lanomeble.pl- Logo - Opinie

lanomeble.pl

Opinie (825) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1191)

Obejmuje Ochronę Kupującego

5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.

30 maj 2024
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera

Opinie nt. sklepu lanomeble.pl

1 gru 2023

łóżko FAMI...

Zamówione łóżko FAMI jest bardzo ładnie wykonane. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Zamówienie zrealizowane szybko. Łóżko użytkujemy od ponad trzech tygodni i możemy stwierdzić, że jest bardzo wygodne i super funkcjonalne. Polecamy
1 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że łóżko FAMI spełnia Wasze oczekiwania pod względem estetyki, wykonania i funkcjonalności. Dobry kontakt ze sklepem oraz szybka realizacja zamówienia to dla nas priorytet, więc miło nam słyszeć, że doświadczenie zakupowe przebiegło pomyślnie. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
21 kwi 2024
Wszystko przebiegało sprawnie szybko profesjonalnie. Kontakt z firmą również bez zarzutu. Łóżka przepiękne zgodne z opisem i fotografiami. A nawet piękniejsze, dokładnie wykonanie. Polecam . Pięć gwiazdek. Dzieci zachwycone 🙃
23 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, a łóżka przerosły Państwa oczekiwania. Zachwyt dzieci sprawił nam ogromną radość! Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
5 kwi 2024
Wszystko bardzo dobrze, dziękuje. Łóżko piętrowe domek bardzo ładne, dzieci są mega zadowolone. Fajnie, że nie jest ono mega wysokie tylko odpowiednie dla zarówno przedszkolaka jak i trochę starszego dziecka. Polecam :)
8 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że łóżko spełniło Państwa oczekiwania, a co najważniejsze, że dzieci są zadowolone. To dla nas największa nagroda! Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
13 lis 2023
Łóżko bardzo ładne, starannie wykonane i solidne. Bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Skręcanie łóżka poszło bez problemów. Duży plus za pojemniczek z farbą w odcieniu łóżka. Materac też bardzo wygodny. Polecam🤩
13 lis 2023
Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z naszego łóżka. Doceniamy również, że zauważyli Państwo naszą staranność w zabezpieczeniu produktu podczas transportu oraz pojemniczek z farbą - szczegóły te są dla nas ważne. Dziękujemy za polecenie naszych produktów i zaufanie, jakie nam okazaliście. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wszystkiego dobrego!
7 mar 2024
Łóżko za tą cenę i materace naprawdę godne polecenia. Zajmuje nie wiele miejsca w stosunku do jego funkcjonalności. Jedyny minus to naklejki papierowe na śruby przy tej cenie można by się pokusić o rozety plastikowe.
21 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za komentarz! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z zakupu naszego łóżka i materacy. Co do naklejek papierowych na śruby, chcielibyśmy podkreślić, że stosujemy je ze względów bezpieczeństwa, aby zapobiec ewentualnemu połknięciu przez dzieci. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i gorąco pozdrawiamy!
10 mar 2024

POLECAM !!!! Łóżko spełnia moje i co najważniejsze…

Łóżko spełnia moje i co najważniejsze oczekiwania dzieci . Montaż przebiegł bardzo profesjonalnie, kierowca przesympatyczny . Łóżko solidnie wykonane, materace spełniają swoją rolę. Nic dodać nic ująć. Polecam !!
21 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko spełniło Państwa oraz oczekiwania dzieci. Państwa rekomendacja jest dla nas najlepszą nagrodą! Pozdrawiamy serdecznie!
11 kwi 2024

