lanomeble.pl- Logo - Opinie

lanomeble.pl

Opinie (825) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1191)

5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.

30 maj 2024
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera

Opinie nt. sklepu lanomeble.pl

4 gru 2023

Łóżko dla dziecka (domek) polecam

Łóżko dotarło bardzo dobrze zapakowane. Wydaje się bardzo dobrze gatunkowo zrobione meble. Proste w montażu (instrukcja).
5 gru 2023
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasze łóżko dotarło do Państwa w doskonałym stanie, co potwierdza skuteczność naszego starannego pakowania i realizacji dostaw. Cieszymy się także, że dostrzeżono wysoką jakość wykonania mebli oraz łatwość montażu. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wszystkiego co najlepsze!
23 cze 2024

Fajne meble w dobrej cenie, bardzo wygodny proces

Dobra jakość, ładne meble. Super działa dostawa i montaż, bardzo sprawnie i czysto, profeska. Polecam, jestem zadowolony
25 cze 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości i estetyki. To dla nas ogromna radość, że dostawa i montaż przebiegły sprawnie i profesjonalnie. Wasze polecenie jest dla nas najlepszą rekomendacją. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy!
16 lis 2023

Service

service.Konkretnie pełna informacja dobry towar ale najważniejsza usługa terminowy transport .Pozdrawiam Marek Linda
17 lis 2023
Dzień dobry Panie Marku :) Dziękujemy serdecznie za udzielenie nam swojej opinii. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupu oraz procesu jego realizacji. Staramy się nie tylko dostarczać wysokiej jakości produkty, ale również zapewniać kompleksową obsługę, w tym terminowy transport. Takie wiadomości potwierdzają nam, że działamy dobrze. Raz jeszcze dziękujemy i pozdrawiamy!
29 kwi 2024
Bardzo ładne łóżeczko piętrowe, dobrze wykonane, montaż (zamawialiśmy z montażem) bardzo szybki! Polecam serdecznie.
29 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa pozytywny komentarz! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z zakupu i montażu. To świetnie słyszeć, że spełniło ono Wasze oczekiwania pod względem estetyki i jakości wykonania. Dziękujemy za rekomendację!
23 lut 2024
Łóżko bardzo ładne, łatwe w montażu, wygodne i stabilne, szybka realizacja zamówienia, miły kontakt, bardzo polecam
28 lut 2024
Dzień dobry! Chcielibyśmy serdecznie podziękować za wyrażenie swojej satysfakcji z zakupu. To dla nas ogromna radość, że nasze produkty przyniosły Państwu zadowolenie! Pozdrawiamy serdecznie!
12 lut 2024
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Jakość łóżka b. Dobra. Komunikacja, organizacja transportu bez problemowa. Dziękuję
13 lut 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego produktu i obsługi zamówienia! Cieszymy się, że wszystko było zgodne z Państwa oczekiwaniami. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję na kolejne udane współprace w przyszłości. Pozdrawiamy!
21 cze 2024
Bardzo miła obsługa, genialny kontakt. Realizacja szybsza niż przewidywana. Łóżko łatwe w montażu i bardzo ładne
25 cze 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Państwa opinię! Cieszymy się, że nasza obsługa oraz kontakt spełniły Państwa oczekiwania, a realizacja zamówienia była szybsza niż przewidywana. To dla nas wielka radość. Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze! Pozdrawiamy!
5 lut 2024
Świetne i solidne wykonanie łóżka, łatwy montaż, dobra obsługa klienta. Gorąco polecam! Wszystko zgodnie z opisem
7 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za wyjątkowe słowa uznania! To dla nasz ogromna satysfakcja i powód do dumy. Państwa opinia jest dla nas motywacją do ciągłego doskonalenia i dbania o jak najlepsze doświadczenia klientów. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
22 mar 2024
Materac był zgodny z opisem i przyszedł w obiecanym terminie w ciągu 72 godzin a jego wymiar był na zamówienie.
26 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wyjątkowo pozytywną opinię! Państwa zadowolenie jest dla nas niesamowicie inspirujące. Pozdrawiamy serdecznie!
7 mar 2024

Gorąco polecam

Łóżko bardzo solidnie wykonane, łatwe w skręceniu. Dziecko zachwycone. Szybka dostawa. Wszystko zgodne z opisem
21 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Państwa opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko zostało przyjęte z zadowoleniem, zarówno pod względem solidnego wykonania, łatwości montażu, jak i szybkiej dostawy. Jest dla nas ważne, że spełniamy oczekiwania naszych klientów. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
28 gru 2023

