Cieszymy się, że podoba się Państwu estetyka i funkcjonalność produktu. Jesteśmy wdzięczni za informację dotyczącą instrukcji. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z czytelnością. Przekażemy Państwa uwagi do odpowiedniego działu, aby poprawić jakość instrukcji i uczynić proces montażu bardziej intuicyjnym. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
9 kwi 2024
Bardzo miły kontakt. Świetne doradztwo. Materac dobrej jakości. Super dla dziecka jak i dorosłego. Polecam !
10 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Jesteśmy zachwyceni, że nasz materac spotkał się z Państwa uznaniem. Cieszymy się, że nasze doradztwo było pomocne i że zakup spełnił oczekiwania zarówno dla dziecka, jak i dla dorosłego. Państwa rekomendacje są dla nas niezwykle cenne. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!
14 maj 2024
Dobrý den, rada bych ohodnotila nákup postele na lanonabytek, postel vypadá moc pekne, doručení, sestavení nábytku a komunikace obchodu skvela. Jediné, co mi na posteli trosku vadí, je provedení zaslepení sroubovanych části na viditelnych místech přelepene bílou kulatou nálepkou. Děti to asi brzo sloupnou. Je to celé o provedení. Myslím, ze poměr cena výkon ale odpovídá. Jeste čekáme na matrace. Pak se těšíme na spánek na posteli.
14 maj 2024
Dobrý den! Velmi děkujeme za Vaši zpětnou vazbu ohledně nákupu postele na lanonabytek. Jsme rádi, že Vás potěšila podoba postele, doručení, sestavení nábytku a komunikace s obchodem. Chceme Vás ujistit, že papírové naklejky, které používáme jako zašlepení, jsou zárukou bezpečnosti, zejména s ohledem na děti a možné riziko požití. Děkujeme ještě jednou a přejeme příjemný odpočinek!
12 gru 2023

Kompleksowo, estetycznie i komfortowo

Łożeczko jest bardzo estetycznie wykonane, bezpieczne, ładnie się prezentuje, otwory w odpowiednich miejscach. Cena standardowa. Do dopracowania jest na pewno instrukcja montażu - pominięto istotne kwestie. Powinna być intuicyjna i czytelna dla każdego. Niestety tak nie jest. Materacyk jest wygodny, chociaż zdecydowanie miękki, minusem jest fabryczny, niezbyt przyjemny zapach materaca, który unosi się w pokoju pomimo wielokrotnego wietrzenia. Z czasem pewnie ulegnie wywietrzeniu, ale ponieważ wszystkim zależy na obiektywnej ocenie, wspominam o tym fakcie. Sama realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, sklep internetowy jest przyjazny dla użytkownika, zdjęcia są bardzo realistyczne, dzięki czemu z łatwością skompletowaliśmy zamówienie. Jesteśmy zadowoleni z zakupu i z pewnością polecamy wszystkim lanomeble.
13 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Państwa opinię na temat naszego produktu. Cieszymy się, że łóżeczko spełnia Państwa oczekiwania pod względem estetyki, bezpieczeństwa i prezentacji. Doceniamy również informacje zwrotne dotyczące instrukcji montażu, które przekażemy do działu produkcyjnego w celu poprawy czytelności i intuicyjności. Odnośnie materaca zazwyczaj, ten zapach jest przejściowy i z czasem powinien stopniowo ustąpić po odpowiednim wywietrzeniu pomieszczenia. Bardzo się cieszymy, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a sklep internetowy spełnił Państwa oczekiwania. Dziękujemy za pozytywne słowa na temat naszej firmy i polecenie! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia!
11 maj 2024

Świetny wybór łóżka trzyosobowego!