Łóżko Dominik kolor szary

Świetne łóżko 🙂 Kupiliśmy wersję Dominik kolor jasny szary. Dziecko bardzo zadowolone. Sam kolor też dla nas idealny. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Składanie poszło nam dosyć szybko, instrukcja czytelna. Polecam.
12 kwi 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że łóżko Dominik spełniło Wasze oczekiwania! To świetnie słyszeć, że zarówno Wasze dziecko, jak i Wy jesteście zadowoleni z zakupu. Dziękujemy za zaufanie. To dla nas ogromna satysfakcja. Pozdrawiamy serdecznie!
20 kwi 2024
Obsługa, tempo, terminowość, produkt. Po prostu w skrócie wszystko na najwyższym poziomie. Jestem naprawdę w szoku, bo jest to druga firma, która ma to wszystko dobrze zorganizowane. Brawo dla całego zespołu!
22 kwi 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! To dla nas ogromna radość wiedzieć, że spełniliśmy Państwa oczekiwania pod każdym względem. Cieszymy się niezmiernie. Pozdrawiamy serdecznie!
19 gru 2023
Jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu łóżka piętrowego w Lano Meble. Łóżko jest solidne i dopracowane. Każdy szczegół jest przemyślany, dziecko zadowolone a to najważniejsze. Pozdrawiam i będę polecać firmę ;)
20 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy za przekazanie opinii! Cieszymy się, że są Państwo bardzo zadowoleni z zakupu łóżka piętrowego. Naszym celem zawsze jest dostarczanie solidnych i dopracowanych produktów, a Wasze zadowolenie sprawia nam ogromną radość. Dziękujemy za polecenie naszej firmy – doceniamy zaufanie i wsparcie. Pozdrawiamy serdecznie!
9 sty 2024

bardzo dobre…

Dostawa w terminie,bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki,jakość samego produktu. Śmiało możecie spodziewać się więcej zamówień, córka zdecydowała że chce taką samą antresolke dla siebie😉. Polecam gorąco
9 sty 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteście Państwo zadowoleni z naszej obsługi, szybkiej dostawy, solidnego zabezpieczenia przesyłki oraz jakości naszych produktów. To dla nas bardzo ważne. Bardzo miło słyszeć, że córka również zdecydowała się na podobne łóżko. Dziękujemy za rekomendację i już teraz z niecierpliwością oczekujemy kolejnych zamówień. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
13 lut 2024
Kupiliśmy 2 łóżka piętrowe Laura do pokoi dziecięcych pół roku temu i jesteśmy przekonani, że to był świetny wybór. Łóżka solidnie wykonane, bezpieczne, można dopasować do małej powierzchni. Polecamy!
15 lut 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy serdecznie podziękować za Państwa czas i za wyjątkowo pozytywną opinię na temat łóżek typu antresola Laura. Jest to dla nas ogromna duma i satysfakcja, gdyż naszym celem jest dostarczanie produktów, które spełniają oczekiwania naszych klientów. Dziękujemy za zaufanie, które nam okazujecie, oraz za polecenie naszych produktów. Pozdrawiamy serdecznie!
12 mar 2024
Piękne łóżeczko szybka realizacja profesjonalna dostawa .Bardzo szybko i profesjonalnie złożone przez obsługującego ,dołączona farba na wypadek zadrapań w przyszłości (to zaskoczenie). Polecam
21 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze łóżeczko spełniło Państwa oczekiwania, a realizacja zamówienia oraz dostawa przebiegły sprawnie i profesjonalnie. To dla nas ogromna radość, że nasz produkt sprostał Państwa oczekiwaniom. Pozdrawiamy serdecznie!
23 gru 2023
Terminowy czas wysyłki i bardzo dobrze zabezpieczony towar w transporcie. Minus za uszczerbiony element górnego łóżka i nie wyszlifowane szczebelki. Poza tym wszystko godne polecenia
5 sty 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za przesłaną opinię! Cieszymy się, że docenili Państwo terminowy czas wysyłki oraz solidne zabezpieczenie towaru podczas transportu. Przepraszamy jednak za niedogodności związane z uszczerbkiem na elemencie górnego łóżka oraz niedoszlifowanymi szczebelkami. Takie defekty to oczywiście sytuacje, które nie powinny mieć miejsca. Jesteśmy gotowi podjąć wszelkie niezbędne kroki w celu naprawy sytuacji. Prosimy o kontakt w sprawie reklamacji, abyśmy mogli jak najszybciej rozwiązać problem i zapewnić pełną satysfakcję z naszych produktów. Jeszcze raz dziękujemy za opinię oraz zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie!
17 mar 2024