ELEGANCKO

Terminowa dostawa, kontaktowy kierowca, piękne łóżko. Może jakby tego skręcania było mniej to by było lepiej ;)
5 sty 2024
Dzień dobry! Serdeczne dzięki za opinię! Bardzo nas cieszy, że dostawa była punktualna. Dodatkowo, miło nam słyszeć, że łóżko spełniło Państwa oczekiwania pod względem estetyki. Doceniamy Państwa opinię i życzymy mnóstwa radości z korzystania z nowego łóżka!
24 mar 2024

Pełen profesjonalizm

Łóżko idealne, jakość wykonania wysoka, terminowość na szóstkę. Polecam zakupy w sklepie. Czysta przyjemność:)
26 mar 2024
Dzień dobry! To dla nas ogromna radość usłyszeć, że łóżko spełniło Państwa oczekiwania pod względem jakości i terminowości dostawy. Państwa entuzjazm sprawia, że czujemy się dumni z naszej pracy. Dziękujemy za polecenie zakupów w naszym sklepie! Pozdrawiamy serdecznie!
27 lut 2024
Wzorowy kontakt z klientem, szybka pomoc po wykryciu błędu w zamówieniu, meble bardzo dobrej jakości. Polecam.
28 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasz wzorowy kontakt z klientem oraz szybka pomoc zostały docenione. Jest dla nas ogromną satysfakcją, że meble spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości. Państwa rekomendacja jest dla nas niezwykle ważna i motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych usług. Jeszcze raz dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!
29 cze 2024

Łóżko dziecięce Oliwia

Wspaniale wykonane łóżko, widać dbałość o szczegóły i wyjątkową jakość. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
1 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Waszą opinię! Cieszymy się, że nasza dbałość o szczegóły i wysoka jakość wykonania zostały docenione. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i wybór naszego łóżka. Pozdrawiamy serdecznie!
24 mar 2024
Polecam z całego serca. Łóżko piękne, zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Córeczka zadowolona. Dziękujemy.
26 mar 2024
Dzień dobry! Bardzo serdecznie dziękujemy za Państwa rekomendację! To dla nas ogromna radość usłyszeć, że łóżko spełniło Wasze oczekiwania i przyczyniło się do zadowolenia Waszej córeczki. Szybka realizacja zamówienia to dla nas priorytet, więc cieszymy się, że mogliśmy spełnić Wasze oczekiwania. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i życzymy mnóstwa wspaniałych chwil z nowym łóżkiem! Pozdrawiamy serdecznie!
9 mar 2024
Jestem mega zadowolona z łóżka 3pietrowego Naprawdę polecam każdemu kto poszukuje takiego łóżka dla maluchów
21 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za entuzjastyczną opinię! Państwa rekomendacja jest dla nas niezwykle cenna i motywuje nas do dalszego doskonalenia. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za zaufanie! :)
30 sty 2024
Witam ,jestem bardzo zadowolona ,z zakupu łóżka piętrowego, bardzo dobrze wykonane. Kupiłabym jeszcze raz .
31 sty 2024
Dzień dobry! Ogromnie się cieszymy, że są Państwo tak zadowoleni z zakupu łóżka piętrowego. To dla nas niezwykła nagroda. Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!
21 mar 2024
Serdecznie polecam łóżka piętrowe! Jakoś wykonania, sposób zapakowania. Wszystko na najwyższym poziomie!
22 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za rekomendację! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że łóżko spełniło Państwa oczekiwania pod względem jakości wykonania i sposobu pakowania. Naszym celem zawsze jest dostarczenie produktów na najwyższym poziomie, dlatego cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do Państwa satysfakcji. Pozdrawiamy!
7 lut 2024
Praktyczne, wytrzymałe i idealne dla maluchów szczebelki gęste, bezpieczna drabinka. Dzieciaki zadowolone
7 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Państwa opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko spełniło Państwa oczekiwania pod względem praktyczności, wytrzymałości oraz bezpieczeństwa. Zadowolenie dzieci to dla nas największa nagroda! Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i życzymy dobrego dnia!
16 gru 2023

Super wygląd i wykonanie

Jesteśmy bardzo zadowoleni, wykonanie łóżka piętrowego bardzo profesjonalne. To samo tyczy się wyglądu.
18 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy z całego serca za wyjątkowe słowa! Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do Państwa satysfakcji. Wybór naszej firmy to dla nas ogromna nagroda. Jeszcze raz dziękujemy i wysyłamy serdeczne pozdrowienia!