Łóżko Lanomeble pokazało mi się pierwsze co w Google po wpisaniu „łóżko trzyosobowe”. Ponieważ spodziewam się trzeciego dziecka, łóżko chciałam kupić już przyszłościowo. Sprawdziłam opinie na różnych grupach na Facebooku, wszystkie były pozytywne. Wybrałam najlepszy wariant do małego pokoju dzieci i zamówiłam. Do składania łóżka jest potrzeba na pewno dwóch osób. Wg instrukcji składanie szło bardzo szybko i sprawnie. Łóżko z drewna porządnego, widać staranność i precyzję. Wszyscy zadowoleni nawet pies :)
13 maj 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa na temat naszego łóżka! Cieszymy się, że spełniło ono Państwa. To dla nas niezwykłe wyróżnienie. Wasze zadowolenie jest dla nas największą nagrodą! Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
1 lip 2024
Łóżko wygląda bardzo dobrze i jest stabilne. Dolna kanapa jest bardzo wygodna, a górny materac również spełnia oczekiwania. Jakość wykonania elementów jest bardzo dobra. Mimo to, moim zdaniem, otwory w dolnych deskach kanapy powinny być już nawiercone. Wiertło powinno być raczej 4 mm niż 3 mm, ponieważ śruby wchodziły bardzo ciężko, a nie chciałem ryzykować pęknięcia drewna. To taka moja drobna uwaga. Mój syn jest bardzo zadowolony z tego zakupu. Polecam.
4 lip 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy gorąco podziękować za Państwa entuzjastyczną opinię na temat naszego łóżka. Jest dla nas niezmiernie ważne, że docenili Państwo jego stabilność oraz wygodę, jaką zapewnia dolna kanapa i górny materac. Państwa uwaga dotycząca otworów w dolnych deskach kanapy zostanie przekazana naszemu działowi produkcyjnemu i technicznemu, którzy przeanalizują tę kwestię. Takie szczegółowe uwagi są dla nas niezwykle cenne, ponieważ pomagają nam jeszcze bardziej doskonalić nasze produkty. Dziękujemy jeszcze raz za polecenie naszego produktu oraz za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie!
6 lut 2024

Bardzo polecam

Zdecydowanie polecam zakupy w firmie Lano, wzorowy kontakt z klientem, byłam informowana o każdym etapie na jakim znajduje się moje zamówienie, realizacja poszła szybko i sprawnie, montaż zgodnie z umówiona godziną, Pan w pełni profesjonalny, nawet posprzątał po sobie kartony. Zakupiliśmy łóżko piętrowe z wysuwana dostawką. Po dwóch tygodniach użytkowania jesteśmy zadowoleni, łóżko wydaje się solidne, dobrze spasowane, dzieci zachwycone
7 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Państwa entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że doświadczenie zakupowe w naszej firmie było udane i zgodne z oczekiwaniami. Nasz priorytet to zapewnienie wzorowej obsługi klienta, dlatego bardzo doceniamy komentarz dotyczący naszego kontaktu oraz informowania o etapach realizacji zamówienia. To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że dostarczone przez nas łóżko piętrowe z wysuwaną dostawką spełniło Państwa oczekiwania pod względem solidności i zadowolenia dzieci. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia!
26 kwi 2024