Bardzo ładne łóżko, profesjonalna obsług

Bardzo ładne, starannie wykonane łóżko. Montaż prosty, choć instrukcję nieco bym poprawił. Pakowanie bez zarzutu. Dostawca bardzo sympatyczny. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy
21 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za tak pozytywne słowa! Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy serdecznie!
21 lut 2024
bardzo dobry stosunek jakości do ceny. sprawny montaż. Szkoda, ze nie dostaliśmy odpowiedniej ilości zaślepek, by pozakrywac wszystkie śrubki, ale to dokupiliśmy. Ogólnie polecam :)
21 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy z całego serca za udzielenie opinii! Cieszymy się niezmiernie, że nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania. Zapewniamy Państwa, że będziemy uważniej monitorować ilość zaślepek, aby zapewnić kompletność naszych produktów w przyszłości. Doceniamy Państwa wyrozumiałość i elastyczność w tej kwestii. Jeszcze raz dziękujemy za polecenie naszego produktu i życzymy udanego dnia!
1 sty 2024

Szybka dostawa, jeszcze przed Świętami, sprawna obsługa telefoniczna- domówiłam na cito materace, które dojechały błyskawicznie. Łóżko solidnie wykonane, warte wydanych pieniędzy.
5 sty 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza szybka dostawa przed Świętami i sprawna obsługa telefoniczna spełniły Państwa oczekiwania. To dla nas ogromna radość, że materace dotarły błyskawicznie. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wszystkiego dobrego!
8 mar 2024

Trafiony zakup, polecam z całego serca.

Łóżko idealnie takie ,jakie miało być. Solidnie wykonane , łatwe w montażu, dobrze pomalowane i dobrze zapakowane. Bardzo ładnie się prezentuje. Polecam z całego serca .
21 mar 2024
Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię! To niezwykle budujące dla nas słyszeć, że łóżko spełniło Państwa oczekiwania pod każdym względem. Rekomendacje są dla nas największym wyróżnieniem i motywują nas do dalszej doskonałości. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za zaufanie i entuzjazm! Pozdrawiamy!
12 kwi 2024
Kontakt ze sklepem oraz montażystą łóżka. Wszystko bardzo sprawnie poszło. Produkt spełnia wszelkie moje oczekiwania. Drugi raz skorzystałabym s tego sklepu i ich usług
12 kwi 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że kontakt z naszym sklepem oraz montażystą przebiegł sprawnie i satysfakcjonująco. To dla nas wielka radość, że produkt spełnił wszystkie Państwa oczekiwania. Państwa pozytywny feedback naprawdę dodaje nam skrzydeł i motywuje. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
14 kwi 2024

polecam

super wykonane łóżko , bardzo starannie. Kontakt bardzo szybki i konkretny tak jak wysyłka ! Jestem bardzo zadowolona że zamówiłam u Państwa łóżko dla swoich dzieci .
16 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy bardzo za miłe słowa i wyrażenie uznania! To dla nas ogromna satysfakcja widzieć, że nasze łóżko spełniło Państwa oczekiwania pod względem wykonania i staranności. Jesteśmy również bardzo zadowoleni z tego, że kontakt i wysyłka przebiegły sprawnie i konkretnie. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem, dlatego bardzo się cieszymy, że mogliśmy przyczynić się do stworzenia komfortowego miejsca dla Państwa dzieci. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
9 gru 2023
Miła pani na infolinii, wszystko starannie wytłumaczyła. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Pan składający meble sprawnie złożył łóżko. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
12 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Państwa opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszego produktu jak i obsługi. To dla nas największa nagroda. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!