Idealne lozko

Zakupione łóżko dla dziecka jest bardzo dobrej- wysokiej jakosci, solidnie wykonane z grubych kawalkow drewna. Latwe do zlozenia- instrukcja bardzo czytelna. Mamy wersje lakierowana w kolorze naturalnym, zadnych ubytkow. Mielismy czekac 3tyg a dostalismy paczke w 2. Gdybym mial kupic jeszcze raz to na pewno bym to zrobil w tym sklepie. Bardzo dlugo szukalismy takiego lozka i udalo sie znalezc. Polecam
29 kwi 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z wysokiej jakości wykonania i łatwości montażu naszego łóżka. Miło nam także słyszeć, że dostawa była szybka i zgodna z oczekiwaniami. To dla nas ogromna satysfakcja, że mogliśmy spełnić Wasze oczekiwania. Dziękujemy za rekomendację! Pozdrawiamy!
4 lut 2024
Wszystko bez zastrzeżeń. Zamówienie dotarło bardzo szybko, Pan kierowca który składał łóżko również bardzo sympatyczny i profesjonalny. Łóżko solidne i wygodne, serdecznie dziękujemy i polecamy 🙂
7 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy z całego serca za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko. To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że łóżko spełniło Państwa oczekiwania pod względem solidności i wygody. Dziękujemy za zaufanie i gorąco polecamy nasze produkty!
15 cze 2024
Lozko zgodne z opisem, mocne stabilne , polecam . Są małe minusiki , można po malowaniu odczekać aż wyschnie albo przekładać każdą jedna deskę jakimś papierem
17 cze 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię o naszym łóżku. Cieszymy się, że jesteście Państwo zadowoleni z jego jakości i stabilności. Dziękujemy również za cenne uwagi dotyczące malowania. Zadbamy o to, aby dokładniej przyjrzeć się tej kwestii i zalecimy odpowiednie działania, aby to zweryfikować. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
7 lis 2023
W moim zamówieniu brakowało kołków. Stelaż bardzo skrzypi. Łóżko samo w sobie bardzo ładne i starannie wykonane. Plus za farbke dołączona do zestawu
7 lis 2023
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa ocenę i informację. Jest to dla nas ważne, aby zapewnić Państwu satysfakcję z naszych produktów. Jeśli w Państwa zamówieniu brakowało kołków oraz stelaż łóżka skrzypi, to jest to nieakceptowalna sytuacja Oczywiście, jesteśmy gotowi podjąć wszelkie kroki niezbędne do rozwiązania tych kwestii. Prosimy o kontakt mailowy z naszym działem reklamacji (reklamacje@lanomeble.pl) , aby zgłosić reklamację i omówić szczegóły Państwa zamówienia. Chcemy, aby otrzymali Państwo produkt, który spełnia oczekiwania i jest bez zarzutu. Gwarantujemy, że podejmiemy niezbędne kroki, aby rozwiązać te problemy. Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!
4 mar 2024

Łóżko bardzo fajne

Łóżko dotarło w terminie czyli do 14 dni roboczych ;), jest bardzo ładne, funkcjonalne, 7 i 16 latka zadowolone :) więc chyba wszystko ok ;)
5 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za opinię! To dla nas ogromna radość, że dostarczone przez nas łóżko spełniło Wasze oczekiwania pod każdym względem - od terminowej dostawy, przez estetykę, po funkcjonalność. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i wybór naszego produktu!
24 kwi 2024
Barierka ochronna która jest nakładana powinna być mocowana do ramy łóżka ponieważ rusza się na boki i z czasem może ulec zniszczeniu
25 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa opinię! Doceniamy, że poświęciliście czas, aby podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Chcielibyśmy zaznaczyć, że barierka zdejmowana jest nakładana na listwę, a nie przykręcana, aby zapewnić swobodę korzystania. Jeśli barierka jest prawidłowo nałożona to jak najbardziej jest stabilnym zabezpieczeniem. Pozdrawiamy!
12 kwi 2024

Skrzypiące łóżko.

Łóżko które, kupiłem strasznie skrzypi. Niby jest do 100kg a skrzypi pod dzieckiem 13kg jak się przekręca na drugi bok.
12 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za podzielenie się opinią! Doceniamy Państwa głos, który pomaga nam doskonalić nasze produkty. Niezwłocznie skontaktujemy się z Państwem w celu weryfikacji i rozwiązania problemu ze skrzypieniem łóżka. Państwa komfort i satysfakcja są dla nas priorytetem, dlatego podejmiemy wszelkie kroki, aby zapewnić satysfakcjonujące rozwiązanie. Pozdrawiamy!
2 cze 2024

Uszkodzona drabinka

Niestety podczas składania łóżka, drabinka pękła, obawiam że podczas użytkowania pęknięcie będzie się powiększać.
12 cze 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za przekazanie opinii. Jest nam bardzo przykro z powodu incydentu z drabinką podczas składania łóżka. Niezwłocznie się z Państwem skontaktujemy, aby rozpatrzeć reklamację dotyczącą wspomnianego elementu i zadbać o Państwa pełne zadowolenie. Pozdrawiamy!